Jaha..

2012-10-31 - 23:07:36
Sitter och kikar tv.. Grinat som ett litet barn till "En man och hans fruar"... Nu slog jag över på Animal Cops! Vart reklam typ 1 min efter jag slog över.. Typiskt!
 
Jobbat 10-18.15 idag.. Drog Vanessa på bobben till dagis och det var väldigt populärt! Varje gång jag tittade bak och frågade om det gick bra fick jag ett skratt och en nickning tillbaks :)
 
 
Igår badade vi Vanessa.. Som vanligt går det riktigt bra så länge man inte blöter hennes hår! Blir gaalen.. Gick rätt smidigt när Johan tog upp vatten med en tvättlapp och försiktigt blötte håret.. Även shamponeringen gick jättebra! Men direkt duschslangen togs fram så gallskrek hon!!!!! Och det gjorde hon tills vi hade sköjlt av henne klart.. Stackarn får verkligen paniiiiik av den!!!
 
 
Funderar på att köpa en sån där "badmössa" som många pratat om... som en tratt man trär på huvudet så inget vatten kommer i anskitet! Men vart köper jag en sån?!?!
 
Var på pokerfinalen på Nyfiket klockan 20.. Stina hade gått vidare så var där och hejjade på henne :) Hon hade otur i semifinalen så vart inge finalspel men! Aja, bättre lycka nästa gång :)
 
Imorrn blir det jobb 8-18.15.. Måste ringa dagis på morgonen och säga att jag kommer med Vanessa redan 8 och inte 10 som det std på hennes shema!.. Tur iaf att Johan jobbar förmiddag så hon inte behöver vara där hela dagen :) Tar nog bobben till dagis imorgon också! Rätt skönt och hon verkade ju gilla det..
 
Klockan ringer 6.55 imorrn.. Måste hinna ut med Bobby innan jag väcker Vanessa också! Det är ju ett stressmoment i sej när Johan jobbar förmiddag!! Alltid behöva kliva upp tidigare för att gå ut me han.. Brukar ta med han till dagis om tiden finns, Men när jag börjar 8 har jag inte tid att ta med han och sen gå hem med han innan jobbet! 
 
Aja, ska kika tv nu innan det är dags att hoppa i bädden..Tjing!

Vintertid..

2012-10-28 - 12:40:00
Jag trodde Vanessa skulle vakna jättetidigt imorse!!! Vid 7-8 iaf.. Men vid 9 vaknade hon först :) Jag låg kvar i sängen till typ hav 10.. Då hade Stina hunnit fixa välling och byta blöja.. Skönt! När jag skuttade upp gick Stina ut med Bobby och sen for hon på jobbet.. Hon kommer tillbaka hit efter hon slutat!
 
Vad ska man äta idag då?.. Känns som att vi äter ute alldeles för ofta!!!!!! Och när vi lagar mat hemma så blir det enkel mat typ köttbullar, fiskpinnar, pytt i panna osv.. Men det finna fan inget tråkigare än matlagning! Men vi måste skärpa oss.. Finns ju faktiskt bra mat som tar ganska fort att laga också! Gäller bara att ta sej orken till det..
 
Hemma med Vanessa imorrn!.. Vad ska vi då hitta på? Stina är här hela dagen med oss :) Kanske blir en till visit till badhuset... Eller kanske lär vara apmycket folk där eftersom dagis har stängt och skolelever har lov?! Har inte tänkt stå och träängas först i poolen och sen köa till duschen med en skrikande unge! Nä tack! Aja, får väl se hur vi gör.. 
 
Har tvättstuga 14-21 idag.. Men tror jag ska kila ner redan nu för att se om den är ledig.. Skönt att få bort tvätten fooort! Slipper man hålla på med den till sent på kvällen... Jo, springer nog ner nu! Hoppas ni haft en trevlig helg allihopa!
 
 
 
 
 
 

Lördag!

2012-10-27 - 15:29:24
Jaha, Veckorna bara susar iväg...
 
Jobbat hela veckan förutom Torsdag.. Tränat måndag & Tisdag.. Sen det vanliga.. Jobba, Hem och äta, leka med Vanessa osv! Inget märkvärdigt alls! Därav mitt uppehåll i bloggen :P
 
Var på begravning i torsdags.. Johans farfar gick bort för nån vecka sen! Sen på kvällen var det middag hos hans föräldrar! Jag behövde avvika vid 18.30 eftersom jag skulle jobba 19-22!.. Helt KAOS! Såå mycket folk.. Helt galet.. Aja, roligt att det är mycket när vi för en gång skull hade öppet så sent.. Hade varit lite småtråkigt om det inte hade varit nå folk :P
 
Idag ska vi till Johans föräldrar och äta! Sa vnta in att Vanessa vaknar och att Stina kommer hit.. Sen drar vi väl! Måste fixa mat till Vanessa innan också kanske.. Brukar bli ganska sena middagar där! Efter det far vi hem.. Idag tror jag att jag överlämnar nattandet åt Johan eftersom jag och Stina ska till Linda och spela spel :) Kul! Synd bara att hon jobbade.. Aja, hon har inga barn hemma så det blir perfekt! Spelet vi ska spela kan göra så att det blir ganska mycket höga toner :D "Med andra ord".. Hittade det på tradera och budade direkt! 
 
Aja, ska kika vidare lite nu.. Tänkte bara ge er ett livstecken :)

Freeeeeedag!!!

2012-10-19 - 20:30:00
Och äntligen helg!! Som jag har väntat..
 
Jobbat 10-16 idag.. direkt efter jobbet gick jag och Stina och hämtade Vanessa från dagis! Hon var lika glad som vanligt och tjorvade faktiskt knappt nåt med kläderna när vi skulle gå! Grinade dock när vi kom, Men det gick fort över när jag började fråga vad hon gjorde innan vi kom.. Då vart hon på bra humör igen :)
 
När vi kom in lekte vi ett tag och sen fixade "vi" (läs Stina) middag! Vart en enkel middag men så god middag idag! Blodpudding med lingonsylt! Såå smask.. Vanessa åt mer än mej och Stina ;P Hon älskar det! Sen har vi leekt hela eftermiddagen!! Fixade henne i säng just före 20 och då stack Stina iväg till Martina! Skulle kika på några jackor... Hon kommer tillbaks sen och då ska vi kika film.. Jag börjar känna mej lite trött, Så hoppas hon kommer innan jag lyckas somna hit på soffan! :D
 
Ska kika en film som jag tror kommer vara sviiinäcklig! "Sinister" från 2012... Kollade trailern igår och fick ryysningar! Vissa scener var riktigt ruggiga!.. Aja, får väl se om vi ens vågar kolla den!
 
Imorrn ska vi mest troligt på badet på dagen! Ska bli spännande att se hur Vanessa reagerar på det :) Kanske går bättre att bada där än hemma.. Hoppas på det iaf! Jag gillar egentligen inte alls badhus.. Gå runt halvnaken och sen duscha med massa främlingar.. Nä Fyyy va hemskt! Men för Vanessas skull får det väl gå bra :) 
 
Nu ska jag kila ut med Bobby snabbt så han får göra nummer 1 innan vi ska kika film! Annars lär det väl bli massa pipande under filmen :P Ha en toppenbra helg allihop! Det ska då jag ha ;P
 
Klicka in er på den här länken får ni se Vanessa dansa :)
 
http://www.viddy.com/video/3488228d-d1d6-4e13-b1cb-c3c30a02eacb?no_redirect=true#_=_

Torsdag..

2012-10-18 - 20:15:26
Dagen igår var hemsk på kvällen..
 
Jobbade först 8-30-18.15.. Klockan 18.30 for vi på föräldramöte på dagis! Hade käns hela dagen att jag hade lite ont i huvudet! Men hade ingen alvedon på jobbet.. Tänkte den skulle hinna gå över till kvällen!... Men oj så fel jag hade! Kände på föräldramötet att huvudet började göra mer och mer ont.. Och när vi skulle fara därifrån så var det verkligen outhärdligt så ont gjorde det!!!!!!!!! Johan skulle in på ICA men jag stannade i bilen.. Kände att jag inte alls orkade med det.. När Johan kom ut till bilen hade han köpt alvedon och en dricka till mej, Så jag tog 2 alvedon! 
 
Väl hemma så satte jag mej först i soffan med Stina... Men insåg snabbt att det inte gick! La mej i sängen, Men hur jag än försökte vrida och vända på mej så gjorde det så fruktansvärt otnt!!!!! Nog brukar jag ha huvudvärk, Men jag har aldrig haft så där jäkla ont!!!!!!!!!! Kände hur ögonen tårades varje gång jag öppnade dom.. Och så ont brukar jag då fan inte ha..
 
Gick upp igen till soffan efter ett tag.. Satt ett litet tag och sen insåg jag att det enda som skulle kunna hjälpa var om jag somnade! Så när klockan var just före 22 så gick jag och la mej!! Låg och vred mej lite, Men till sist hittade jag en position som gjorde att jag knappt kände av huvudvärken! Då somnade jag ganska omgående!... Såå skönt! Kände mej lite osocial när Stina var här, Men tror hon förstod mej :) Alla vet ju hur jobbigt det är med huvudvärk!
 
Vaknade klockan 10 imorse av väckaren... Då ångrade jag mej genast att det var Johan som fört Vanessa till dagis.. Jag hade ju inte sett henne sen morgonen före när jag förde henne till dagis! Så heela dagen idag har jag väntat på att få sluta och komma hem till henne! Helt sjukt egentligen.. Är ju annars med henne jämt hela tiden när jag är hemma! Så trodde inte jag skulle få den där känslan av att jag saknade henne så fort.. Men det har varit hemskt! 
 
Slutade 18.15 och då gick jag raka vägen till mamma! Hon har hämtat Vanessa från dagis efter hon slutade jobbet 16.. Jag tycker det är såå skönt att hon slipper vara på dagis till 18.30... Åt där, Fick lite träningskläder av mamma! Och det var uppskattat, Mina kläder jag haft på träningen är inte direkt snygga ;P Sen knatade vi hem.. Ingen tutte hade jag med mej!!! Trodde det skulle vara ramaskri heela vägen hem, Men det gick jättebra! Sa lugnt att "mamma har ingen tutte med, Men du får en så fort vi kommer hem".. Fick en nickning till svar :)
 
Nattade henne just före 20 och då slog jag mej ner i soffan med Bobby! Ska kika om det är nåt på tv ikväll.. Kanske ska hinna duscha också?!..
 

Trötter!

2012-10-16 - 22:09:48
Fyyy fan va jag är trött jämt när väckaren ringer på morgonen.. Snoozar alltid typ 2 ggr!!! Skönt att bara nångång kunna få vakna och känna sej utvilad..
 
Började dagen på samma visa som vanligt.. Snoozade tills jag verkligen behövde gå upp! Klädde på mej och fixade mej klar för dagen! Vanessa vaknade precis när jag var klar så då fixade jag välling och alla morgonbestyr med henne! Sen klä på och föra hemme till dagis och själv vidare till jobbet..
 
Jobbade till 14 men såklart så kom en representant från Max Factor.. Så var bara att snällt vänta och höra vad han hade att säga! Roligt när man är kosmetikansvarig och får höra allt nytt flera månader före alla andra ;P Synd bara jag inte sminkar mej nå mer!! Kanske törs börja pröva snart... Får se! Verkar komma in mycket spännande som jag hade velat testa iaf!
 
När klockan var 14.30 ursäktade jag mej och sa att jag skulle hämta dottern på dagis! Han förstod precis och tackade för sej.. Handlade lite småsaker på jobbet och sen drog jag till dagis för att hämta pigan! Klä på henne på dagis tar ibland tiiiiiid! Hon ska gå och pilla och leka med precis allt! Idag tot det relativt fort faktiskt! Skönt.. 
 
Kom hem och plockade ihop lite (som vanligt) och sen lekte vi ett tag.. Johan om hem just efter 16 och vid 17 for vi till hans föräldrar på middag! Kycklinggryta och pasta! Vanessa gillade inte alls maten. Tog nån enstaka tugga och sen knuffade hon bort tallriken och glaset.. Aja, lite fick hon i sej iaf :)
 
Kom hem 18.25.. Snabbade mej och byta om och 18.30 var jag på parkeringen och mötte upp Lisa! :) Snabba ryck! Tränade mellan 19-20.. "Bodytoning" var det idag och det var grymt tungt!!! Riktigt sveeed i magmusklerna.. På en övning kände jag att jag fick ont i snittet!!! Har typ aldrig känt nåt alls där sen snittet så kändes konstigt.. Som ett hugg vid varje övning! Vet ju att dom skar av nån nerv dom borde ha låtit vara, Men den borde ju vara helt läkt och bra nu?! Är ju som nästan 2 år sen snittet gjordes...Ända sen Vanessa föddes har jag inte känt nåt alls i undersidan av magen.. Just ovanför snittet och just under har jag ingen känsel.. Känner beröring men inte om det gör ont.. Nästan som att det är bortdomnat eller nå.. Vet inte hur jag ska förklara det bättre än så.. Aja, Jag gjorde iaf inte just dom övningarna pga smärtan och obehaget.. Men vart lite fundersam varför det gör ont ännu där av vissa rörelser.. Tyckte jag var skumt!
 
Kom hem just efter 20 och då gick jag raka vägen till duschen.. Sen har jag kikat senaste 90210! Såå bra serie... Nu ska jag fixa lite kvällsmat och sen slå på Dawsons Creek.. Inne på säsong 3 nu :P 
 
Jobb 8.30-18.15 imorrn! Sen klockan 18.30 har vi föräldramöte på dagis! Stina kommer hit och är med Vanessa..  Aja, Tjing!
 

Måndag igen..

2012-10-15 - 20:16:09
Haft en bra dag fast det är måndag! Kan väl inte finnas nån som gillar måndagar?! Då är ju helgen som längst bort :P 
 
Lämnade Vanessa 9 på dagis.. Jag var döödligt trött när jag klev upp just efter 8! Satt vaken till strax efter 14 och kikade Dawsons Creek! Såå bra serie.. Ett X år sen den kom men... Lika kul ändå :) Roligt att se lite dramatik när man själv inte har så mycket drama runt sej nåmer! ;P
 
Jobbade till 17 och då gick jag direkt till dagis för att hämta Vanessa! Tror ni hon njöt av att vara ensamt barn kvar med 2 fröknar?! ;P Hon gick omkrig med en dockvagn med 2 nerbädda dockor.. Ett halsband hade hon också hittat och hade på sej.. Jag tycker det är farligt med det på små barn! Aja, Nu hade hon ju 2 fröknar som höll koll på bara henne så.. Det var väl ganska ok :)
 
När jag frågade henne om vi skulle gå hem så skakade hon på huvudet! Hon hade väl alldeles för roligt för att vilja g hem! Tror jag det :) Efter lite bökande så gick det iaf bra att få på henne kläderna och gå hem.. Hon gick en bra bit själv, Men sen ville hon upp i vagnen! Skönt, Det tar som fortare så ;P
 
Kom hem och fixade mat.. Sen har vi lekt heela eftermiddagen! La henne strax före 20 och hon somnade som en sten!!! Skönt när hennes sovvanor är tillbaks som dom ska igen. *ta i trä* Är underbart med den här "fria" tiden på kvällen.. Kika tv, Kolla facebook, Kolla alla bloggar man följer etc...
 
Imorrn ska jag jobba 9-14.. Hämtar Vanessa på dagis 15 och sen vid 17 ska vi till Johans föräldrar och äta! Ska och träna med Lisa också.. Hmm.. Undrar vilket pass man ska ta?! Bodytoning klockan 19 eller Step & Sculpt klockan 20.. Får rådgöra med Lisa vad hon tycker!  Johan jobbar eftermiddag i veckan.. Men på Tisdag och Onsdag jobbar han förmiddag! Får passa på att träna då.. På onsdag ska vi på föräldramöte dock.. Aja, kanske hinner träna på Söndag.. Beror på hur Johan jobbar helgen!
 
Nåväl, Ska kika vidare ett tag nu innan jag bestämmer mej för hur jag ska spendera resten av kvällen.. Kanske en film, Lite mer serie..?? 
 
 
 

Sjuk..

2012-10-14 - 16:09:13
Tycker de flesta i stan är, har varit eller håller på å bli sjuk.. 
 
Prickar på barn, Svinkoppor, Höstblåsor, Vattkoppor, ögoninflammation etc etc.. Allt bara löser av varann hela tiden!!! Vad är det som har hänt med vårat lilla samhälle?! Måste ha varit nå elaka baciller som kommit!
 
Vanessas kusin Maja har eventuellt vattkoppor! Kanske vi ska gå dit och smitta ner Vanessa också?! Sjukdomen är ju mildare ju yngre man är när man får den.. Eller så kanske vi väntar iaf typ 2 år till :P Linda ska ringa till läkaren imorrn och rådfråga.. Lite svårt att avgöra m det verkligen är det! Aja, får väl vänta och se!
 
Lugn dag.. sovmorgon till typ 10.50!! Stina hade tagit upp Vanessa när hon vaknade vid 10,30.. Mitt barn gillar att sova lika mycket som hennes föräldrar :P Stina for på jobbet 11.. Jag har varit ute med Bobby och sen inne och let och varit med Vanessa! 
 
Träning 18 om Lisa ska.. Orkar verkligen inte ta buss till mbgt och tillbaks!! Tar ju typ 1 timme bara det.. Nä Fy! Fick precis sms av Lisa, Så vi ska åka :) Ska pröva på "Sh`bam".. Se om det är kul! Jag är ju såå grymt dålig på att kordinera både överkroppen och underkroppen! Så kanske inte alls kommer gå?! Aja, prövar väl idag så ser vi ju sen..
 
Johan, Mange och Tommy kommer snart.. Då ska vi äta! Sen är et väl dags för mej att skutta i träningskläderna och sen åka iväg..

Lördag..

2012-10-13 - 15:58:21
Nåt som stört mej på sistone är vissa människor runtikring... 
 
Har folk inte blivit upplärd alls på samma sätt? "Har man inte nåt snällt att säga, Då behöver man inte säga nåt alls".. Det tycker jag är ganska vettigt! Alla kommentarer som slängs ut till höger och vänster överallt.. Nä, Det blir jag bara förbannad på! Nog ska man vara en olycklig människa om man alltid har ett behov av kläcka ur sej saker för att göra andra människor ledsen!!! 
 
Visst.. Man kan inte tycka om alla, Tycka likadant i alla lägen osv osv.. Men då kan man istället hålla käften enligt mej!! Finns inget värre än dessa jävla gnällisar som bara försöker dra ner andra i dysterheten!
 
---------------------------------------------
 
Hade en riktigt bra dag igår! Jobbade först 10-18.15.. Sen for vi och hämtade pizza och tog den till Lisa och åt! Vi vart bara 4 stycken från jobbet.. Men vi hade det jättekul ändå :) Åt god mat, Spelade Wii och bara surrade.. Kom hem vid 21.30.. Då kikade jag senaste "Vampire Diarys" och sen skuttade jag i säng! 
 
Jobb idag mellan 9.30-15.15.. Och dagen har gått sååååå fort! Annars brukar lördagar så såå himla sakta! Sköönt.. Har bara sett Vanessa typ 1 timme igår.. Och nu när jag kom hem så vilar hon! Typiskt.. Aja, jag hoppas hon vaknar snart!! Stina kommer hit alldeles snart också.. Kanske blir att gå ut och äta middag idag! Smarr!
 
Aja, ska avrunda här! Ha en bra helg allihop, Det ska då jag ha ;)
 

God morgon..

2012-10-09 - 10:41:41
Vaknade just efter 8 imorse när Vanessa tågade in i vårt sovrum! Hon kröp upp i sängen och la sej tätt intill mej! Myyys! Johan kom in med vällingen efter nån minut och sen låg vi där och mös under täcket medan hon åt :) Jag var gryymt trött, Men det var ändå mys att få ligga nära henne på morgonen :) När hon ätit färdigt kom Johan och hämtade med henne och jag fortsatte faktiskt sova! Grymt skönt!!
 
Vaknade 10 av väckaren.. Kikat facebook, Läst alla bloggar mm.. Nu kanske det är dags att göra sej klar för jobbet?! Jobbar 12-18.15 idag! Sen har jag en som kommer och hämtar våran tvättmaskin! Den fungerar ju lite sisådär, Men den tvättar då rent iaf :) Den hakar sej i typ varje program så man får vrida manuellt förbi vissa punkter!.. Aja, skrev det i annonsen så, Det ver hon ju om!
 
Träningsvärken var inte alls så farlig idag faktiskt! Men fick höra nyss att det alltid r på dag 2 man har ondast! Ojsan, Kanske jag kommer ha jätteont imorrn då?! Aja, Helt klart värt det.. Är så länge sen jag tränat så det är ganska skönt att veta att man gjort nåt bra.. :)
 
Aja, ska iaf platta till håret nu... Ha en bra dag allihop!

Träna..

2012-10-08 - 22:21:50
Första träningspasset på typ 3 år avklarat!! Grymt tungt måste jag medge.. Märks verkligen hur otränad man är! 
 
Köpte ett månadskort.. Så nu ska jag och Lisa bli hurtiga :) Så länge jag kan tajma med Johans träningar och eftermiddagsveckor så ska det nog gå bra.. Till att börja med satsar vi på 2-3 pass i veckan! Kan vara ganska bra att inte köra på alldeles för hårt i början tror jag!
 
Bad min sambo knäppa kort på mej nyss.. Underklädesbilder framifrån, från sidan och bakifrån! Ska bli kul att se om nåt händer efter 1 månads träning.. Ska även låta bli godiset! Kanske unna mej lite popcorn eller lite choklad på fredag eller lördag! Cola lär väl bli det svåraste att sluta helt med.. Så det ska jag bara trappa ner av! Annars kommer jag gå med konstant huvudvärk, Och då lär det inte bli så mycket tränande! Är väl det som är det jobbigaste med "tränings-biten" enligt mej.. Att man även måste hålla koll på vad man äter!!!!! Aja, det ska nog gå bra.. Kanske kör en till månad om det ger resultat ;P Nämen, Märker jag att det ger nåt ska jag självklart fortsätta.. Hade velat börja springa, Men till det behövs lite kondis först :P
 
Aja, seriedags med Johan nu! Tjing!
 
Ps! Ska bli kul att se hur mycket träningsvärk man har imorrn ;P

Äckel!!

2012-10-04 - 20:37:00
Skrivet av Mallo
Alfons har nyss haft scharlakansfeber. Han såg ut så där, om huden flagnar vart pricksrna varit så är det de så läkarn. Han avslutade sin penicillinkur idag.
 
Svar

Aha, läkaren vi träffade sa att det är prickar som beror på nåt virus och att ingen behandling behövs!.. Men nu börjar dom försvinna iaf! 

-----------------------------------------------------

Igår hände en sak som toppar mina ögonblick av ÄCKELkänsla!!!!!!!!!!!

På morgonen skulle jag äta frukost.. tog fram 2 hårdbröd, leverpastel och smörgåsgurka! Åt mina mackor och satte sedan in allt på sin plats.. På kvällen vart jag hungrig och tänkte äta samma sak! Tog fram mackorna och la upp 3 på skärbrädan.. Precis när jag tänkte smeta på leverpastejen ser jag att ena kanten på brödet har så konstig färg.. Då upptäcker jag att det är larver på varenda bröd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vart chockad och kastade iväg mackorna i slasken... FYYY!! Fick en ryysning i hela kroppen och kikade ner i förpackningen.. Larver till förbannelse!!! Såg på bäst före datumet och dom hade visst gått ut i Juni förra året!!!

Kastade mackorna och såg att det var larver på skärbrädan också.. Slängde allt i slasken och gick till Johan och beklagade mej.. FYY fan va äckligt!! Måste ju ha fel på smaklökarna om jag inte kände att det smakade konstigt på morgonen?! Är det som äcklar mej.. Jag vet ju att jag ätit 2 av mackorna från det paketet.. *ryyyyyysning*

Aja, Har inte dött än iaf, Så kanske inte är nån fara :P

Snart helg! Skööööööööönt... Inga planer, Ska mest troligt bara vara hemma och ta det lugnt.. 


Måndag..

2012-10-01 - 21:01:16
Vaknade första gången 7.30 imorse.. Kikade på klockan och somnade snabbt om!! Vaknade nästa gång när väckaren ringde klockan 9! Då var Johan och förde Vanessa till dagis! Tror det är första gången jag inte har vaknat när han klivit upp med henne... Vaknar alltid till när jag hör Vanessas springande steg i vardagsrummet!! Måste ha sovit som en sten!!!
 
Klev upp, Borstade tänderna och klädde på mej... Sen plattade jag till håret! Då kom Johan hem med varsin macka åt oss :) Så vi satt och surrade och käkade våran macka och sen gick jag till jobbet och han gick ut med Bobby! Händer typ aldrig att vi äter frukost med varann, Så man värdesätter det ganska högt när det väl händer :)
 
Jobbade 10-17.. Sen hem och äta middag! Rester från palten som vart kvar från igår... Precis lika gott idag som det var igår :) Sen skulle jag dammsuga lite snabbt.. Gick väl sisådär! Vanessa klänger på dammsugaren från man tar fram den tills man sätter bort den typ :P Började sortera i våran stora och lilla byrå i hallen! Var kaos i dom.. Massor som Vanessa hade förra året på vintern! Och det är ju på tok för litet nu.. Så började rensa! Vanessa satt med mej och kikade på alla mössor och vantar jag tog fram.. Tog lite längre tid när hon ville vara med men :P Fick det gjort iaf! Så nu har vi ordning och reda bland våra vinterkläder! Tror jag ska sälja dom.. Känns onödigt att slänga eftersom dom inte är direkt slitna! Men vad tar man för en begagnad mössa?! Svårt.. Aja, ska klura lite..
 
Ska be min man rensa bort hans kläder från garderoben i Vanessas rum!! Hon behöver den typ nu, Helst igår! Så less på att ha allt så himla tajt så man inte alls ser vad som finns! Lättare att ha mer plats i garderoben så man ser om nåt behöver handlas.. Nu har hon storlek 80.. 86 passar också oftast! Har köpt storlek 92 på leggings bara för att alla flickkläder är så jävla TAJTA!! Hur bekvämt är det för en snart 2:åring att ha snäva byxor som skaver i midjan?! Förstår inte tanken bakom snäva jeans osv till så här små barn! Tacka vet jag mjukisbyxor.. 
 
Imorrn ska jag ringa BVC.. Utslagen blir varken bättre eller sämre, Men nu vill jag veta vad det är och om det är nåt vi kan göra för att det ska försvinna! Vanessa verkar inte alls bry om dom, Men det ser ju inte så trevligt ut.. 
 
Nåja, Ska kika om det börjat nåt på tv nu.. Tjing!