Stressigt..

Sååå grymt skönt att sluta tidigt idag!!! Jobbade 8-18.15 på måndag och 7-18.15 på tisdag! så jag kände att jag hade gjort mej förtjänt att sluta tidigt idag :) Gick för att hämta Vanessa på dagis 15. När jag kom dit tittar en flicka på mej och säger "Vanessa har redan gått hem".. Hmm.. Gick in till hennes avdelning och mycket riktigt så var hon redan hämtad! Fel av Johan att ringa och säga att hans möten redan var klara :P Aja, knatade hem igen..
 
Hon hade inte vilat på dagis idag heller.. Så nu ligger hon och vilar! Vaknar hon inte innan 17 så väcker vi henne :) Annars får vi henne aldrig i säng till 20.. 
 
Gick ner för att kika om det var nån som hade tvättstuga.. Såg att det var bokat men det var ingen som tvättade! Kollade noggrannare på tvättcylindern och vart såå glad när det var jag som hade bokat! :D Så nu har jag 2 maskiner igång.. Ringde och felanmälde dörren till tvättstugan.. Man ska kunna "låsa dörren" med hjälp av sin cylinder, Men den är böjd så det går inte.. Och är rätt skönt att veta att ingen kan komma in i tvättstugan medan man har all sin tvätt där..
 
Aja, ska kika lite One Tree Hill nu och sen kila ner i tvättis igen.. Hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback