Fredag..

2012-04-27 - 23:39:52

Veckan har gått foort!! Haft Vanessa hos barnvakter igår och idag då jag jobbat & Johan är i Norge! Igår var hon först hos Linda mellan 14-16.. Sen var hon med sin Mommo :) hade gått superbra på båda ställena..

Idag har hon varit med sin fammo hela dagen.. Jag har jobbat mellan 10-16!

Har varit hemma hela dagen med Vanessa & Stina efter jag slutade jobbet.. Varit barnvakt åt Maja också en sväng på kvällen! Gick superbra fast barnen hade flera diskussioner ;P

Har kikat en film nu på kvällen.. "Take The Lead".. Riktigt bra film! Var från 2006.. Vet inte hur man kan ha missat att se den?!

Johan kommer hem först på tisdag så vi är ensamma hela helgen.. Tur vi har Stina här hos oss då :) synd bara att det är hennes jobbvecka!

Nästa vecka blir det nog en tripp till Luleå! Sova på hotell en natt och sen en heldags shopping! Aja, jag hade ju visst lovat att jobba på torsdagen men förhoppningsvis kan nån annan ta det skiftet!

Ska kila ut med Bobby nu...


Tjo!

2012-04-21 - 20:17:55

Kom nyss hem från Linda.. Gick dit just efter 6 när Stina for till Sara! Tiden på kvällen går såå segt när man är hemma, så jag tänkte jag kunde pallra mej iväg till Linda och vara social :)

Kom hem just före 20.. Fixade välling, böt blöja och satte på pyjamas.. Sen var det läggdags för Vanessa! Somnade som en stock, fast det hörs massa liv från grannen...

Flög massa fåglar över oss när vi var på väg hem.. Då fick Vanessa sin vanliga min när nåt är fascinerande ;P ska kika nån film eller nåt nu.. Tjing!


Lördag..

2012-04-21 - 15:17:00

Vaknade just efter 10 idag.. Ögonen kändes som 2 fotbollar! Fyy.. Klev upp och tvättade dom och då vart det iaf lite bättre! Var vaken ett tag, fixade mat till Vanessa och lallade på.. Sen kom Madde, Emelie och Olivia och lekte! Sen vart det en snabb lunch på stan.. Gick dit med solbrillor eftersom det snöade och blåste.. Kändes aningen skumt! :P

En snabb fika, förbi Apoteket för att köpa en ny ögonspray och sen hem igen.. Blir en hemmadag idag! Skulle egentligen till Sara ikväll. Men känns inge kul med mina ögon + att jag inte hade nån barnvakt.. Nåja, kommer fler gånger :)

Stina är här nu, men ska fara till Sara sen.. Undrar vad jag ska pyssla med ikväll då?.. Blir antagligen att kika en film eller nå! Vanessa lägger ju sej 20 så efter det blir det svårt att fara nånstans...

Johan har kommit ner till Göteborg och har bytt bilen.. Han kommer nog hem först sent imorrn!

La nyss Vanessa för en vila.. Men verkar inte alls som att hon kommer somna! Ligger och tjoar hela tiden! Får avvakta ett tag och sen plocka upp henne om hon fortsätter... Hon har ätit en hel barnmatsburk idag!!!! Typ 5 månader sen hon åt det.. Kanske vi slipper laga all mat nu framöver.. Hade varit skönt om det går bra att ibland ge burk.. Är som skönt när man är borta..

Nåja, ska avrunda här! Trevlig helg på er!


Fredag..

2012-04-20 - 19:55:30

Haft en bra dag.. Hemma från jobbet igen! Ögonen såg HEMSKA ut när jag vaknade.. Så ringde och sa att jag blir hemma idag och även imorrn!

Vid 10 for Johan iväg.. Han ska bila ner till Göteborg och byta bil! Så jag är gräsänka hela helgen :P han kommer hem först på söndag-kväll..

Vid 11.30(?) kom Madde, Olivia, Nattis & Devin.. Barnen busade och vi surrade.. N & D for hem efter en stund.. M & O for hem vid 13.30 tror jag det var! Då fick Vanessa mat och direkt efter det la jag henne för en vila! Vid 14.30 kom Linda och lämnade Maja hit..

Hon gick sen till Nyfiket och köpte med varsin macka och bulla åt oss :) supersmaskigt.. Efter typ 1,5 timme vaknade Vanessa och efter det har dom busat på.. Vid 18 kom Stina hit! Suttit och surrat och när klockan var just efter 19 gick Linda och Maja hem! Vi har nyss gett Vanessa kvällsvällingen och lagt henne.. Nu antar jag det blir nån film eller nåt liknande ^^

Lägget ut lite bilder från dagen.. Även en bild på hur jag ser ut idag! Haha, inte många som hade lagt ut en sån bild på sej själv!!!! Aja, det bjuder jag på..


Huvudvärk..

2012-04-19 - 20:00:29

Fick huvudvärk nu på kvällen.. Inte så jättestark, men så där jobbigt när man typ böjer sej åsså bara spränger det till!! Ni fattar säkert hur jag menar? :)

Dagen har varit superbra! Om man bortser från mina ögon.. Och ja, jag vet att jag tjatar om mina ögon!! Men är så sjukt less och irriterad på dom, så det är svårt att tänka på nåt annat :P

Stina for hem vid 16(?) tror jag.. Jag hade somnat på soffan (som vanligt) så har inte koll på vad klockan var riktigt! Jag vaknade vid 16.40 och gick direkt it med Bobby.. Stackarn hade ju inte fått varit ut sen morgonen! Sen vid 17.30 for Johan iväg för att byta däck, tvätta bilen ut och invändigt.. Han far ner till Göteborg imorrn och byter in den och köper en ny :) Om jag går på jobbet imorrn har Linda sagt att hon kan vara med Vanessa tills jag slutar, så det är då löst!

Tror inte det blir nåt jobb för mej dock, inte då om ögonen är i samma stil som dom varit idag! Kliats och varit till besvär mest hela dagen.. Och på jobbet blir det en sån procedur om jag typ hamnar i kassan eller liknande för då kan jag inte ta min kära ögonspray och då blir det inte roligt! Den mjukar upp ögonlocket så det inte torkar ihop.. Är då det gör mest ont! Så försöker spruta sprayen med jämna mellanrum :)

Aja, ska invänta min man som ska ta med "middag" till mej när han kommer.. Nachotallrik från MD:s :) Smarrigt! Ska iaf avrunda nu och dricka massa vatten och Alvedon! Tjing


Förresten, en snabb fråga till alla er med småbarn! Hur tvättar ni era småttingar i öronen? Såg på Vanessa idag att hon har ett gäng med vax i öronen.. Och man vill ju inte direkt vara med tops och pillra! Så tar tacksamt emot alla tips ni har! :)


Torsdag..

2012-04-19 - 14:54:32

Ögat såg hemskt ut när jag vaknade imorse.. USCH, vad less jag är!!!!!
Skulle på öppen lek på morgonen, men skippade det eftersom ögat såg ut som det gjorde.. Folk kan ju tro jag smittar eller nåt! Och tror inte folk man inte känner vågar fråga vad det är.. (?)

Jag och Stina klev iaf upp vid 8.. Vanessa vaknade vid 9.30! Då lyxade Stina till det och gjorde mannagrynsgröt till Vanessas frukost :) Det tyckte hon om, men åt ändå som en räka.. Frukost är inget hon är jätteförtjust i :P

Vid 10 kom Madde & Olivia på playdate.. Sen kom Nattis också! Barnen busade på, dock på varsitt håll :P Vanessa var ovanligt givmild med leksakerna och det var skönt att se! Inget grinande alls över nån grej..

For sen på Oscars och lunchade och sen strosade vi ett tag på stan innan vi begav oss hemåt! Gav Vanessa mat vid 14 och nu för ett tag sen la jag henne för en vila! Hoppas hon vill sova ett tag nu så hon orkar vara vaken tills det är dags att sova för kvällen!!

Hoppas mitt öga känns bättre tills imorrn för annars går jag nog inte på jobbet! Inge roligt när ögat klias och är rött och svullet... Aja, time Will tell :)

Ska vara lite social nu innan Stina far hem... Lägger in lite bilder från dagen!


Svar på kommentar..

2012-04-17 - 23:19:14

Fick en fråga av Tessi varför jag fått detta i mitt öga.. Och jag vet faktiskt inte! Är en kronisk sjukdom och det kommer mest troligt alltid komma tillbaks...

Vem som helst kan få det, men det smittar inte! Det beror på en inflammation i ögonfransarna.. Och när bakterierna blir "nog många" så bryter det ut så här...

Verkligen Inge roligt alls!!! Men nu har jag inte använt smink alls sen sist jag hade problem.. Så beror inget alls på smink! Nu vet jag att jag kan sminka mej ibland när jag vill, så länge det är för kortare stunder så inte baciller hinner börja bildas.. Kanske inte direkt sminkar mej när jag har problem, men för en som alltid har sminkat sej till vardags kan det ju vara kul att kunna piffa till sej ibland :)

Ska ringa läkaren imorrn på morgonen! Vet dom inget mer att göra så får dom skriva en remiss till ögonmottagningen.. För nåt mer borde väl kunna göras?!

Nä, nu är jag så trött så ska lägga ner telefonen och lägga mej tillrätta :) Gonatt på er


Förbannat!!!!

2012-04-17 - 08:51:52

Nu är jag less på det här!! Ska jag gå resten av mitt liv med ett öga som tjorvar heeeela tiden?!?!?? Har varit helt bra i ögat utan kliande i bara några dagar.. Och imorse när jag vaknade så är skiten helt tillbaka och ögonlocket är uppsvällt, kliande & rött! Suck!

Ringer läkaren imorrn för nu får dom fan göra nåt!!!! Tänkte gå imorrn och ta pass, men vill inte nu! Är bara 28 dagar tills vi far så börjar bli bråttomt nu...

Jävla skit!


Söndag..

2012-04-15 - 23:38:32

Ännu en dag som susat förbi.. Vaknade vid 10.. Slöat mest hela dagen faktiskt! Lekt med Vanessa, vilade när hon tog sin vila.. Grymt skönt att sova på dagarna, enda negativa är ju när man ska kliva upp!! Tröttare än så kan man inte bli :P skumt det där.. Man är alltid tröttare efter en liten vila än när man kliver upp på morgonen!

Var med Johan, Vanessa & Stina och åt på Manuella vid 16.. Sen gick vi tjejer till mamma :) Johan for hem för att han skulle å träna... Satt där och fikade och drack kaffe/te! For därefter till Nina! Hennes Mario har blivit så stor!! Helt sjukt vad han förstår mycket.. Jag som tycker Vanessa har blivit större och förstår mycket blir helt fascinerad av Mario :) Sa åt han "Ta Vanessas hand och gå till ditt rum" och han försöker direkt ta hennes hand! Sjukt sött :)

Kom hem vid 20.. Nattade Vanessa och sen hoppade jag in i duschen.. Sen blåste jag håret och plattade det! Medan jag hade gjort det så har Stina städat iordning i köket och vardagsrummet! Skönt att nån hade energi till det :P Det var iaf väldigt uppskattat då jag inte hade haft nån ork till det!

Sen kikade vi en film.. Rätt dålig! The messengers 2.. Såg 1:an igår och den var riktigt läskig!!!! Så vart besviken på denna som var en riktig B-rulle!

Stina somnade för ett tag sen och nu kryper jag också ner under täcket! Johan skulle ta kvällsprommisen med Bobby ikväll, grymt skönt! :)

Hoppas ni haft en bra helg! Gonatt..


Lördag..

2012-04-15 - 00:26:06

Vaknade just efter 9 idag av Vanessas steg.. Hörde att hon var på väg till sovrummet så kikade mot dörren! Och då kom hon och kikade in.. När hon såg mej la hon av ett glädjeskri och kom till sängen :) jag hoppade upp omedelbart! Konstigt hur barnen kan göra en pigg på morgonen helt plötsligt! :P

Gick och fikade med Johan, Vanessa, Stina & Mange klockan 10.. Vart en toast på alla tiders! Klockan 11 gick Stina tillbaks till jobbet och vi andra gick på stan! Tog väl typ 20 min så hade vi gått igenom allt.. Inte så mycket att titta på i "storstan" :P Sen begav vi oss hem.. Precis när jag hade klätt Vanessa och lagt henne i vagnen så skickade Lina sms.. Stannade kvar med Vanessa och mötte upp Lina & Melker! Vanessa sov så skönt i vagnen medan Melker lekte i lekparken :)

Följde henne å fika på café oscar.. Jag satt bara med som sällskap eftersom jag redan hade ätit.. Kändes lite knas men :) Sen kom Rebecka, Kevin och Catja.. Surrade och hade lite trauma så polisen kom osv.. Aja, hoppas det reder ut sej foort! Läbbigt med vissa typer!

Sen vid 14(?) gick jag hem.. Stina kom vid 16 när hon slutade jobbet! Sen har vi ätit middag.. Delade på en portion från Thai och det vart alldeles lagomt :) på eftermiddagen var vi till Sofie och hälsade på. Och hennes lilla Saga hade blivit så stor :)

Nu på kvällskvisten har vi kikat film.. Och nu var det meningen att jag skulle sova, men bloggade lite snabbt innan :P Nu ska jag dock lägga ner telefonen och försöka sova! Natti.. Hoppas ni alla haft en bra helg!


Onsdag..

2012-04-11 - 22:28:56

Dagarna rullar på.. Jobbat 10-18.15, kom hem till färdiglagad mat! Inte alltför ofta det händer när jag jobbar sent :P Kom innanför dörren, klädde av mej och gav Vanessa en stooor kram! Sen gick jag på toa för att jag var såå kissnödig.. Och som alla gör(?) så sätter jag mej på toastolen med vidöppen dörr.. Då ser jag hur Bobby rusar mot ytterdörren och att Johans föräldrar kommer in!!! Haha, fick igen dörren ganska fort :P (För er som inte vet det så har vi toaletten rakt fram när man kommer in i lägenheten).. Liite pinsamt, men vi skrattade bort det ganska fort :)

Satte oss och åt lasagne och en jättegod sallad! Sen fixade Johan å hans pappa upp en rullgardin i Vanessas rum! Satte upp 2 tavellister där inne också.. Blir nog bra :) Sen vart det läggdags för Vanessa så då rörde vi oss till köket och hängde upp 3 tavlor där! Skönt att få det gjort!!

Vi har betongväggar överallt och har ingen egen borr, lite bökigt men.. Ganska skönt att ringa på hjälp så man slipper göra det själv också ;P

Funderade på att gå på öppen lek imorrn.. Beror lite på vädret! Har det snöat hela natten orkar jag nog inte plumsa mej fram med vagnen i snön!

Nåja, ska kika lite tv och sen gå ut med Bobby!...


Tisdag..

2012-04-11 - 00:44:00

Jobbat 9-14, handlat, kom hem, gick till mamma & åt.. Gick hem, nattade Vanessa, kikat film med Stina...

Det var min dag i korta drag :) hemskt att gå ute med vagn idag btw! Snöigt och halkigt.. Ingen hit alls!

Jobb 10-18.15 imorrn.. Johan ska fara å köpa en dammsugare under dagen imorrn eftersom våran gett upp.. Eller så avvaktar vi tills hans pappa varit hit och kikat på våran! Dom hade visar haft samma problem i deras å den hade han lyckats fixa.. Håller tummarna!! Men vi behöver verkligen en fungerande dammsugare NU! Helst igår typ.. Sååå dammigt och jävligt som vi har det nu är inte alls kul.. Bobby släpper hår för minst 3 hundar känns det som..

Aja, ska försöka sova nu! Natti..


Måndag!

2012-04-09 - 21:59:49

Har varit ledig idag.. Skönt med röda dagar :P klivit upp just efter 11!! Legat vaken sen just efter 10, men det är ju så grymt skönt att ligga och dra sej ett tag!

Vid 12(?) for vi på Manuella och lunchade med Mange, Tommy & KJ.. Satt där närmare 2 timmar och surrade.. Vanessa började bli lite less så då for vi hem! La henne direkt vi kom in och hon somnade på stört! Vi allihop satte oss då och kikade en film.. Sen var det dags för middag åt lilla damen när hon vaknade.. Vid 18 drog vårt sällskap och efter det har vi tagit det rätt lugnt.. Har typ tvångsduschat(!) Vanessa vid 19.. Fattar verkligen inte varför hon inte gillar vatten nå mer.. Och duscha måste man ju faktiskt göra ibland!!

Sen har jag duschat, fixat håret.. Sen har jag mest bara kikat på tv! Och det ska jag fortsätta med nu :)


Söndag..

2012-04-09 - 00:25:11

Veckan har som vanligt gått fooort.. Speciellt helgen! Men så är det ju alltid! Jobbade på lördag mellan 9.40-15.15, sen for jag hem en snabbis och sen drog vi till pappa för att äta! Grillad fläskfilé, pommes och beasås! Sååå himla gott :) satt där ett tag och sen for vi hem och hämtade lite babysaker vi lånat, for därefter och lämnade dom till hon vi lånat dom avs mamma! Skönt att ha det bortgjort! Har haft gåstolen i hallen i närmare 2 veckor eftersom jag har tänkt lämna tillbaka dom!.

Idag har dagen susat iväg. Vaknade imorse och trodde klockan skulle vara jättemycket.. Kände att Johan låg kvar i sängen och insåg att då kan ju inte klockan vara så himla mycket iaf.. Orkade inte ens kika på klockan utan försökte istället somna om!! Gick inte så bra :P Vanessa vaknade strax därefter och Johan klev då upp.. Jag låg och drog mej ett litet tag och hoppade sen upp.. Då var klockan just efter 10 :)

Har bara varit hemma idag.. Tänkte bada Vanessa på eftermiddagen, men hon vägrade!!! Hon som alltid älskat att plaska i sin balja.. Nu började hon grina direkt jag skulle lyfta i henne! Gick bra att sitta breve baljan och plaska, men i den ville hon inte sitta! Skuumt.. Aja, får ge det ett nytt försök imorrn eller nå! För bada måste hon ju göra.. Eller iaf duscha.. Men det har hon aldrig gillat!

Har kollat film med Stina och Linda nu på kvällskvisten! "Warhorse", och den var riktigt bra.. Vi alla 3 har fällt lite tårar under filmens gång ;P

Aja, ska hitta nåt kul att sysselsätta mej med nu tills jag blir nog trött för att sova.. Bjuder på lite mobilbilder!


Hmm

2012-04-07 - 00:05:06

Kul att så många kommenterar som vanligt :P kanske dags att skaffa sej en dagbok att skriva i.. Där hade nog kommentarerna blivit lika få som här :P

Haft en bra vecka.. Förutom mitt jääääävla öga som aldrig verkar bli bättre! Känns värre nu än de första dagarna det kom tillbaka! Brukar alltid vara som värst de första 2 dagarna, men nu har det varit tvärtom känns det som.. Undrar hur länge det kommer ta innan det försvinner denna gången då? Hade det varit ett finger jag hade problem med hade jag fan sågat av det eller nå, liite svårare att göra nåt åt ögat! Kanske får skaffa mej en piratlapp så folk slipper se ögat eller nå..

Tatueringen läker bra och har inga skorpor och klias inte alls.. Kommer inte ihåg hur min förra tatuering var efter några dagar, men denna är superfin och blir inte alls "torr" eller hur jag ska förklara! Är så grymt nöjd över den.. Den var superlik Vanessa!! Tomas är så himla duktig.. Tänk vad man kan göra med en nål och lite färg :)

Imorrn ska jag jobba 9.30-15.15.. Vid 16 ska vi till pappa och grilla.. Ska bli såå gott! Har varit seriös och köpt hem lösgodis ifall vi får några påskkärringar på besök! Var lite jobbigt på Halloween när det kom några utklädda småttingar och vi inte hade nåt godis hemma.. Det gör jag inte om igen :)

Var ute på en långprommis med Linda, Ia & Linda tidigare idag.. Var väl ute närmare 2 timmar tror jag! Riktigt skönt väder! Vart 6 hundar så tror alla fick rusa av sej tillräckligt :) Bobby var väl iofs mest fastklistrad vid en av tikarna men.. Det tröttade nog ut han iaf :) han har sovit mest hela dagen sen vi kom hem! Somnade på(!) mej när vi kom hem och la oss i soffan.. Läänge sen han kröp sej så nära och somnade! Myys :)

Aja, ska faktiskt gå och lägga mej nu.. Trött och ont i ögat, Så Johan tog kvällsprommisen med Bobby så jag slapp.. Mitt öga trivs inte alls ute nu, speciellt inte när det blåser..

Gonatt på er!!


Yey!

2012-04-04 - 14:45:18

Grymt nöjd med tatueringen!! Lite gnäll mellan varven, men tror Tomas tyckte jag skötte mej bra :) Satt ju still iaf..


Gokväll..

2012-04-03 - 21:11:40
Jäklar, Vilken bloggperiod jag kom in i då ;P Hehe..
-
Vaknade av telefonen imorse.. Nina ringde från jobbet och ville ha in mej tidigare! Jag frågade vad klockan var eftersom min första tanke var att den var jättemycket.. 8.25, Så inte direkt jättesent :P Klev upp och gick ut me Bobby.. Kom in och bytte kläder och sen drog jag mej till jobbet.. 8.50 var jag där! Riktigt snabb! :)
Jobbat till 18.15 så det var en låång dag.. Sen har jag väl inte gjort så mycket.. Busade på mej Vanessa tills det var dags att natta henne! Vid 19.50 sussade hon gott och då satte jag mej och kikade igenom alla kort på kameran! Jisses, Det var några stycken :P Men tror iaf jag bestämt vilken bild jag ska tatuera
imorrn.. Spännade! :)
-
Aja, ska kika vidare ett tag nu... Stina kommer senare ikväll efter Bingon hon är på.. Då ska hon få kika igenom och säga vilken bild hon tycker! Lägger upp 2 nya bilder bara för att jag för en gångs skull sitter vid datan och inte telefonen :)
-

Nervös

2012-04-02 - 20:10:25

Tatueringstid om 2 dagar.. Lite nervös faktiskt :) Vet inte alls hur länge det kommer ta, hur ont det kommer göra... Har faktiskt inte ens bestämt vilken bild jag ska göra än!!! Ska få igenom alla 1000-tals närbilder jag fotat på Vanessa de senaste veckorna och hitta ut mina favoriter.. Imorrn kommer Stina hit och då får hon hjälpa mej :)

Nåväl, ska skutta in i duschen nu. Ska kika programmet på 7:an som är klockan 21! Och sen ska jag väl ta itu med alla kort...


Fasen!!

2012-04-02 - 17:43:38

Så har ögat börjat tjorva igen.. Måste jag säga att jag är less???? Fy tusan, detta hade jag inte önskat till nån..

Har iaf jobbat idag, fast det såg ut som att jag fått en snyting när jag vaknade :P ringde jobbet och chefen sa att jag kunde stå på lagret! Så där har jag gömt mej iaf halva dagen.. Sen tog jobbet där bak slut och då gick jag ut i affären och jobbade vidare.. Aja, då hade faktiskt ögat börjat kännas bättre så!

Hade väl inte så mycket mer på hjärtat.. Både Johan och Vanessa sover. Så jag försöker mest fördriva tiden tills nån av dom vaknar ;P lägger väl upp nån bild på mitt snygga nylle.. Fy tusan säger jag bara!!