Sjuk..

Tycker de flesta i stan är, har varit eller håller på å bli sjuk.. 
 
Prickar på barn, Svinkoppor, Höstblåsor, Vattkoppor, ögoninflammation etc etc.. Allt bara löser av varann hela tiden!!! Vad är det som har hänt med vårat lilla samhälle?! Måste ha varit nå elaka baciller som kommit!
 
Vanessas kusin Maja har eventuellt vattkoppor! Kanske vi ska gå dit och smitta ner Vanessa också?! Sjukdomen är ju mildare ju yngre man är när man får den.. Eller så kanske vi väntar iaf typ 2 år till :P Linda ska ringa till läkaren imorrn och rådfråga.. Lite svårt att avgöra m det verkligen är det! Aja, får väl vänta och se!
 
Lugn dag.. sovmorgon till typ 10.50!! Stina hade tagit upp Vanessa när hon vaknade vid 10,30.. Mitt barn gillar att sova lika mycket som hennes föräldrar :P Stina for på jobbet 11.. Jag har varit ute med Bobby och sen inne och let och varit med Vanessa! 
 
Träning 18 om Lisa ska.. Orkar verkligen inte ta buss till mbgt och tillbaks!! Tar ju typ 1 timme bara det.. Nä Fy! Fick precis sms av Lisa, Så vi ska åka :) Ska pröva på "Sh`bam".. Se om det är kul! Jag är ju såå grymt dålig på att kordinera både överkroppen och underkroppen! Så kanske inte alls kommer gå?! Aja, prövar väl idag så ser vi ju sen..
 
Johan, Mange och Tommy kommer snart.. Då ska vi äta! Sen är et väl dags för mej att skutta i träningskläderna och sen åka iväg..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback