Äckel!!

Skrivet av Mallo
Alfons har nyss haft scharlakansfeber. Han såg ut så där, om huden flagnar vart pricksrna varit så är det de så läkarn. Han avslutade sin penicillinkur idag.
 
Svar

Aha, läkaren vi träffade sa att det är prickar som beror på nåt virus och att ingen behandling behövs!.. Men nu börjar dom försvinna iaf! 

-----------------------------------------------------

Igår hände en sak som toppar mina ögonblick av ÄCKELkänsla!!!!!!!!!!!

På morgonen skulle jag äta frukost.. tog fram 2 hårdbröd, leverpastel och smörgåsgurka! Åt mina mackor och satte sedan in allt på sin plats.. På kvällen vart jag hungrig och tänkte äta samma sak! Tog fram mackorna och la upp 3 på skärbrädan.. Precis när jag tänkte smeta på leverpastejen ser jag att ena kanten på brödet har så konstig färg.. Då upptäcker jag att det är larver på varenda bröd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vart chockad och kastade iväg mackorna i slasken... FYYY!! Fick en ryysning i hela kroppen och kikade ner i förpackningen.. Larver till förbannelse!!! Såg på bäst före datumet och dom hade visst gått ut i Juni förra året!!!

Kastade mackorna och såg att det var larver på skärbrädan också.. Slängde allt i slasken och gick till Johan och beklagade mej.. FYY fan va äckligt!! Måste ju ha fel på smaklökarna om jag inte kände att det smakade konstigt på morgonen?! Är det som äcklar mej.. Jag vet ju att jag ätit 2 av mackorna från det paketet.. *ryyyyyysning*

Aja, Har inte dött än iaf, Så kanske inte är nån fara :P

Snart helg! Skööööööööönt... Inga planer, Ska mest troligt bara vara hemma och ta det lugnt.. 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha fyfan va äckligt. Men gott om proteiner iaf... Höhö. Jag hade nog gått igenom allt i skafferiet eftersom de kan ha spridit sig. Eller lagt ägg.

Svar: Har gjort det :P
Lotta Blom

2012-10-04 @ 22:12:53
Postat av: Anonym

Men fyyyyyyy! Fan vad vidrigt..! Vad och vars har du köpt brödet och vilken sort???

Svar: Tror faktiskt det har legat i skafferiet ett tag.. Haft flera öppnade paket.. Så måste ha glömt det typ längst in och sen ner dom fräscha varit slut har jag glömt kika på bäst före!!
Lotta Blom

2012-10-05 @ 19:56:03
URL: http://rusubecka.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback