Heeej

Knappt så man orkar blogga nå mera med tanke på att alla andra är så dålig på det ;P .. Men tänkte slänga in ett litet inlägg iaf :)
 
Jobbat 10-17 idag.. Dagen gick faktiskt jättefort! Stod på lagret mellan 10-14 typ.. Sen var jag på kosmetiken och pillade.. Skrev lite skyltar och fixade! Gick hem direkt efter jobbet.. Plockade ihop litegrann (vart kommer allt ifrån?!?) och sen såg jag att Vanessa gick in på toaletten.. Strosade efter henne och direkt hon såg mej sken hon upp och pekade på badbaljan! Hon säger alltid typ "baba" när man frågar om hon ska bada.. Så det är väl hennes ord för bada antar jag :) Tappade upp vatten och hon ville i omedelbart!
 
Läänge sen jag satt shampoo i hennes hår.. Hon blir sååååååååå lessen när man blöter håret på henne!!!! Direkt vattnet kommer på huvet vill hon inte bada nå mer.. Nu blötte jag först håret med en tvättlapp och det gick ganska bra! Började bli lite lessna miner men det lyckades jag finta bort! Satte i shampoot och hon var där och pillade.. Sen när jag skulle skölja bort det sa jag "Ska vi skölja bort shampoot nu".. Då nickade hon.. Då sa jag att hon skulle titta upp så inget kommer i ögonen.. Och då gjorde hon faktiskt det!! Men direkt hon kände vattnet på huvudet så började hon skriiiiiiika och ville upp! Spolade klart och sen försökte jag lugna ner henne.. Men det lyckades inte alls, Så jag var tvungen att ta upp henne!
 
Torkade henne torr och sen gick vi till hennes rum och lekte lite medan Johan fixade middagen! Kammade hennes hår och frågade om vi skulle klippa eftersom luggen blivit så lång.. Hon nickade och följde snällt med mej till köket :) Satte henne i stolen och kammade till luggen! Sa "Stilla nu" och kom fram med saxen! Hon var sååå duktig! Satt helt stilla och lät mej klippa! :) Vart kanske inte helt jämt och bra, Men nu slipper hon få luggen i ögonen iaf :)
 
 
Målade naglarna på henne för nån dag sen.. Det gillade hon skarpt!! :) Satt snällt och stilla medan jag målade.. Lite förstört blev det väl men.. Helheten vart väl helt ok iaf! Tror inte hon bryr sej om det inte är helt perfekt överallt ;P Målade först tånaglarna och hon vart såååå mallig! Målade sen fingrarna också.. Dom gick hon stolt och visade upp när vi var klar :)
 
 
Fick ett mms från dagis idag... Johan lämnade henne dit 9 och for direkt hem! Han hade vinkat och sagt hej då och hon vinkade och gick sen och lekte! :) Jag ska pröva lämna henne på onsdag för att se hur det går! Hoppas jag också slipper massa grinande! Hade inte varit så kul för mammahjärtat att gå iväg när hon är så lessen! Vet ju att det slutar ganska fort, Men det är ändå inte roligt! Är Linda som skickade bilden.. Hennes dotter Maja ska börja på samma avdelning! Dom började sin inskolning idag..
 
 
Aja, ska kika vidare lite nu innan det är dags att gå ut med Bobby! Tjing!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback