Lista...

2011-06-28 - 20:04:08
HAR DU
ett förhållande? - Ja!
någonsin haft ett förhållande? - Ja...
allt du någonsin önskat? - Njae, inte ALLT, Men väldigt nära!
syskon? - Ja
någonsin velat dö? - Nej!
en stor hemlighet som ingen vet om? -Hmm.. Stina vet nog alla mina "stora hemlisar"
haft sex? - Haha, Ja!
en egen dator? - Jepp
några framtidsdrömmar? - Nä inte direkt...
druckit så mycket så du har spytt? - Ja!
blivit påkommen när du haft sex? - Nää
någon fobi? - Mörker, alla äckliga insekter...
körkort? - Nej

VEM(s)
vill du träffa? - Ingen just nu...
saknar du? - Ingen..
fick du senast ett sms av? - Linda
skrev du senast ett sms åt? - Lina
av dina vänner är mest partypingla? - Hmm.. Ingen är ju ut nuförtiden ;P  
är din bästavän? - Stina!
skulle du ta med på bio just nu? - Stina eller Johan.. Beror på vilken film :)
är din idol? - Ingen..
vill du aldrig någonsin träffa igen? - ...
vill du prata med just nu? - Ingen.. Då har jag ingen tid att få denna klar ;P
bråkade du med sist? - Johan
hus var du senast i? - Pappas
ringde dig senast? - Linda
ringde du senast? - Stina

VAD
åt du senast? - Kladdkaka med grädde
drack du senast? - Cola
stod det i ditt senaste mottagna sms? - "Halloj, Vad gör ni? Jeppe frågade om han fick hälsa på en sväng :) )
heter du i mellannamn? - Inget
vill du heta? - Mitt namn duger :)
tycker du om homosexualitet? - Inget speciellt...
tycker du om abort? - Tycker om och tycker om, Men är bra att det finns med tanke på hur många oönskade barn det annars skulle finnas... Däremot ska man inte ha abort som ett "preventivmedel"...
ska du göra efter dethär testet? - Ingen aning
hade du önskat dig om du hade fått tre önskningar? - Körkort!, Vara ekonomiskt oberoende och den sista kommer jag inte på :P
gör du just nu? - Denna listan ;P
för sorts filmer gillar du? - Skräck, Romantiskt, Thriller, Fantasy, Komedier.. Gillar faktiskt det mesta!
har du på dig just nu? - Linne och pyjamasbyxor :D
ser du om du kollar åt vänster? - Vanessa och Bobby :)
hade du velat göra just nu? - Inget, Trivs rätt bra vart jag är nu!
ska du göra imorgon? - Luncha med Johan och svärmor och sen vet jag inte...
är det gulligaste din sovpartner har gjort i sängen? - Haha, inte vet jag :D

KÄRLEK/SEX
Är du singel? - Nej
Har du haft sex med mer än fem? - Ja
Är du romantisk? - Kanske ibland...
Spelar utseendet roll? - Är ju det yttre man ser först på en person så är ju fel att säga nej ;P Men utseende är verkligen inte allt!!
Vad är din typ? - Vet inte om jag har nåt speciell typ.. Har dejtat och haft förhållanden med lite olika typer känns det som.. Det viktigaste är väl att en person har en stil som passar den han är!
Har du varit otrogen? - Jo när jag var yngre och oklokare tyvärr!...

RANDOM/ÖVRIGT
Vad tycker du om sex utan känslor? - Funkar väl ett tag...
Vad är klockan just nu? - 20,00
Vad lyssnar du på just nu? - Tv:n och Vanessa :)
Ditt favoritband? - Inget speciellt.. Allätare :)
Din favoritartist? - ...
Vill du gifta dig i framtiden? -Kanske!
Vars skulle du ha flyttat om du hade kunnat? - Ingenstans.. Trivs bra här :)
Är du helsvensk? - Jaa!
Vars hitta du denhär listan? - På Annas blogg :)
Har du spotifypremium? - Nej! Har inte ens spotify...
Vem beundrar du? - Min mamma :)
Har du en blogg? - Jadå!

----------------------------------------

Bjuder väl på lite bilder också.. Tänkte ta lite som jag inte lagt upp men dom är på Johans data och jag orkar inte gå och slå på den :P Så ni får nöja er med dessa bilder som jag redan lagt ut på facebook...


Saknar...

2011-06-26 - 20:04:53
Mitt låånga hår!! Kommer nog sätta tillbaka det när Vanessa blivit större... Ingen idé att sätta det nu när hon ändå bara kommer slita i det :P



Har även saknat lilla Texas idag..









Vill göra en till tatuering också!!!...  Vart lite avskräckt sist eftersom det gjorde sååå ont, men det är ju värt det i slutändan :)







Gomorgon...

2011-06-23 - 10:49:23

Gårdagen då...

Skrev ju i förra inlägget vad jag gjorde på dagen så här kommer väl kvällen då;P :

For till Nina vid typ 18.15(?).. När jag och Vanessa kom dit så var Sanna, Lina och Erika också där.. Sen kom även Ninas föräldrar förbi för att kolla hur det var med Mario som varit sjuk! Lite smågrinig mellan varven, Men han verkade inte annars väldigt sjuk.. Nina tror han haft 3-dagarsfebern.. Inga andra symptom så därför man vågade sej dit fast han var sjuk :) En helt annan sak om han hade haft en riktig förkylning eller nå.. Då kanske man inte hade riskerat att bli smittade!

Satt där och surrade och var sociala tills klockan var typ 21.30 nånting.. Då gick jag hem, gav mat till Bobby och sen gick jag ut me han.. Eftersom Vanessa hade somnat i vagnen fick hon också följa ^^ Sen resten av kvällen slöade jag bara.. Vanessa vaknade igen för mat  kring 23 tiden och somnade vid 00... Seeena dagar, Men är ju själv nattmänniska så hellre det än tidiga mornar ;P

Vaknade första gången imorse vid 4.30 tiden av att Vanessa knorrade i sin säng.. Lyfte över henne till min säng och där låg hon och busade till ungefär typ 5 då hon somnade om! Jag vaknade nästa gång av att det plingade på dörren.. Var från TOP.. (skriver i ett annat inlägg va dom sa, orkar inte nu :P )

Sen gick jag ut me Bobby.. Vart en snabb runda eftersom Vanessa ännu låg och sov.. Så mat och en längre sväng får han när Stina kommer hit, Hon ska komma nångång före 12... När jag kom in från våran snabbrunda så kikade jag in i sovrummet.. Vanessas fötter var det första jag såg i våran säng.. Tände lampan och sa "Har du sovit br?".. Fick ett stoort smile till svar så antar hon gjort det :)

Gör faktiskt inte mej så mycket att hon vill sova med oss.. Är faktiskt rätt mysigt! Förutom att hon tar såån plats!!! Igår när jag vaknade tänkte jag lägga mej på rygg.. Vände på mej och insåg att jag höll på å trilla ut från sängen :D Hehe, flyttade in Vanessa lite så jag skulle få iaf liite mer plats att sova på! Jag känner att så länge som hon sover iaf en del av natten i hennes egna säng så är det helt ok att ta henne till våran mitt i natten när hon vaknar och vill ha lite närhet :)

Stina ska (som sagt) komma hit nångång innan 12.. Då ska jag ge mat åt Bobby och gå ut me han.. Sen ska vi gå på stan och luncha.. Sen vette tusan! Nåt kul säkert :) På återseende...


Tjo...

2011-06-22 - 17:29:39

Tänkte passa på att skriva några rader medan lillan sover...

Klev upp klockan 10 idag.. Klädde på mej och gick direkt ut me Bobby! När jag kom in så satte jag mej framför datan ett tag och sen fixade jag mej iordning! Sen fixade jag kläder på Vanessa oxå... Satt och slöade lite och sen begav jag mej mot stan.. Mötte upp Lina utanför Gojjan och vi styrde kosan mot Café Oscar! Där mötte vi upp Sara och Nina också! Satt och fikade ett tag och sen strosade vi runt på stan..

Efter det gick jag och Nina in på Domus och handlade lite och sen gick vi hem till henne.. Var mattid för Vanessa så hon fick äta ganska snabbt efter vi kom in.. Lasagne vart det för henne idag och det äter hon med god aptit :) Fick se när Mario gick.. Usch va tiden går fort!! Han var såå stolt när han kunde gå.. Sötunge :) Vanessa råkade trilla i golvet (hon satt på golvet breve mej) eftersom jag var helt fashinerad och försökte få Mario att gå till mej :P Hehe.. Aja olyckor händer och jag var snabb att ta upp henne.. Hon grinade lite men tror mest det var för att hon vart lite paff när jag inte tog emot henne :P Ingen skada skedd och sen vart hon på bra humör igen!!

Gick hem vid halv 5 eftersom Bobby behövde få gå ut.. Kom hem och satte in varorna jag köpt och sen tog jag Bobby och Vanessa ut på en promenix! Har nyss ätit lite Ravioli.. det måste ju vara bland det bästa att äta när man ska äta själv?! 3-4 minuter i micron och sen är det klaart... Sååå skönt! :)

Vanessa somnade i vagnen när jag gick hem från Nina och sover ännu.. Tror hon var lite trötter :) Aja, ska kika vidare ett tag nu och sen ska jag kanske fara till Nina.. Skönt med lite sällskap på kvällen! :) Slänger in 2 bilder på min lilla gobit!!





----------------------

Hmm.. Är ju visst dom som är på min nya design :P Haha, såg det först efter jag gjorde detta inlägget ;P


Bloggdesign...

2011-06-21 - 20:10:26
Ville bara skriva ett stort tack till Stina för den fiina designen hon gjort till mej idag!

Orkar inte skriva nå mer nu.. Såå ont i huvudet! :/

Skryta..

2011-06-17 - 14:05:14
Måste ju bara skryta om min goda natt ;P

Vanessa åt vid 22.30 sista gången igår och slumrade till vid 12 i typ 10 minuter!! Hon somnade om igen vid 1 tiden.. Jag drönade som vanligt och gick i säng vid 2.. Låg och vred mej till klockan var närmare 3 innan jag somnade! Vanessa vaknade nångång runt 7 och ville ha sin napp.. Låg och gnydde med ögonen stängda så jag satte i nappen.. Men smågrymtandet fortsatte.. Då tog jag henne till våran säng och nästa gång när hon vaknade och jag tittade på klockan så var den 11.45!!!! Herregud...

Aja, det var ganska skönt att sova läänge.. Men hennes lilla mage måste ju ha varit jättehungrig?! Nåja, hade hon varit jättehungrig hade hon säkert vaknat tidigare antar jag!

Nu börjar hon bli lite smågrinig här breve mej så jag ska vara me henne istället för att skriva här :D trevlig helg alllihop... Tjing

Råd?!

2011-06-17 - 01:49:33
Herregud vad Vanessa var seeeeg att somna idag! Hon somnade just före 00.. Men då sov hon bara typ 10 minuter och sen vaknade hon och var på stråålande humör! Hon somnade igen för ett tag sen.. Hoppas nu hon sover läääänge!!!

Dagen startade klockan halv 10 imorse när Vanessa vaknade! Hon har sovit heela natten.. Vaknat 1 gång vid 3-4(?) av att hon hade tappat nappen och efter det har hon blåst på! Sköönt :) När jag vaknade av hennes gurgel och kikade ner i hennes säng så ser jag att hon snurrat på sej.. Huvet låg i fotändan så hon har som snurrat runt ett halvt varv :) Hur hon nu har lyckats med det...

Fick ju hennes nya säng hit igår.. Funderar på att ha en "text" på gaveln.. Men har svårt att bestämma vilken!! Finns så många fina... Men står mellan dessa:

       


                        

Vilken tycker ni?!

Klev iaf upp vid halv 10.. Fixade mat till Vanessa och sen gav jag mat till Bobby och gick ut me han! Kom in och gjorde mej själv iordning.. Sminkade mej och donade! Vid 11 kom Stina hit och vid kvart i 12 gick vi och mötte upp Lina för en fika! Vi hann fika klart våra smörgåsar och sen kom Nina och Therese och fikade med oss.. Vi glömde helt bort fikat kom vi på sen.. Aja, lite nyttigare att bara äta macka så man får väl se det som en positiv sak ;P Sara skulle egentligen ha varit me å fikat men hennes lilla son låg och sov.. Och förstår att hon inte direkt kan väcka han och ge han lunch bara för att hon vill å fika :) Aja, kommer fler gånger :)

Efter det gick jag och Stina en sväng på stan och sen gick vi ner till pappas jobb för att låna hans skrivare! Skrev ut ägarbytes papper.. Texas ska få bo med sin nya familj och det känns suuuperskönt!!! Både för han och Bobbys skull! Min lilla bobby har blivit som en liten valp igen.. Busar och är glad hela dagarna, precis som det ska vara :) Han har blivit så åtsidosatt sen vi skaffade Texas eftersom han vill ha uppmärksamhet heeela tiden.. Så jag tror min lilla Bobby mår superbra nu och det känns väldigt bra i mitt "matte-hjärta" :) Min älskade lilla vovve!



Sen gick vi hem till mej.. åt middag vid 5 och före och efter det har vi väl inte direkt gjort nåt alls.. kikat tv, busat med bebis.. Det vanliga med andra ord :)

Nä, nu verkar det son att Vanessa har somnat djupt och inte kommer vakna nå mer så det är väl dags att gå och sova! Natti...








Gokväll..

2011-06-16 - 00:42:38
Väntar på att mina naglar ska torka så jag får gå och sova :) Vart supernöjd över resultatet... Dock snyggare på långt håll än nära, Men så är det ju oftast ;P



Hoppas Vanessa sover lika bra inatt som hon gjorde igår.. Åt välling vid 23 och somnade först vid 00.30... Vaknade vid halv 3 och ville ha nappen.. Vaknade till nån gång till av att hon tappat den men somnade om direkt hon fick den :) Skööönt... Vid halv 9 vaknade hon till igen och då fick hon komma till våran säng.. Jag trodde inte hon skulle somna om men la henne breve mej.. Hon låg och pillade på mitt halsband och sen har vi visst somnat om båda 2!! Vaknade just efter 10 när Stina kom in och skulle väcka mej :)

Idag har jag inte gjort så mycket efter Stina for... Mest bara lallat... Fick hit våran nya spjälsäng idag så imorrn ska jag nog sätta ihop den :) Den kommer bli såå fin ihop med hennes sänghimmel jag köpt...

Aja, ska kika vidare ett tag nu och sen ska jag hoppa i säng... GoNatt

Trist..

2011-06-15 - 19:02:52
Nu for Stina hem efter att ha varit här sen förr förra torsdagen.. Just liiite tomt! :/ Aja, Hon kommer tillbaka hit redan på fredag så är ju inte såå långt tills vi ses igen :)

Har inte gjort desto mer på sista tiden.. Haft tvättstuga, städat och donat.. Såå skönt att vara 2 så man slipper att alltid bara vara hakvklar med vissa saker! Är jag själv på dagarna orkar jag nästan aldrig börja gra nåt som tar tid, bara för att jag inte gillar att lämna det innan det blivit färdigt!

Kikat några filmer också, men som vanligt ingen bra!! görs fan inga bra filmer nuförtiden!!

Ska ta mej i kragen nån dag och framkalla lite bilder.. Annars kommer jag bara fortsätta skjuta upp på det som det vart sist.. Då hade jag över 400 bilder att sätta in i album och det tog tiid! Herregud vad man knäpper kort när man får barn, Helt sjukt när man tänker efter.. Jag har redan nästan 3 fulla album på Vanessa och då hade hon hunnit bli typ 3 månader :P

Min lilla tjej börjar bli så stor.. Redan 6 månader! Tiden bara ruuuuusar.... Hon kan sitta själv nu, Inte så jag lämnar henne själv direkt, men hon är verkligen jättestadig! :) Snart börjar hon väl krypa och då är det slut på friden :P Hoppas hon inte blir en sån som bara river i allt som står framme.. Får vänta och se :)

Vad ska man göra imorrn då?! Johan jobbar förmiddag så är själv hela morgonen och dagen... Aja, nåt kul kanske man kan hitta på! Kanske fortsätter med mitt garderobs-stä i brist på annat att sysselsätta mej med!

Ska leka lite med Vanessa nu för jag hör att hon börjar bli liite missnöjd i gåstolen... Tjings!

Bilder...

2011-06-13 - 04:22:44
Tar flera i rad nu när jag väl har tid att blogga ;P

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Den jag "umgås" mest med är min lilla Vanessa :)



 Stina umgås jag också myycket med, så lägger upp en bild på henne också :)



2a bilden: En bild på dig själv.



3e bilden: En bild på någon i din familj.

En superfin bild på storasyster Linda och hennes barn Jesper och Maja!


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Konstig och konstig.. Men på denna bilden kändes allt så himla "Konstigt & Overkligt..." Vanessa är kring 1 timme gammal på kortet och allt var så nytt.. Har nog inte haft nån speciellt konstig period i mitt liv annars..




5e bilden: En gammal bild på dig själv.



6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Jag och Jenny på min födelsedag 2008..



7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Hmm.. Tror aldrig jag lagt upp denna iaf :)

 

8e bilden: En person som du saknar.

Saknar inte nån person nu.. Däremot saknar jag Texas litegrann.. :(




9e bilden: Någon i din släkt.

Kusinen Anna-Maria..



10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

Finns några stycken.. Valde Nina och kom direkt på ett snyggt kort att lägga upp ^^



11e bilden: En person du kan berätta allt för.



12e bilden: En bild på din vardag.



13e bilden: Du och någon klasskompis.

Hittade ingen nu med bara mej och nån annan så fick bli denna.. Jessie, Jag och Tessi.. Jag och Tessi är ju gamla klasskompisar :)



14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.



15e bilden: En person som du vill umgås med.
16:e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En person som är snygg.
18e bilden: En bild på dina närmaste.
19e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
20e bilden: En bild på en tid du saknar.
21e bilden: En bild från i somras.
22e bilden: En bild som gör dig glad.
23e bilden: En person som alltid gör dig glad.
24e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
25e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
26e bilden: En tokig bild.
27e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
28e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Såja, Det får räcka för idag för nu håller min lilla sötsak på å somna om :)

Värme!

2011-06-10 - 19:04:20
Herregud vilken värme vi fått!!! Idag har det varit 39(!) grader i solen.. Nästan så man inte orkar andas :D Man är fan aldrig nöjd med vädret.. Antingen är det för varmt, för kallt, blåsigt, regning mmmm.. Men dagar som denna är fan inte sköna! Jag tycker jättemycket om värmen, men i såna här höga grader blir det för mycket!

Strosat på stan med Stina idag.. Just liite ovanligt utan Vanessa men vi klarade oss bra ändå ;) Gick på pennstället och köpte kuvert, fikade en laxmacka på Café Oscar med Vicky, Strosade snabbt igenom Lindex, KappAhl och Kicks och sen gick vi hem.. Har efter det varit ut en sväng till.. Gick på Gojjan för att köpa en Cola och sen förbi på Ankis för att köpa ett nytt halsband åt Bobby! Hoppas han slipper bli missfärgad av det nya.. Nu är han helt svart i nacken av det han har...

Åt middag för ett tag sen.. Stina gjorde Korvstroganoff och ris! Var smaskigt :)

Nu ska jag gå och bada Bobby för att se om nya halsbandet är nå bättre... Tjings!

Dålig update...

2011-06-09 - 00:33:48
Men har inte riktigt haft tid... Behövde bara skriva en kul grej!

Jag hade suttit med Vanessa i famnen ett tag och till slut somnade hon!! Då gick jag och Stina in i köket för att hämta lite dricka.. Jag vart klar före Stina och gick tillbaka in i vardagsrummet och hör då Vanessa knorra från sin säng! Gick och plockade upp henne så hon skulle somna om.. När Stina kommer säger hon "Jaha, Vaknade hon"... Jag svarade snabbt tillbaka "Nä, jag tycker bara det är så roligt att bära på henne"!

Haha, För var ju egentligen en ganska dum fråga... Hihi... Kanske inte låter så kul, Men det var det iaf :D

Här hemma händer det då grejjer... Pigan blir ju snart hela 6 månader!! Sååå fort tiden går.. Tyckte nyss det var hon kom till världen :) Texas har flyttat till en ny familj och bor nu med sin nya husse Jonas och hans hund Alfons, Som är Texas kullbror.. Dom kommer nog ha mycket roligt med varann :) Bobby stormtrivs verkligen som ensamhund och att få all uppmärksamhet! Och det känns skönt... Återstår bara att se hur det går för han att vara ensam hemma.. Är ju inget han måste vara jätteofta nu när jag är mammaledig, Men (tyvärr) måste ju jag börja jobba sen igen... Men ska nog gå bra hoppas jag!!

Skrev massa mer men när jag skulle publicera så förlorade jag internet.. Detta över denna rad var allt som fanns kvar i "utkast" eller va det heter! *morr* Aja, orkar inte skriva om det, Så det får vara!!! Gonatt

Roliga saker...

2011-06-03 - 05:28:01

Hittade lite roliga saker nu så här på natten :) Vanessa vaknade och vääägrade somna om.. Har gett henne mat för ett tag sen och nu ligger hon här breve mej och gurglar.. Ska väl försöka få henne att somna om snart..

--------------------------------

Säg till telefonförsäljaren: "Tyvärr, jag kan inte prata just nu, men kan inte jag få ditt hemnummer så kan jag ringa när jag har bättre tid." När dom lite besvärat svarar att de inte kan ge ut sitt hemnummer säg, "Jag förstår, du vill inte att främlingar ringer hem till dig! Nu vet du hur jag känner det."


Säg till försäljaren när han ringer; -Min tid är dybar, jag tar 500 kr i timmen, du kommer att behöva mitt bankkontonummer (räkna upp siffrorna, helst flera gånger och be dem läsa upp det). Okej, fick du med det? Jag tar tid från och med nu! Nå, vad vad det nu du ville...?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En sen kväll på en pub i Dublin lyfter en man blicken från sitt ölglas och får syn på en annan man som är häpnadsväckande lik honom själv.

På ostadiga ben går han fram till sin dubbelgångare.

- Ursäkta, säger han, men jag la just märke till att du är ruskigt lik mig.

- Ja, säger den andre. Det har du verkligen rätt i.

- Var kommer du ifrån?

- Dublin.

- Jag också.

- Vilken gata då?

- Kildare Street.

- Kildare Street! Det är ju otroligt! Där är jag också uppväxt. Vilket nummer bodde du i?

- 34.

- 34! Men det är ju där jag bodde! Vad hette dina föräldrar?

- Tom och Kate.

- Tom och Kate! Jag tror inte min öron. Det hette mina också.

Vid den här punkten i samtalet går den nye bartendern på sitt skift.

- Har det hänt något särskilt? frågar han sin kollega, som börjar ta på sig kavajen för att gå hem.

- Nej, svarar denne. Inget annat än att tvillingarna Dillon är fulla igen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

En förrymd fånge som suttit i fängelse för mord hade spenderat 25 år av sitt liv bakom lås och bom. Nu var han på rymmen och hade brutit sig in i ett hus, där ett ungt nyförälskat par sov. Han band mannen vid en stol en bit från sängen och kvinnan band han fast i sängen. Han böjde sig över kvinnan och det såg ut som han kysste henne på halsen. Plötsligt reste han sig upp och lämnade rummet. Mannen tog sig fram genom rummet, fortfarande fastbunden vid stolen. Han lutade sig över kvinnan och viskade:

- Älskling, den här killen har inte sett en kvinna på många år. Jag såg att han kysste dig på halsen innan han skyndade sig ut. Det bästa du kan göra är att samarbeta och göra allt han säger till dig. Om han vill ha sex med dig, gör det och låtsas att du njuter av det. Gör inget motstånd och förarga honom inte. Våra liv hänger på dig. Var stark!!! Och kom ihåg att jag älskar dig!!!

Den halvnakna kvinnan sa:

- Älskling, jag är lättad att du känner det så. Du har rätt, han har inte sett en kvinna på många år, men han kysste inte min hals. Han viskade i mitt öra. Han sa att han tycker att du verkligen är jättesöt och frågade mig om vi har vaselin i badrummet. Var stark nu! Jag älskar dig också...

----------------------------------------------------------------------------------




Friisk

2011-06-01 - 15:12:04
Nu är min lilla äntligen frisk :D tror jag iaf.. Är då helt som sej själv idag iaf..

Hämtat ut paket från Gojan och hämtat tapeterna från Colorama!! :) *Wiie* Nu vill jag få det tapetserat snaart.. Synd att jag inte kan göra det.. Då hade det gått undan! Men man får väl snällt vänta tills typ svärfar orkar sätta upp dom eller nå! Eller om nån snäll själ som läser detta kan tapetsera så får du gärna komma och göra det ;P

Ska till pappa och äta vid 16.. Sen vette tusan vad jag ska göra?.. Imorrn vill jag då göra nåt kul.. Gå ut och fika, Gå på promenad, Bara umgås... Vad tusan som helst :)

Aja ska fixa mat i lillans mage nu och sen ska jag ut me hundarna innan jag måste fara.. Tjing!