Måndag..

Vaknade första gången 7.30 imorse.. Kikade på klockan och somnade snabbt om!! Vaknade nästa gång när väckaren ringde klockan 9! Då var Johan och förde Vanessa till dagis! Tror det är första gången jag inte har vaknat när han klivit upp med henne... Vaknar alltid till när jag hör Vanessas springande steg i vardagsrummet!! Måste ha sovit som en sten!!!
 
Klev upp, Borstade tänderna och klädde på mej... Sen plattade jag till håret! Då kom Johan hem med varsin macka åt oss :) Så vi satt och surrade och käkade våran macka och sen gick jag till jobbet och han gick ut med Bobby! Händer typ aldrig att vi äter frukost med varann, Så man värdesätter det ganska högt när det väl händer :)
 
Jobbade 10-17.. Sen hem och äta middag! Rester från palten som vart kvar från igår... Precis lika gott idag som det var igår :) Sen skulle jag dammsuga lite snabbt.. Gick väl sisådär! Vanessa klänger på dammsugaren från man tar fram den tills man sätter bort den typ :P Började sortera i våran stora och lilla byrå i hallen! Var kaos i dom.. Massor som Vanessa hade förra året på vintern! Och det är ju på tok för litet nu.. Så började rensa! Vanessa satt med mej och kikade på alla mössor och vantar jag tog fram.. Tog lite längre tid när hon ville vara med men :P Fick det gjort iaf! Så nu har vi ordning och reda bland våra vinterkläder! Tror jag ska sälja dom.. Känns onödigt att slänga eftersom dom inte är direkt slitna! Men vad tar man för en begagnad mössa?! Svårt.. Aja, ska klura lite..
 
Ska be min man rensa bort hans kläder från garderoben i Vanessas rum!! Hon behöver den typ nu, Helst igår! Så less på att ha allt så himla tajt så man inte alls ser vad som finns! Lättare att ha mer plats i garderoben så man ser om nåt behöver handlas.. Nu har hon storlek 80.. 86 passar också oftast! Har köpt storlek 92 på leggings bara för att alla flickkläder är så jävla TAJTA!! Hur bekvämt är det för en snart 2:åring att ha snäva byxor som skaver i midjan?! Förstår inte tanken bakom snäva jeans osv till så här små barn! Tacka vet jag mjukisbyxor.. 
 
Imorrn ska jag ringa BVC.. Utslagen blir varken bättre eller sämre, Men nu vill jag veta vad det är och om det är nåt vi kan göra för att det ska försvinna! Vanessa verkar inte alls bry om dom, Men det ser ju inte så trevligt ut.. 
 
Nåja, Ska kika om det börjat nåt på tv nu.. Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback