Jaha..

Tänkte bara slänga in en rad medan jag väntar på att nagellacket ska torka :D
 
Vaknade av Vanessa 7.45 idag.. Liiiite irriterande när väckaren var ställd på 8 :P Johan hoppade upp med henne och på dom 15 minuterna hann jag somna om!! Så skönt! Klev upp direkt väckaren ringde.. Klädde på mej, borstade tänderna, fixade håret.. Sen gav jag mat till Bobby och gick ut med han! Kom in igen och packade ner lite som Vanessa skulle ha med till dagis.. Såå svårt att veta vad hon kan behöva där!!! Aja, man lär väl sej :) Vid 20 i 9 började Johan och Vanessa gå till dagis och då gick jag till jobbet.. 
 
Dagen på jobbet gick rätt foort! Sprang mest runt överallt och gjorde lite olika saker :) Sen mötte Stina upp mej på jobbet och vi gick hem till mej! När klockan började närma sej 15 gick vi mot dagis! Vi lyckades komma mitt i mellanmålet.. Vanessa vart glad när vi kom och ville inte alls sitta i sin stol och äta nå mer! Aja, ser jag nån annangång att dom är mitt i mellanmålet när jag kommer så väntar jag ute i hallen ett tag! Pratade med personalen och frågade hur allt hade gått... Dom säger att hon är så glad och busig hela dagarna! När dom ska vila så går hon till sin madrass direkt och lägger sej ner! Somnar efter 5-10 minuter utan problem.. Såå skönt! Alla säger "Var beredd på ett bakslag".. Jag hoppas det inte kommer, Men eftersom att så många säger så, Så borde det ju vara nån sanning bakom det.. Aja, Vi får vänta och se :)
 
Gick hem och busade på.. Stina for hem efter ett litet tag.. Vi busade på och sen åt vi middag! Efter det kom Sara, Elin och Rosa på besök! Vi satt och surrade och hundarna busade... Dom for hem just efter 19 och då fixade jag lite packning inför morgondagen på dagis! Lite ombyteskläder hon ska ha där osv.. Sen fixade jag välling och sånt där och la Vanessa!
 
Suttit och slöat ett tag, duschat, kollat tv... Mitt nagellack var så skabbigt så tog bort det och har målat nytt! Nu sitter jag och väntar på att det ska torka så jag kan gå ut med Bobby! När jag har gått med han så ska jag fixa lite stenar eller nåt roligt på naglarna... Hmm.. Synd man har så dålig fantasi! Har fastnat för den varianten jag sett Stina ha så många gånger! :) Aja, kan ju variera lite med färger iaf...
 
Nä, Nu ska jag snabba ut med Bobby så hinner jag se Sex and the city medan jag donar med naglarna... 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bakslagen för oss har kommit efter Mario varit sjuk och varit borta länge. Men de går över fort:)

Svar: Aha, va skönt :) Vanessa ska vara på dagis fast Johan har ledigveckor.. Känns bättre än att hon ska få massa avbrott hela tiden!
Lotta Blom

2012-08-23 @ 12:00:37
URL: http://Ninniii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback