Läkarbesök!

Var till läkaren idag... Hon trodde inte det var Blefarit som de andra läkarna har sagt.. Hon skrev ut 2 olika ögonsalvor och allergitabletter!.. Jag vet inte vad jag ska ta mej till om det är Bobby som orsakar detta!!!!! 
 
Hämtade ut allt på apoteket på lassa.. Tänkte det skulle vara minst folk där! Men bara därför kryllade det av människor där.. Aja, snabbt in och fort ut! Fick bara några konstiga blickar.. Ser ju inte klok ut!!!...
 
Hoppas nu den här behandlingen hjälper.. Annars sa läkaren att hon fixar en remiss till hud! Så nu får vi vänta och se vad som händer! 
 
Från det ena till det andra... Vanessa har inte vilat nåt på dagis sen hon börjat igen efter jul/nyårs ledigheten!.. Skumt! Hon har klivit upp 07 imorse och när dom skulle lägga henne 12 så ville hon inte alls! Skuumt.. Hon borde ju vara trött! Johan la henne direkt dom kom hem efter dagis idag och hon somnade på stört!.. Ska väcka henne på ett litet tag! 
 
Aja, lägger väl ut en bild som avslut.. Bilden visar inte hur rött och sårigt ögonen var imorse men... MAn ser ju att det är uppsvällt på båda ögonen iaf..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback