Hehe

2009-09-30 - 17:15:21
Hallå!... Sitter och har inget att göra.. Började ladda upp lite bilder från telefonen och hittade dessa söta :) Bobby tycker inte om att vara ensam mer än nödvändigt.. Och ibland går det lite till överdrift :P Här en dag när jag satt vid datan ville han upp i famnen.. Då jag tyckte han var liite ivägen så tänkte jag sätta ner han på golvet igen.. Då hoppade han snabbt upp på bordet istället.. Jag trodde han skulle vilja ner ganska fort... Men oj så fel jag hade!



Han somnade sååå skönt! :) Min sötnos... Vart aningen jobbigt när han ville ligga tätt med min hand.. Inte så lätt att skriva eller göra nåt annat med en hund på handen...



Han är bara för söt mitt lilla hjärta!

Imorrn ska jag tatuera mej... Lite nervös men inte så farligt iaf!... Lär väl vara helt hispig imorrn just innan men.. Aja kommer nog överleva :)
Nä nu ska jag kika om det är nåt vettigt på tv.. Väntar på att mitt nyaste avsnitt av 90210 ska laddas klart så jag får kika det!! Såg 3 avsnitt igår och såg att det hade kommit ett till idag... Så hoppas det hinner bli klart tills ikväll när Johan & co ska kika fotboll..

Aja ha en bra dag allesammans!!


Mooorning sunshine

2009-09-30 - 06:58:01
Njae inte direkt :P

Ska börja knata till bussen på några minuter!

Huvudvärken har släppt men jag är då lika förkyld ännu... När fan ska det försvinna?!?!
Aja orkar ju jobba än så länge iaf.. Så jag hoppas att inte febern kommer tillbaka iaf!

Imorrn ska jag göra min tatuering!! Har hunnit bli lite nervös :P Nåja, går nog bra!
Aja ska kila iväg nu.. Ha en bra onsdag allihop!!

Frisk snart!

2009-09-29 - 19:37:14
Mmm... Hoppas kan man ju!

Är såå less på att vara sjuk! Nu har jag fått huvudvärk också!! Usch
Aja hoppas den försvinner tills imorrn när jag ska jobba iaf...

Har varit och ätit hos mamma och pappa... Fläskfilegryta med ris.. Och till efterrätt vart det blåbärspaj!.. Sååå smaskigt!!... Nu ska jag kura ihop mej i soffan under en filt och hoppas det är måt som är värt att se!

Gokväll!

Bara 3 dagar kvar nu..

2009-09-28 - 21:14:35
En till helg över...  Har vart sjuuuk hela förra veckan.. Har inte haft vidare mycket att skriva om :P
Jobbade ju måndag och några timmar på tisdagen.. Sen har jag bara legat hemma! Har sovit och kollat tv.. Och varit ut me Bobby.. Har inte gjort alltför mycket mer!.. Men har vart sååå skönt!! Tråkigt att jag inte är frisk ännu bara!! Trodde ju att jag skulle bli frisk av att stanna hemma.. MEn inte det! Snorar, nyser och hostar ännu som en tok!!!.... Aja får se hur länge jag orkar gå så här.. Känner mej som 10 svåra år!!!!... HATAR att vara förkyld!!

IDag har jag jobbat 8-16... Rätt rolig dag på jobbet då jag har fått göra skyltfönster! Lite nervöst då inte Nina var där eftersom jag alltid frågar henne om lite guidning :P Aja ska bli roligt att höra va hon tycker när hon kommer tillbaka till jobbet! :) Jag vart då nöjd med det!... Efter jobbet for jag på synundersökning.. Hade fått lite sämre syn sen sist jag var och kollade.. Då var det iofs år 02 så kanske inte så konstigt :P hehe

Efter det for jag till Johans mormor och åt pottipalt! *smask* Sen for jag hem och hämtade lite saker.. For därefter till Johans föräldrars nya hus och kikade hur det såg ut.. Var jättefint!!.. Efter det for jag raka vägen på valpkursen! Gick väl sisådär.. Blir sååå less och irriterad när Bobby inte kan lyssna när det är andra djur/människor i närheten! Vet allvarligt talat inte hur man ska få han att fatta att han alltid måste lyssna på mej oavsett vem/vilka som är i närheten!!!.. .Trodde ju det skulle bli bättre av valpkursen då han får vara nära andra hundar men han får inte hälsa på alla... Men det är samma visa, Så fort vi står still sitter han och piper och skriker och drar mot den närmsta hunden!!... Jag försöker på alla sätt och vis att få han att reagera på vad jag säger.. Men ingen respons alls.. Ibland kan det fungera just för stunden, Men sen åker han raka vägen tillbaka till sitt zombiestadie och vill bara till de andra hundarna.. Skiter fullständigt i matte och hennes jävla korv!!!! Usch! Blir så irriterad då jag vet att han redan kan allt vi håller på med... Aja får bita ihop och fortsätta kursen så kanske det blir bättre! Annars är det bara träning, träning och mer träning som gäller.. för det borde ju gå att få bort! Samma sak som att det går att "bota" hundar som är aggresiva mot andra hundar.. Då borde det ju gå att "bota" en hund som är alldeles för glad i andra hundar..(?) Eller va tror ni??

Aja ska kika vidare nu ett tag och sen ska jag slå mej ner i soffan! Blir nog en tiiidig kväll.....
Gonatt på er!!

Så här ser mitt nya VISA kort ut! Fick det med posten idag...
Snyggt va?! :)





En till bild... Tar sej :)

2009-09-25 - 17:57:22

Före:




Efter:


1:a bilden.....

2009-09-25 - 15:13:29
Skulle testa om jag kunde göra om bilder.. Klarade iaf att göra en bild i andra färger :P

Denna bild är originalet!



Och så här vart den när jag vart klar...



1 Vecka kvar

2009-09-24 - 14:09:58
Mmm.. En vecka kvar tills jag ska tatuera in min lilleman... Håller tummarna att det tar fort och att det inte gör alltför ont!! :) Har ju iaf Stina där att hålla i handen om det gör alltför ont så.. Ska nog gå bra!

Lite hostig och snuvig ännu.. Men känns som att det är på bättringsvägen iaf! Har vart hemma igår och idag från jobbet.. Igår sov jag typ heela dagen till och från.. Men var sååå skönt! Så kanske det som behövdes!

Snodde en lista av Stina

Matvanor:
Bästa maträtt? Hmm måste bli vår thairätt med nudlar och kyckling! Vet dock ej vad den heter....
Bästa dryck? Cola!
Hat dryck och maträtt? Öl och bruna bönor
Bästa alkoholdryck? Cider, Den enda jag dricker med alkohol...
Använder du smör på smörgås? Beror på vad man har på
Smågodis eller färdiga påsar? Smågodis, Påsar är oftast så tråkiga
Favoritglass? Mars eller snickers! *mums*

Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad? Vääldigt olika
Har du mer skor än kläder? Nä
Favoritplagg? Jeans och tröja
Hatplagg? Inget...
Arbete, utbildning: Jobbar som säljare, Är utbildad undersköterska
Jobbar eller pluggar du? Jobbar
Vad vill du bli? Barnmorska var drömjobbet men då ska man orka plugga vidare också..
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Jo! Men utbildningen hade jag viljat fortsätta vidare med
Är lönen viktigast? Nää.. Tyckte jag det skulle jag söka mej ett nytt jobb :P

Boende:
Lägenhet eller hus? Lägenhet
Framtidsplaner med boende? Vet faktiskt inte.. Men hus hade vart skönt!
Litet eller jätte stort? Mittimellan
Drömboende? Hus med en jättestor trädgård!
Landet eller mitt i stan? Hmm... Stan måste jag nog svara
Mysigt eller sterilt? Mysigt såklart! Finns inget värre än sterila lägenheter/hus..

Lite allt möjligt:
Har du barn? Nej
Är otrohet okej? Nej!!
Älskar du någon? Ja
Betyder familjen mycket för dig? Jaa! Självklart
Är du lojal? Ja oftast iaf :P
Tycker du om att dricka dig full? Nej! Dricker oftast med måtta.. Inte många som sett mej riktigt full :P
Hemmafest eller gå på krogen fest?? Beror på vilket humör man är på kanske

Nä ska gå och äta lite frukost nu tror jag! Varm oboy och macka med skinka på! *mums*

Måste ju också skriva ett STORT TACK till Stina som har ändrat min layout på bloggen igen!

Sjuk och trött...

2009-09-22 - 14:08:02
Usch för att vara förkyld! Tror jag har feber också.. Nästan bara snorar och jag känner mej allmänt risig.. Aja hoppas det blir bättre!!! Hatar att vara sjuk!...

Skulle ha jobbat 7-18.15 idag men kastade in handduken redan klockan 12... Pallade inte nå mera! Såå trött! Inge roligt att stå och snora i butiken heller... Aja orkade ju vara på jobbet några timmar iaf!

Tror jag ska kura ihop mej i soffan under en filt och kika nån bra film nu när Johan far på jobbet...
Lät skönt :)

BIR och hp...

2009-09-20 - 16:53:26
Samma resultat som förra söndagen! Enda skillnaden var att jag ställde Bobby själv idag!...

Ett tag innan jag skulle ställa så gick jag, Sandra och hennes kompis på en kort promenad med vovvarna på en stig i skogen i närheten... Kopplade lös alla 3... Lät som en jättebra ide :P MEn sen efter ett tag tittar jag på Bobby och ser att han är rosa/lila på ena låret... Han har ju varit och rullat sej i blåbär tokern!! :) Såg sen att han hade massa på halsen också... Aja försökte få bort det och fick bort det mesta... Men inte allt!... Domarn sa då inget så antar att det inte syntes.. Och sånt kan dom ju inte direkt klaga på :)

Gick väl sådär... Lite för nervös när jag kom in i ringen så började springa åt fel håll!!!!!!!! Attans klumpigt!! Hörde Lindas röst bakifrån "Fel håll".. Jag började fundera om jag hade Bobby på fel sida av mej, Men var helt 100 på att han skulle vara till vänster!... Aja tittade bakåt och såg hur nån visade att jag skulle åt andra hållet... Pinsamt!!! Aja är väl sånt inoficiella utställningar är till för! Att hund (och ägare i mitt fall) ska lära sej hur allt ska gå till! :)

Aja var inte hela värden iaf... Sprang ju rätt håll typ direkt och Bobby sprang jättebra med mej! Trodde han skulle studsa fram.. Men han gick helt okey! Lite mer träning behövs ju men.. Det kommer :)

Han blev BIR och fick HP... Kritiken löd : "7 månader, Välutvecklat huvud. Alert uttryck. Bra bett och tänder.
Stark hals och rygg. Bra kropp och benstomme. Välutvecklad bröstkorg för sin ålder. Sprallig med något valpiga rörelser. Pigg och alert!"

Satte mej i fiket och jobbade ett tag efter jag hade ställt... Mycket folk så jag hade att göra!.. Sen kom Linda och löste av mej så jag fick göra mej redo för att gå in i valpfinalen!

Vi var 12 valpar i finalen tror jag... Alla fick springa och sen skulle domarn tacka några som inte gick vidare.. Vart såå glad när hon gick förbi mej :) Sen fick vi andra springa ett till varv och då kom hon sen och tog mej i handen! :/ Aja var iaf glad över den positiva kritiken och att Bobby faktiskt kunde gå fint i kopplet! Sen är ju inte BIR och ett HP nåt att klaga över :)

Aja ska kika vidare ett tag nu och hålla tummarna att Stina kommer sen! :)

Hoppas ni har haft en trevlig helg allesammans....

Som jag har sagt tidigare... Folk är såååå dåliga på att kommentera! Får fler och fler "stammisar" då jag har nästan jämt 15+ som läser min blogg dagligen... Och aldrig nå kommentarer nästan! Skärpning! :)
Skriver mestadels blogg för att det är skönt att "skriva av sej" men man blir ju som ändå liite nyfiken på vilka alla är som läser :P


Morning

2009-09-19 - 10:32:02
Klivit upp vid halv 10 idag.. Vaknade 5 min innan min väckare av att Bobby hoppade ner från sängen.. Så det var bara kliva upp och gå ut med han!...

Ska på bröllop idag klockan 14.. Tror jag redan nu ska hoppa in i duschen och leta fram kläderna jag ska ha på mej! Jo, Det lät som en bra ide...

Hörs sen! :)

Äntligen fredag!!!

2009-09-18 - 19:04:30
Usch en sån jobbig vecka jag har haft med låånga arbetsdagar.. Var iofs ledig igår men.. Som alla (tjejer iaf) vet så får man aldrig bara slappa på sina lediga dagar.. Vart att städa mest hela dagen! Hann med en snabb promenad med Bobby, Tessi och Atlas på dagen iaf..

Idag har jag haft såå bökiga kunder på jobbet så jag har hållt på å blivit tokig! Aja finns ju såna överallt så.. Ska vara glad att man inte har dom varje dag.. Kunder som vill ha halva priset på en klänning för att det är en minimal fläck på sidan under armen... Som att den ens syns när dom har den på.. *suck* Aja vissa försöker med allt! Skulle inte förvåna mej om hon hade satt dit fläcken själv :P Usch föär sånt folk... Är man snål kan man lika gärna stanna hemma :D

Och imorrn blir det bröllop.. Ska bli roligt!! :) Har tagit ledigt från jobbet eftersom bröllopet är klockan 14 och jag skulle ha jobbat till 14.15... Skönt att ha hela morgonen på sej att fixa sej iordning! :)

Aja ska kika vidare ett tag...
Trevlig helg på er!

Gick sådär...

2009-09-16 - 21:59:28
Gokväll! Har kommit hem från utställningsträningen vid 8. .Efter det har jag inte gjort så mycket.. Ätit, Varit med Stina och kollat idol :)

Gick väl rätt hyfsat för oss på utställningen tycker jag! Visst nog var han rätt studsig men för det mesta gick han riktigt fint.. Måste bara lära han "stå" på kommando så går nog uppställningen lite lättare :P Och det hade varit liiiite lättare om han inte hade varit så glad i ALLA hundar... Aja ska aldrig gnälla att jag har en hund som tycker om andra hundar för mycket, För hade nog inte vart roligt om det hade vart tvärtom!

Efter tränandet gick vi in så hundarna fick lite social träning.. Och det gillade Bobby väldigt mycket! :) Kommer en liten videosnutt här nere på alla vovvarna...



Nä kanske man ska slänga sej i sängen snart så man orkar upp i vettig tid idag så jag inte råkar sova bort hela min ledighet :D Ska promenera med Tessi imorrn på morgonen så lär väl kliva upp iaf vid 10 så jag hinner vakna till lite innan hon ringer!

Ha en trevlig kväll allesammans!!


Valpkurs och utställningsträning...

2009-09-16 - 18:01:44
Mycket det var denna månaden :P
Ikväll ska jag på utställningsträning, Imorrn ska jag på en valpkurs som startar, Den är på 7 lektioner (måndag, Torsdag) Nu på lördag ska jag på bröllop, Den 28:e ska jag på synundersökning, Den 1/10 ska jag tatuera mej och den 5/10 ska jag ta bort löshåret och klippa/färga håret!... Aja man måste väl ha ett fullsmäckat schema nångång med aktiviteter :) Annars blir det ju bara Sova, Jobba, Äta, Vara ute med Bobby och sen börjar det bara om :P

Var nyss på en långprommis på 55 min med Bobby!... Tänkte då kanske han inte är lika hoppig ikväll på träningen :P
Aja ska kika på tv ett tag och sen ska jag dra iväg mot gve så fort Johan kommer från träningen!

Ledig imorrn !!!! Skönt som attan....

Morrn

2009-09-16 - 07:00:18
Ska bege mej till jobbet nu... Är ledig imorrn!! *Wiiiiie*
Jobbar sen fredag och på lördag ska jag på bröllop! Ska bli så kul! :)

Aja hade egentligen inte tid att skriva här så måste avsluta!...

Ha en bra dag allihop!..




Promise you`ll not break my heart of ice
So sick of hearing lame good-byes.
Crush me now and leave me lying.
Won`t die of that, I`ll just be crying.
I guess walkning away is what you will do,
everyone has, so why not you?

Trötter

2009-09-15 - 19:14:05
Kommit hem för typ 40 min sen.. Jobbat 8-18.15 idag! Men dagen har rullat på ganska bra! :)
Strykt lite kläder och bökat i fönstret typ hela dagen.. Har hunnit med att luncha på Kina med Stina också.. Alltid lika skönt att få komma iväg på lunchen och surra och äta god mat! Måste ju passa på innan Kina stänger också...

Kom hem till ett söndertuggat linne... Husse har inte lämnat nåt alls åt Bobby att gnaga på så.. Aja kanske kan laga det. Var bara i ena sidan och axelbandet han har tuggat på.. Axelbandet var i 2 delar! Men kanske bara att sy på det, Får se...

Sitter nu och väntar på att Johan ska komma hem.. Ska fara till mamma och pappa och äta blodpalt om han vill det.. Annars får jag nöja mej med min kycklingbaguette jag har i kylen till middag!

Nä ska kika vidare nu! Ni får en till bild på min snygging från utställningen som jag snodde från Stina! :)
Hittar inte laddaren till min kamera så.. Måste fan leta fram den snart! Börjar bli less på mina kort tagna med mobilen :P



"Mkt bra huvud och uttryck, Härlig hals och resning. Ngt rak överarm. Väl tillbakalagd skuldra. Välvinklad och muskulöst bakställ. Bra rygg och kors.  Rör sej med välslimmade steg, Välvisad"..
Så löd kritiken!

BIR!

2009-09-13 - 15:25:31
Yey! Min lilla vovve vart BIR på utställningen idag!! Var så glad! Gick inge längre än så men.. Vi var nöjda och glada iallafall! :) Ska träna lite med han på att stå fint osv så kanske det går bättre nästa gång :P

Tack till Linda som ställde han!

Här står han så stolt med sin HP rosett! :D




Yey...

2009-09-12 - 19:15:57
Brödet vart riktigt bra! :) Lite småklurigt när man aldrig gjort det men.. Kom ihåg sen förut när man har bakat med mamma det mesta så... Dom vart då såå goda! Kanske inte speciellt runda men :P Blir väl kanske bättre nästa gång man bestämmer sej för att baka! Var duktig och knäppte lite kort på baket...

Första brödet som kom in i ugnen...






Lite smaskiga såg dom väl ändå ut att vara? :P

Fick ett någonlunda bra kort på oss alla 3.. Bobby ligger och sover i famnen.. Var inte så lätt att försöka få med alla på kortet med en mobilkamera.. Aja syns ju att det är vi iaf :)


Var och åt hos päronen tidigare... Var såå smaskigt! Fick kladdkaka till efterrätt... *Mmmm*

Utställning imorrn.. Liiiite smånervös är jag faktiskt... Aja det går säkert bra!!
Nä nu ska jag smita iväg igen.. Ha en trevlig lördag!!

Brödbakning

2009-09-12 - 14:01:02
Håller på å baka bröd... Degen håller på å jäsa nu... Får se om det blir nå ätbara bröd eller om det bara är att försöka igen.. Bara vänta och se :)

Ska till mamma och pappa och äta vid 4... Italiensk köttfärslimpa!... Smaskigt!!

Aja ska kika runt lite nu innan jag ska återgå till köket!

Fredag...

2009-09-11 - 15:59:13
Tjo!
Kom hem från jobbet för ett tag sen... Varit och ätit och handlat lite inför brödbaket imorrn! :)


Var och hälsade på Björn för nån dag sen... Han höll på å byta lampor i bilen... Tog lite bilder i brist på annat att göra :P



Har anmält oss till valpkursen som börjar nästa vecka... Ska bli intressant!..
Mina nerver inför utställningen på söndag är inte alltför bra.. Han är ju sååå kass på å gå i koppel :P Aja ska försöka lite ikväll att träna!...
Ska kila vidare nu!


God Morgon...

2009-09-11 - 09:26:56
Vaknat för ett tag sen... Klätt på mej, Varit ut me Bobby, Sminkat mej.. Och nu sitter jag här i väntan på att fara på jobbet... Jobbar 10-14! Sen är jag ledig helgen!! *Wii*

Vet inte riktigt vad man ska hitta på.. Måste då träna lite med Bobby att gå i koppel så jag slipper skämmas på söndag :P Aja det ska nog gå bra bara han fattar att man ska röra sej framåt och inte sätta sej ner när han är kopplad :P Liite dålig på att gå breve en när han är van att få springa lös och härja fritt :)

Aja ska kika vidare lite nu innan jag ska dra!
Trevlig helg på er!

(Nytt besöksrekord igår... Roligt, Roligt)

Tiden går såå fort framåt!

2009-09-10 - 00:27:23
Känns inte som att vi har haft Bobby såå länge.. Men började kolla på kort från när vi hämtade han! OCh nog har han vuxit och blivit en snygg kille alltid :)

Första bilden vi såg på han...



Bland de första dagarna vi hade han hemma... Sitter på filten han fick med från mamma :)




Här är han ungefär 3-4 månader...


Min snygging! Typ 5 månader...


Typ 6 månader på detta kort..



Tiden har som bara runnit iväg.. Och roligt har vi haft :)

Han kan lite olika saker.. Lättlärd som tusan! Blir glad i svansen så fort man tränar trix med han... Det han kan är: Sitt, Ligg, Tass, Sök, Hit, Stanna, Spela död.... Är på väg att försöka lära han "sitt fint" då han ska sitta på bakbenen och vara i luften med frambenen.. .Ska även försöka mej på "skäms".. Men får se hur det går me det :P

Ska gå och krama kudden nu tror jag! Natti

Tjo!!

2009-09-09 - 18:42:32
Tjena!!
Var igår på middag med jobbet på fjällnässlottet! Så bra mat och god efterrätt! Och bra sällskap förståss :)
Är inte så sugen på att skriva nåt så ni för nöja er me bilder :P...







Trist och Tråkig Måndag...

2009-09-07 - 21:17:27
Usch vad jag hatar måndagar!... Då vet man att man har en hel vecka med jobb framför sej.. Bara tidiga mornar osv... Aja det går nog bra!.. Brukar ju göra det så :) Innan man hinner reagera så är det ju fredag igen :P

Jobbat idag 8-14.. Sen for jag hem och chillade ett tag... Åt vid 4 lite rester från gårdagen!.. Sen satte jag mej i soffan och vart sååååå jävla trött i mina ögon! Vilade från 5 till typ 8.. Gick då raka vägen ut med Bobby eftersom han inte hade vart ut sen halv 2 typ.. Han är så duktig min pärla! Nu ligger han här och gnager på sitt ben på mina fötter.. Han är inte som alla andra hundar när dom får ben.. Han vill gärna ligga på(!) nån och gnaga och vill inte gå iväg som de flesta hundar gör.. Ger man han ex ett grisöra så hoppar han upp i famnen och vill gärna att nån hjälper och hålla i då det går mycket smidigare än om han själv får göra jobbet :)

Söndag och utställningen kommer närmare... Liite nervös!! Aja vet nog redan vad dom kommer säga för negativt om han... Om hans "krok" på svansen, Att han ännu är rosa på nosen och att hans framben pekar lite utåt... Det är ju små fel jag redan vet så... Men jag tycker han är finast ändå! :P

Nä nu tar jag med mej Bobby och kurar ihop mej i soffan och kollar om det är nåt vettigt att se!
Ha en bra måndag gott folk!



* There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart *


Såja...

2009-09-07 - 07:00:20
Sminkat mej, klätt på mej, borstat tänderna och satt upp håret på 20 minuter... Nytt rekord nästan :P

Jobb idag som vanligt... Skön dag att börja veckan med iaf... Jobbar 8-14!...
Johan slutar också 14 så han är snäll och plockar upp mej! Då har han Bobby också me sej :D Har saknat han som tusan inatt.. Så tomt mellan mina knän utan han som ligger där och trängs :P
Hoppas nu bara det har gått bra att sova hos Stina och Janne så han inte har hållt dom vakna med massa pip eller liknande...

Ska ringa Stina just innan 8 och säga att han slutar 14..

...Tror jag ska gå förbi vetehatten och köpa en frukostmacka! Mmm Det lät gott så det blir nog så...

Aja ska börja knata till bussen snart och måste hitta mitt paraply innan så måste gå :P Ha en trevlig måndag!!



Mitt ♥

Proppmätt..

2009-09-06 - 20:04:09
Just ätit!!
http://www.santamaria.se/servlet/se.daddy.sm.web.servlets.RecipeServlet?c=5&p=r5b&id=5738

Var väl helt okey mat.. Men inget jag vill äta alltför ofta direkt :P Jag, Johan och Apel var och handlade och sen kockade vi och åt... Nu sitter dom och kikar på IronMan. Jag har sett den typ 3 ggr så jag var inte så sugen på att se den igen :P Aja ska kika om det börjar nån bra film sen på tv som man kan kika...

Stina sov här igår... Först var vi på Berget och åt... Sen for vi hem till mej.. Eller till Johan eller va man nu säger när vi är "särbos".. :) Vi kikade en film på tv på kvällen.. "Fröken Smillas känsla för snö", Den är ju så bra! :) Resten av kvällen så surrade vi bara och snaskade godis :)

Aja ska kika en snabbis på tv.nu om det är nåt vettigt på tv idag!

Lördag...

2009-09-05 - 14:59:13
Och man har kommit hem från jobbet för ett litet tag sen!...
Trist som vanligt att jobba lördagar så var såå skönt att få sluta redan 14 :)..
Idag vet jag inte alls vad som händer och sker!.. Inget skulle jag tro.. Så svårt när man inte vill lämna Bobby hemma ensam så mycket... Aja nåt ska vi väl kunna hitta på!...

Aja ska kila iväg nu iaf.. Ha en trevlig helg :)

Förhoppningsvis ska vi fara och hälsa på lilla Ester nån dag ihelgen!

Tja!

2009-09-05 - 00:13:33
Fredag igen... Som sagt, Veckorna går såååå himla fort!....

Jobb imorrn... Hatar Fredagar när man jobbar lördagar.. Kan som inte göra nåt vettigt känns det som... Måste ju komma i säng i någolunda tid iaf så man inte är som ett lik på jobbet...
Aja skönt att man bara jobbar varannan helg iaf!!

Snart är det dags för min tatuering också... Inte alls länge kvar nu :) *wii*
Börjar bli lite smånervös, Enda trösten är att Stina ska komma med och hålla handen :D...
Kanske går lite lättare då iaf :P

Aja ska kika vidare på fb ett litet tag till och sen blir det sängen! Hade tyvärr inga bilder att bjuda på denna gång..


Debut

2009-09-02 - 21:52:41
Har anmält Bobby till utställningen i Malmberget den 20:e... Blev lite nervös :)
Han är ju som han är med andra hundar i närheten :P Lär gå och slita i kopplet heeeeeela tiden... aja är ju en inoffare så... Får se det som bra träning om inte annat!

Aja ska kika runt lite och sen gå och lägga mej och kolla 2 avsnitt av True Blood... Hejs!

Tisdag...

2009-09-01 - 18:52:04
Usch va veckorna går foooort! Hinner bara riktigt känna av måndagar och fredagar!...
Veckorna går som undan när man jobbar hela dagarna och helgerna går sååå himla fort!!.. Ibland kan jag tänka att det hade varit skönt att vara arbetslös.. Tänk vad mycket roligt man kan göra på dagarna istället för att vara på jobbet :) Men hade man inte jobbat så hade man ju inte haft nå pengar att göra roliga saker för så.. Man har väl inte så stort val i den frågan när man börjar tänka på det :P Sen har ju jag ett bra jobb iallafall så...

Var meningen att jag skulle ta mej en långpromenad med Bobby... Men som vanligt så började det regna så fort jag kom ut typ.. Så fick bli en liten kortis! Han hann ju göra sina behov iaf :)
Är såå skönt nu när Bobby har börjat lyssna bättre på mej så jag också törs ha han lös när vi går ut... Är som lättare att bara släppa han så får han springa vart han vill istället för att jag ska behöva komma efter med kopplet :)

Aja hade inte så mycket mer vettigt att skriva om så avrundar med lite bilder...


Mina (blommiga) och Stinas (svarta) naglar från ihelgen när vi var ut :)

Våra naglar igen...         Bobby kikar när vi sminkar oss inför kvällen :)


Haha behövde bara knäppa kort när jag såg hur Bobby såg ut när han sov :)
Han brukar ha munnen lite öppet men inte såå mycket :P
-----------
Närbild när Bobby sitter i sängen...




Och ännu en gång ber jag om lite kommentarer.. Blir nyfiken på vilka alla läsare är :P
Kan ju se hur många som läser... Men vill ju veta vilka några är :)