Lista

2010-01-27 - 19:06:07
HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

SAKNAT NÅGON: Ahh!
ÅNGRAT NÅGOT: Hmm, Tror inte det
LJUGIT: Nej!
SVIKIT NÅGON:
Det har jag svårt att tro.. Inte vad jag vet iaf!
KÄNNT DIG SÄMST: Njea
GRÅTIT: Till nån film men inte annars :)
SKRATTAT: Haha, Klart jag har :)
VARIT SJUK: Nä!
VARIT UTOMLANDS: Inte det...
TÄNKT PÅ SJÄLVMORD: Nääääää!
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Säkert :)

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: Beror på...
SKRATTAR DU OFTA: Jo!
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Trött och less
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Ja vem har inte det?!


KÄRLEK


BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Verkligen inte!
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: Nej
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Hmm.. .Till en viss del
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Ja
OM JA, VEM: Johan såklart :)
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: haha vilken fråga :P
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: För mycket...
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Väldigt
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Beror på killen

UTSEENDET PÅ DIG

LÅNGT ELLER KORT HÅR: halvlångt eller va jag ska säga
SNYGG ELLER FUL: Varierer :)
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Hmm ljuger ju om man säger att allt är bra :P
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Ja
ELLER TVÄRTOM?: Inte då till mej iaf...
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL:
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Hade det för 2 månader sen men nu är dom borta igen :/
SMINKAR DU DIG: Alltid!
ÄR DU INTE VACKER UTAN? Mest en vanesak.. Känner sej finare med smink iaf ^^

Snööö

2010-01-27 - 17:26:57
Tjo!
Vet inte om jag har lagt ut dessa bilder här på bloggen så chansar på att jag inte har det :P


Bobby poserar så fint i snön!

Texas tar en kisspaus...


Slutat jobbet 16 idag.. Kom hem vid typ kvart i 5.. Gav hundarna mat och gick ut på en prommis.. Men vart inte en vidare lång eftersom det snöar såå mycket och plogbilarna inte har vart här sen igår! Myycket snö på backen.. Texas tar sej knappt fram :P

Aja ska göra nåt vettigt nu tills klockan slår 8 och jag ska spela...

Veterinärbesök...

2010-01-26 - 18:45:21
Veterinärbesöket gick helt ok!.. Kom dit just före halv 10 då vi hade våran tid! Jag hoppade att det inte skulle vara nå andra hundar där eftersom Texas blir sååååå skällig och pipig! Men sån tur hade vi inte.. Satt nån stor blandras och väntade på sin tur! Aja Texas skällde och pep.. Men efter ett tag var det ganska lite pipande. Bobby satt också och pipde åt alla som gick förbi vare sej det var hundar eller människor.. Men är ju för att han vill fram och säga hej :)

Så hemskt när vi satt där och väntade... Hörde en hund skälla, pipa och leva om som faan från ett av rummen! Kan dom inte stänga dörren när hundarna lever om?! Inte så att det gjorde Texas pipande mindre direkt...

Kom in i ett rum och Texas var först att få sprutan.. Johan löft upp han på britsen och hon slängde lite godis.. Och Texas som är så glad i allt man kan äta hann äta upp allt innan hon ens hade satt sprutan :P Aja gick bra iaf! Han pep inte ens till... Sen var det Bobbys tur!... Jag lyfte upp han på britsen och hon la ut godis. Bobby vandrade sbannt ner med nosen och veterinären tog tag i skinnet och förde in nålen.. I samma ögonblick bestämde sej Bobby för att han inte ville ha det godiset så han reste sej upp så sprutan for ut! Hon försökte snabbt sätta tillbaka den men Bobby slingrade sej.. Så jag fick hålla i han i frambenen så han stod stilla.. Liite obehagligt tyckte han nog att det var! Sjänk ihop lite och tittade på mej med bedjande ögon! Usch, Kände mej jättehemsk!... Aja är ju för hans bästa så :) Synd bara man inte kan säga det till han så han förstod :P

Jobbat sen från 10-18.15.. Kom hem alldeles för ett tag sen! Har hunnit ge mat åt Texas och vart ut me båda 2!.. Nä nu ska jag göra nåt vettigare än att sitta här!... Hejs

Och ja, jag vet att jag är dålig på att sätta in bilder men har haft slut batterier i kameran så har inte kunnat föra över bilder... Men den är på laddning nu så :)

Gomorgon

2010-01-26 - 09:10:01
Tjo!

Ska pysa iväg till veterinären på ett tag!.. Skönt att Bobby fick ta sin spruta "redan" nu fast han fyller år först nästa vecka... Hade varit lite bökigt att fara idag me Texas och nästa vecka med Bobby! Skönt att få det bortgjort på samma gång!

Mitt lillhjärta fyller hela 1 år nästa onsdag! Tänk va fort tiden går.. För typ 1½ år sen trodde jag att jag var allergisk och aldrig skulle kunna ha hund... Och nu har jag 2(!)  *Dreams can come true*

Var tur att jag och Johan bestämde oss för att köpa Bobby.. Annars hade jag ännu gått och tänkt.. "Men undrar, Kanske vänjer mej..." och alla tankar man har haft om hundköp!.. Så känns bra att man tog det steget!!

Är med i NSD idag.. Och bilden på mej var såååå hemsk! Hade dom inte kunnat komma en dag när man börjar klockan 12 och har hunnit fixa sej någotsånär snyggt.. :P Aja skit samma... Var jag bland pensionärerna så jag ser väl inte så pjåkig ut breve dom :P -hehe

Aja ska väcka Johan nu och sen ska vi pysa iväg! Ha en bra dag

Jesper 5 år!

2010-01-24 - 12:02:03
Idag fyller systersonen Jesper hela 5 år.. Gud så fort tiden går!!! (snodde lite bilder från Lindas hemsida)...









Ska fara dit vid 15.00 och gratta.. Har haft såå svårt att köpa nån liten grej till han så fick bara bli en väldigt liten sak... En spindelmannen plånbok :)

Trodde jag skulle dö för nån dag sen när jag var ut me vovvarna.. Skulle bara ut en snabbis så satte på mej täckbyxorna och drog på skorna på mina bara fötter.. Orkade inte sätta på sockar för att bara gå här just utanför och snabbrasta dom... Gick på vårat vanliga ställe och hundarna sprang omkring.. Såg att Bobby var på väg ner på sidan av en sluttning så ropade på han men det var för sent... Han halkade ner och Texas som är så nyfiken hoppade med!... Ropade på Bobby men ingen kom. Jag trodde dom hade sprungit ner så jag gick närmare för att se över kanten.. Då ser jag att båda 2 har fastnat i snön! Var ju bara för mej att plumsa i typ 1 meter hög snö och dra upp båda hundarna.. Lite lättare att få upp Texas då han började åla sej mot mej när jag sträckte dit händerna.. Bobby hade som fastnat lite längre bort...

Fick iaf tag i Bobby och slängde upp han. Och jag kan säga att jag inte var glad när jag kom upp därifrån och insåg att jag hade snö i hela skorna.. Jätteskönt utan sockar! Trodde fan jag skulle svimma! Vart helt kallsvettig och kunde knappt röra mej framåt... Så det tog ett tag att komma in :P Aja väl inne gick det över ganska snabbt.. Men jag trodde helt seriöst att jag skulle svimma där ute!!! Sååå ont i fötterna!

Nu har jag lite bättre förståelse för Bobby när han piper och klagar att det är kallt ute :P

Hundarna rök ihop i förrgår också! Jag vart såå rädd! Har ju märkt att Texas är sur mot Bobby när dom har vart ensam hemma och mankommer hem. Då vill Texas få ALL uppmärksamhet och blir skitsur direkt Bobby kommer i närheten och vill få lite kärlek han me!! I förrgår så vart han helt hysterisk när jag kom hem från jobbet.. Skrek rätt ut så fort jag kom innan för dörren... Aja det gör han alltid när man kommer hem, Men detta var helt otroligt.. Han vägrade sluta pipa helt enkelt... Lät han stå och pipa i ungefär 3 minuter men det var bara värre så jag gick till köket och tog upp han i famnen. Har börjat försöka med att när han blir exalterad att vi lyfter helt enkelt upp han och låter han inte gå förren han blir tyst och lugn... Verkar som att det ger resultat iaf! (kommer till det sen)

Satte mej på golvet i hallen för att Bobby tyckte inte han hade hälsat klart :P Då borjar Texas morra som en tok och hugga efter Bobby! Jag har sett folk som sätter ner hundar på rygg när dom blir för exalterade så jag prövade det.. La Texas ner mot golvet på rygg och lät han ligga där ett tag. Kändes liite hemskt men! Kändes som att han höll på å bli lung... Då kom Johan å hans kompis hem.. Då vart Texas precis lika ivrig som när jag kom hem för ett par minuter sen... Lät han hälsa snabbt när han slutade pipa för typ en sekund :P
Sen lät jag han ligga på golvet för att få bort hans hyperpipande!.. .Då gick Bobby förbi hans ansikte och nosade lite och då Hugger Texas tag i kinden på han!! Fick paniiik när jag insåg att han inte tänkte släppa! Försökte försiktigt ta på Texas mun och se om han släppte men det ville han inte.. Och ett rejält tag hade han!

Bobby som är så snäll bara stod där.. Tror inte han riktigt fattade vad som hände :) Ropade på Johan och när Johan kom och sa till Texas så släppte han!

Lite obehagligt med sånt där.. Är inte van då Bobby aldrig har vart sur eller grinig mot andra hundar! Han är världens gladaste vovve med allt och alla! Bobby fick ett märke på kinden som började blöda men inte nåt allvarligt direkt.. Texas har ju sina valptänder ännu så kan ju inte direkt göra nån stor skada på Bobby.. Men Texas blir ju stor han också nångång! Så jag håller alla tummar och tår att Bobby börjar tuffa till sej och säger ifrån!!!! Enda han fortfarande håller på med är att han morrar när Texas kommer för nära hans ben eller liknande.. Men hade vart skönt om han hade sagt ifrån lite tydligare! Tror det behövs för att Texas ska förstå att det är Bobby som bestämmer!!! Aja fortsätter Texas vara som han är nu så blir det att kastrera han i ganska tidig ålder.. Då kanske man får bort lite av hans tuffa attityd iaf!


Ja, Sen har det väl inte hänt så mycket mer som jag kan komma på och som jag vill skriva här så.. Ska väl avrunda här så folk orkar läsa! :P Hoppas ni har haft en trevlig helg allihopa!

*10000  PuZzar och kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamar /Lotta*


Formaterat....

2010-01-19 - 18:04:26
Formaterade datan i förrgår.. Men verjar inte som att det hjälpte! *suck*
Aja Johan har pillat med nåt på den idag så hoppas den fungerar bättre nu!!!

Att det finns fräscha människor... Pia gick in i ett provrum på jobbet för att kika så ingen hade lämnat kvar nå kläder.. Hon såg en påse och tog upp den eftersom hon trodde den var tom! Kände att det var nåt i den så hon trodde nån hade glömt nåt så hon gjorde ju misstaget att öppna påsen!!!... *Usch*
I den låg använda bindor, tamponger och trosskydd... *Urk* Asså vilken normal människa gör så?!?! Jag kan inte fatta...

Aja ska göra lite nytta innan vi ska spela klockan 19... Tjing


Keep Me Safe

2010-01-16 - 23:06:23
Gokväll! Fick lite tid över så tänkte slänga in en rad eller 2 :)...
Har inte gjort alltför mycket idag... Vaknade 9.. Spelade ett tag och sen vid 1 for vi på Frasses och åt frukost/lunch, Efter det handlade vi lite på Coop. For hem och spelade lite till och sen kikade vi några avsnitt fringe! Sen vart vi båda så trötta så vi vilade ett tag. Texas var så glad att han fick vara med oss i sängen för en gång skull så vi sov så gott alla 4 där :) Gör inte mej så mycket med hundarna i sängen... Bara aningen jobbigt eftersom Texas har kissat där 2 ggr.. Mest bara därför han får vara på golvet när vi ska sova!

Vaknade vid 18.. For vod 19 och åt! Vart en kebabtallrik! Så gott! Sen for vihem och satte oss vid datan igen och här har vi suttit sen dess :)

Hittade så många söta bilder när jag kikade runt idag... Hur söt är inte denna? :)

Tjohejsan

2010-01-12 - 23:20:43
Sitter och har inget att göra.. vissa kvällar är sååå sega!

Aja skönt nu när vädret börjar bli normal temperatur så man törs gå ut iaf.. Har vart på längre promenader både igår och idag.. Skönt att kunna gå ut me hundarna utan att dom börjar frysa direkt!

Jobbat idag.. Som vanligt med andra ord :P Ledig ihelgen iaf... Sköönt!

Nä hade faktiskt inget vettigt att skriva så avslutar här... Hejs

Bus

2010-01-10 - 16:17:30
Har städat klart för dagen! Hann inte med allt jag tänkt men, Det får duga :) Fick lite städa iaf och det är huvudsaken...

Hundarna har busat på som tokar.. Fick Ellinor och hennes vovve Gina på besök!
Texas var som vanligt skällig i början men det gick bra efter ett tag.. Tillochmed han tordes busa med henne efter ett tag.. Eller ja, Dom pussades mest men :) Kärlek vid första ögonkastet!
Bobby och Gina busade på lika mycket som sist! Han var helt förkrossad när dom for... Satt och pep vid dörren! Aja gick snabbt över efter lite mat och en promenad!...

Lägger in lite bilder från dagens bus!








Nä nu ska jag göra lite annat ett tag innan Johan kommer hem och vi ska fara å hälsa på Stina å Janne!..

........

2010-01-10 - 12:32:47
Oj vad roligt det är att blogga när kommentarerna bara haglar in ;P

Vaknat just före 11 idag.. Sköönt med lite sovmorgon! Kunde inte riktigt somna om efter Johan for på jobbet 10 eftersom Texas inte var helt överrens om att han skulle fortsätta sova i bädden ^^
Aja det gick bra efter en stunds pipande och hoppande upp i sängen! Ska byta nu så att hans bädd ligger på Johans sida av sängen eftersom han kan så lätt hoppa upp i sängen om den är på min sida.. Lite mer plats på Johans sida eftersom vi har garderober mot den väggen! Sängen är som mer tryckt åt mitt håll eftersom det bara är ett fönster på den väggen :) Får se om det blir svårare för han då att ta sej upp.. Imorse hade han lite problem att ta sej upp när Johan flyttade bädden innan han for!....

Städat och plockat hela morgonen! Skönt att få det bortgjort till veckan så man slipper städa då.... Söndagar är ju såna här typiska städdagar känns det som!

Och skönt väder var det ute idag! Tror jag ska säga till Johan att vi ska gå en längre prommis me hundarna sen.. Om vädret håller i sej förståss!

Ska fara till Stina och Janne senare efter Johan har slutat jobbet... Sen vet jag inte vad vi ska hitta på! Får se...

Hoppas ni har haft en trevlig helg iaf!

Lördag.

2010-01-09 - 18:06:33
Gokväll.. eller dag eller va det är nu :)

Inte gjort så mycket idag.. Vaknade lite efter 10! Klev upp gav hundarna mat, klädde på mej och gick ut me dogsen.. Sen har mest bara kikat film!

Den första var rätt bra.. Hette "Come early morning"... Romantiskt och bra så här på morgonen :) Kikade sen en film som lät jättebra men som inte alls var det.. Dem hette "Hard Candy"... Usch så dålig...

Knäppte kort på vovvarna tidigare idag... Så fort man tar upp en godis sätter ju han sej fint och Texas stirrar som att "Tror du att du får nåt när du gör så där eller"?



Aja ska vänta på att Johan ska komma hem... Ska fara och handla och förhoppningsvis fara till Stina och Janne sen!... Trevlig helg

Slänger in ett kort jag snodde av Stina från julafton...


Männen i mitt liv...

2010-01-08 - 20:42:21
Inte alla som kan säga att dom har 3 män i sitt liv :P
Denna bilden är tagen på nyårsafton nån minut över 12... Vi står hemma i köket och tittar på alla raketer! Väldigt bra utsikt här uppe.. Såg typ hela Gällivare!..



Skönt iaf att hundarna inte var rädda!!!

Fick en chock idag på jobbet! Stod i kassan och hade precis tagit betalt av en kund... Tittade upp och sa hej till nästa kund.. Tog några sekunder innan det kopplade varför hon var så bekant!!.. Det var min gamla killes storasyster Catti som jag inte har sett på typ 6(?) år eller nåt liknande... Gick runt kassan och gav henne en kram! Var såå roligt att ses!!... Inte ofta man stöter ihop med "gamla bekanta" bara så där mitt i allt.. Jag måste ha sett ut som ett frågetecken först :P

Aja ska fortsätta i mitt sökande efter nåt bra råd hur jag ska tejpa Texas öron!... Nu ser han hemsk ut.. Öronen är som så långt ifrån huvet eller hur jag ska förklara :P... Aja ska iaf försöka annars får han väl fortsätta vara "A Natural Beauty" :P

Trevlig helg allihopa!

Hallo

2010-01-06 - 19:15:30
Ska sätta igång och spela snart.. Var lite folk vi väntade på så jag vart lite sysslolös :)

Har vart ledig idag! Sköööönt! Jobbar imorrn och på fredag och sen är jag ledig helgen! Hade för mej att Johan var ledig ihelgen men hade visst virrat eftersom han jobbar... Sökte ledigt på lördag så vovvarna slipper vara själv så många timmar! Har inte hjärta att lämna dom 7 timmar! Liiite för länge för lillen.....

Tänkte sätta in lite nya bilder men har inte haft ork att föra över dom från kameran så det får bli en annan dag! Slöö jag vet :P

Hade tänkt städa idag men har inte haft den orken.. Ska ta det till helgen istället tänkte jag! Kanske därfär lillen har svårt att sluta kissa inne.. Kanske luktar kiss från vart han har kissat tidigare. .Så blir en ordentlig skurning med klorin för att få bort lukten! Och alla mattor ska tvättas eller sättas bort! Nu ska han bli rumsren!!! Är så less på att torka kiss hela dagarna :P

Aja nu verkar det som att de flesta är klara så jag ska väl avrunda nu :)

1/1 -10

2010-01-01 - 23:04:52
Ja så var det ett nytt år!... Detta året har gått så fort!

Hunnit med en hel del känns det som.. Ett bra år :) Det bästa år 09 är iaf när vi hämtade hem Bobby :) Nåt speciellt med första hunden.. Så tror jag de flesta känner! Var vääldigt roligt att hämta hem Texas också, Inte så jag menade men :P Med Bobby var ju allt så "nytt".... Lärt känna lite nya människor har jag också hunnit me..
Umgåtts med folk och varit ut och haft roligt... Ja ett bra år helt enkelt! Får se va detta år har att erbjuda! Vet lite vad jag vill ha ut av det iaf men det är inget jag tänker ta upp här!

Gårdagen var luugn! Satt bara hemma efter vi hade vart hos päronen och ätit... Vovvarna reagerade inte alls på allt smällande klockan 12... Skööönt!

Aja ska smita nu! Tjings