Tisdag..

Dagen började första gången klockan 7 imorse.. Vaknade av ett gråtande barn! Tog på mej morgonrocken och gick till hennes rum.. Hon satt i sängen och såg helt förstörd ut :/ Gav henne en tutte och då la hon sej ner och somnade om! Jag gick också och la mej igen! :) Vaknade nästa gång 10.15!! Klev upp och fixade välling.. Sen gick vi till Vanessas rum och lekte en massa.. Och som vanligt vart det en hel det pussar som delades ut! Hon har blivit helt fixerad vid att pussas.. Ska göra det jääämt! Aja, Det är ganska gulligt :)
 
 
Sen gav jag mat till Bobby och väckte Johan.. Bobby ville som vanligt inte äta på morgonen! Då gav jag skålen till Vanessa så hon fick mata han.. Då åt han upp allt :) 
 
 
Sen klädde vi på oss och for med Johan på Coop och handlade.. En av bilarna var ledig så vi tog en sån! Så smidigt när man får handla utan att Vanessa ser allt som läggs i vagnen :P Sitter hon i en vanlig vagn vill hon gärna kika och hålla i det mesta man ska handla.. Så är lite smidigare med "bilvagnen"!
 
 
När vi kom hem så for Johan på jobbet.. Jag och Vanessa gick in och lekte lite... Sen fick hon lite mellanmål eftersom vi skulle på stan! Hon hann bli ganska så trött så la henne för en vila och tänkte skippa staden! Precis när hon somnat så började dom borra i balkongen här ovanför!! Hon vaknade med ett vrål.. Kanske inte så roligt att vakna av ett dån? Låter ju som att huset håller på å rasa ner.. 
 
 
Klädde på oss och gick ut med vagnen istället! Bobby fick också följa med.. Knatade runt och det tog inte länge innan hon sov! Mötte upp Linda, Jeppe, Maja & Marcus.. Skulle gå till optikern eftersom Linda skulle hämta ut sina nya glasögon och linser.. Vi andra satte oss utanför Dobbins och pratade med pappa medan Linda hämtade dom! Vanessa sov gott i vagnen i ungefär 1 timme innan hon vaknade.. Då gick vi hem och fixade middag! Köttfärssås och makaroner.. En av Vanessas favoriter :)
 
 
 
Lekte på hemma ett tag och fixade bort all disk och la in resterna i kylen! Perfekt att ha till lunch imorrn :) Ringde just före 18 till Linda och kollade om hon och Maja skulle med ut och leka i lekparken just utanför henne.. Och det ville dom :) Lekte på där till klockan närmade sej 19.30. Då gick vi hem och fixade Vanessa klar för natten! La henne i sängen och smög ut.. Kikade in 5 miuter senare och då snarkade hon gott! 
 
 
 
 
 
Nu ska jag poppa mej lite popcorn och slå på en film.. På 6:an klockan 21 började det en film som lät ganska bra.. Men vågar man se den ensam?? Vågar nog inte chansa :P 
 
Hoppas ni haft en bra dag allihop!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback