Ojsan..

Glömmer visst bort att jag har en blogg :P Aja, i veckan har jag inte haft vidare mycket att skriva om iaf.. Jobbat hela dagarna, Sen kommit hem, ätit, varit med Vanessa och sen är det dags för sövning av henne, Lite tv-tittande och sen sängen typ.. :) Jobbade i lördags också.. Jag och Stina skulle gå ut och fika på min lunch så vi bestämde oss för Café Oscar.. Typ halva stan hade väl samma plan ;P Fy fasen va folk! Fick ett bord rätt snabbt men köandet tog väl ca 10 minuter.. Aja, jag hann äta innan jag började iaf, Vart liite stressigt mot slutet men jag hann iaf tillbaka i tid :)

Vanessa har sovit läänge hela veckan.. Kan ett barn sova för mycket?!?! Vissa dagar kan hon vila 2 ggr på dagen och sen sova 14 timmar på natten.. Mellan typ 21 till 11... Dom dagarna sover hon ju för fasen mer än hon är vaken!! Trist.. Frågade om det för ett tag sen på BVC och sköterskan sa att alla barn har olika sovbehov och att så länge hon är pigg och alert när hon är vaken är det hela normalt.. Men ändå blir man så konfunderad! Aja, ska på 10månaders kontroll idag klockan 14 så ska kolla igen då!

Undrar vad dom hittar för "fel" idag då.. På 3 månaderskollen var det höfterna och på 6 månaderskollen var det om huvudet! (när dom tyckte det var för stort).. ska bli roligt att se om hon går igenom "besiktningen" utan anmärkning den här gången ;P Hade varit skönt.. Det där med höfterna var ju ett jäkla orosmoment! Var till Sunderbyn och röntgade, där sa dom att allt såg normalt ut.. Skööönt! Det där med huvet var ju ännu mer jobbigt eftersom det vart så uttraget! Ett jäkla springande på BVC för att mäta hela tiden.. Var en sån lättnad när dom till sist sa att det ser bra ut!

Pigan har vaknat vid 9.15 idag.. så idag har hon "bara" sovit 12 timmar på natten mot sina vanliga 14 :P Johan har haft liite lyx nu i veckan när jag jobbat.. Vissa dagar har han vaknat före henne :D Aja, uppenbarligen är hon ju trött när hon sover men! Tror hon sover bättre i eget rum, att det är därför hon sover såå mycket.. I vårat sovrum kanske hon har vaknat om vi har snarkat/bökat mm.. I hennes rum hör hon ju som inget annat!

Nä, nu ska jag vara lite social med lilla barnet.. Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback