Kväller..

Ja.. Ska väl gå å sova på ett tag! Jobbat idag 9-14.. Sen shoppade jag min undanhängning, sen drog jag mej hemåt! Vanessa var vaken när jag kom hem, jag som trodde hon skulle vila vart positivt överraskad! :) Busade med henne till typ 15 sen vart det dags för henne att få mat och sen vila ett tag..

Stina kom hit just efter 16, då åt vi mat från MD:s som Johan hämtade! Åt nachotallrik och det var supergott... Sen har vi väl inte gjort så mycket! Buuusat med Vanessa en massa och när klockan blev 20 fick hon sin välling och sen la jag henne i sängen! Tror hon somnade ganska omg idag också.. Skönt :)

Sen har jag och Stina kikat tv.. Bl.a. En film på kanal 11.. "Mean Girls".. Helt ok komedi :)

Imorrn ska jag på röntgen.. Stod i kallelsen att från klockan 11.30 fram tills min tid (13.00) att jag ska dricka minst 1,5 liter vatten!!! Hur fasen ska jag lyckas med det?? Jag som är såå dålig på å dricka vatten.. Aja, vet ju att jag måste så det ska nog gå bra! Hoppas nu jag får nåt svar på min smärta.. Har inte haft ont på ett tag nu men.. Kan ju vara kul att veta om jag har njursten! Då vet man iaf varför man har ont, och kanske man kan göra nåt åt saken!!

Är ledig hela dagen imorrn! Sköönt :) ska försöka hinna på expo och få en ny läragåvagn då våran inte fungerar som den ska.. Sen ska jag förbi Vicky :) tror faktiskt jag lämnar Vanessa hemma.. Händer alldeles för sällan att jag går iväg själv, och det kan faktiskt vara ganska skönt ibland :) få sitta och vara social utan ett barn man måste hålla ett öga på!

Aja, ska lägga mej nu... GoNatt på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback