Söndag!

Jaha, Så var den här veckan slut... Veckorna går såå fort nuförtiden!!! 
 
Gårdagen var en riktigt bra dag.. Jobbade till 15.15, Gick då hem! Vanessa låg och vilade när jag kom så jag satte mej i soffan med datan i famnen! Kikade runt lite på bloggar, Tradera osv... Sen gick jag ut med Bobby! Sen just efter 16 kom Stina.. Vanessa vaknade efter ett tag och då fixade vi kläder på henne och sen gick vi till Thai och åt!! Lika gott som vanligt! Undrar om man kommer fortsätta gå dit nu när Kaj börjar med kinamat?! Är godare med kinamat än thaimat enligt mej.. All thaimat är ju ungefär samma sak :P
 
Sen gick vi hemåt.. Vanessa fick gå själv för att bränna lite energi :) 
 
 
Sen när vi kom hem fick Vanessa plaskade lite i badrummet.. Hon är ju som sagt lite rädd för vatten! Inte för att bada, Men hon gillar inte vattenslangen i duschen eller att få vatten på huvudet eller kroppen! Enda gångerna hon trivs med vatten är när hon sitter i sin badbalja! Så vi spolade upp lite vatten i en skål och satte i duschhörnan.. Satte en liten handduk där som hon kunde sitta på.. Och hon gick raka vägen dit och satte sej och plaskade :) Man måste ju börja nånstans.. Vill inte "skrämma" henne med duschen och sånt där kanske gör att hon börjar tycka om vatten?! När hon var liten var det inga problem med att duscha av henne, Är nu på sistone hon börjat tycka det är läskigt.. Direkt man ska blöta håret på henne så börjar hon vråååååla och vill inte sitta kvar i baljan.. Men med hennes långa hår så måste man ju faktiskt göra det mellan varven också.. Syns ju när det är smutsigt och det ser inte så fint ut! Och kan inte kännas bra heller.. Hela hårbottnen börjar ju klia när man har smutsigt hår!
 
Hon har även kvar skorv i hårbottnen.. Trodde det var nåt som bara pyttesmå bebisar hade! Men antagligen inte.. Försöker ta extra mycket shampoo där och sen gnugga bort det eller kamma bort det.. Men det försvinner inte... Aja, tids nog försvinner det juh!
 
Sen vid 19.30 fixade vi välling och det där, Och sen var det sängen för henne! Då kikade jag och Stina film och åt lite godis och chips! Gick och la oss närmare 3(!).. Vi trodde Vanessa skulle vakna tidigt bara därför, Men vi hade fel.. Hon vaknade först strax efter 10 :) Tror hon också gillar helgerna när hon får sova :P 
 
Stina for på jobbet strax före 11.. Vi har busat på och nu ligger hon och vilar!!! Trodde aldrig hon skulle somna eftersom det är en sån kort stund sen hon vaknade, Men vi prövade iaf! Vill att hon ska ha vilat innan vi ska på kalas klockan 3 :) Annars blir det ingen vila eftersom det blir alldeles för sent!
 
Aja, ska kika vidare lite nu... Hoppas ni haft en toppenbra helg allihop!
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Du kan ju köpa sån där salva på apoteket mot skorv kevin har haft skorv ända till i sommras från han va bebis. Men så fort jag använde salvan så gick de bort direkt.

Svar: Har prövat den.. Den tog bort skorven när Vanessa var liten, Men nu hjälper den inte alls...
Lotta Blom

2012-09-16 @ 13:55:38
Postat av: Anonym

Schampo gör absolut ingenting på skorven. Skorv är Fet mjäll kan man säga och lika löser lika, alltså ska du använda Fett på det och gnugga, inpackning typ eftersom du inte vill använda olja. Tvätta håret med inpackning istället för schampo, behövs bara schampo om man använder styling i håret. Inpackningen löser upp allt naturligt fett som är där. Har aldrig satt schampo i Marios hår och kommer nog inte göra de på många år heller, börjar man tvätta med det producerar huden bara Mer fett för att skydda :) sååå fick du en liten kurs!;)

Svar: Ska pröva med det.. Men vad för inpackning ska jag använda då?.. Tack för tipsen! :)
Lotta Blom

2012-09-16 @ 21:46:17
URL: http://Ninasjoholm.blogg.se
Postat av: Tilda

Jag har smetat in mina barns huvud med babyolja och sedan kammat bort skorven. Det brukar låssna på en gång :) Nu vet jag inte hur resultatet blir på en långhårig tjej, hur fettigt hennes hår kommer att vara sen ? :P

Svar: Hennes hår hade varit ganska fettigt :P
Lotta Blom

2012-09-17 @ 10:51:18
URL: http://skitviktig.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback