Jaha...

2014-11-03 - 00:52:00
Kom på mitt i allt att jag hade en blogg.. Kanske dags att uppdatera lite då?!
 
Överlag känns det som att de flesta slutat blogga.. Kanske för att alla inlägg ser typ likadana ut? :) Haha, därför jag aldrig skriver.. Händer som inte nåt jättemärkvärdigt att skriva om!
 
Vi mår då bra iaf.. Vanessa växer och frodas! Talet kommer mer och mer.. Var till en logoped och fick lite tips vad vi ska tänka på osv! Nu är det bara uttalet vi väntar på!
 
Nåt på sistone jag blir såå grymt irriterad på är följande:
 
Varför måste man ha ett dåligt förhållande bara för att man gillar att vara ute på krogen?! Ja, jag har har varit ute mycket på sistone, Men det betyder verkligen inte alls att jag inte älskar min sambo! Själv förstår jag inte ens hur folk kan tro att det är det... Kan man verkligen inte gå ut och ha roligt med sina kompisar utan att folk ska prata och tro så mycket?! Helt sjukt... Hade det däremot varit Johan som hade varit ute mycket så hade nog ingen sagt nåt om det.. Det är ju det som är det roliga.. I ett förhållande är det uppenbarligen bara killarna som får vara ute och festa utan att folk ska tycka att det är nåt konstigt!
 
Johan tycker inte alls om att vara ute! Och han har inga problem med att jag är ute.. Varför ska det då störa andra? Vi har ett bra förhållande och litar på varandra! Inte direkt så jag super mig dyngrak och går hem med andra killar.. Kan gå ut nykter (det har jag gjort ett X antal gånger) eller så dricker jag några cider! Sen går vi ut på krogen, dansar och har roligt! Och sen går jag alltid hem! Vad är det som är så konstigt med det? Folk har så jävla mycket fördomar... Jag gillar att vara med mina vänner och gå på krogen och dansa.. Alla andra dagar är jag i princip hemma och gör alla vardagliga saker.. Varför stör den där enstaka dagen folk?! Det kan jag verkligen inte förstå.. Men som sagt, Hade det varit Johan som hade velat vara ute hade ingen tyckt det var nåt konstigt med det.. Tror inte direkt folk hade frågat han "Jaha, vart har du Vanessa idag då?".. Eller? 
 
Aja, nog med det.. Ville bara få ut lite ilska när jag likså skriver.. Vet med mig att vissa som läser (som har läst iaf :P) min blogg har antytt till andra att jag och Johan måste ha det dåligt eftersom jag är ute så mycket.. Så nu vet ni hur läget ligger till! Förstår inte varför man inte kan fråga mig eller Johan rakt ut istället för att prata med det till andra...?!?
 
Aja, ska väl sluta skriva nu och gå ut med vovven istället... Måndag imorgon och dags för en ny jobbvecka!
 
På söndag far jag och Stina till Arjeplog för att (förhoppningsvis) ta körkortet! Blir borta ca 17 dagar.. Kommer bli tufft att vara hemifrån så länge, Men tiden där kommer nog vara ganska fullspäckad med körningar och plugg! Så det kommer nog gå ganska fort iaf.. Och fatta vilken frihet med körkort!!!!! :) Hoppas nu vi klarar det bara.....