Tjo

Stina for nyss hem så jag tog mej lite tid att uppdatera här... Stina har varit här ända sen i torsdags :)

har väl egentligen inte gjort så mycket.. Bara surrat, varit ute och fikat, gått på stan, varit på promenad.. Kikat massa film! En riktig myshelg med andra ord :) Synd bara att alla filmer utom 1 var dåliga :P Enda bra var "Loveletters to Juliette".. De andra vart inte alltför bra.. "Buried" var helt kass! Såg typ 15 min sen slog vi av, "The last exorcism" var riktigt äcklig!! Men den var rätt kass eftersom slutet var såååå dåligt.. Började se "Eat love pray" och den var sååå seg.. såg halva och sen slog vi av!

Imorse vaknade jag just efter 7 av att mitt huvud höll på att explodera!! Usch, Var väldigt länge sen jag hade sån huvudvärk... Somnade om igen just före 10 och vaknade vid 12 när Stina väckte mej :)

Ska på lassa med Vanessa imorrn.. Börjar bli lite nervös vad inför vad dom kan säga! Hon har "slutat andas" 3 ggr och jag sa det sist vi var på BVC och hon tyckte jag skulle ringa och boka en tid på barn.. Sagt och gjort!.. Hoppas nu jag får en förklaring varför hon gör som hon gör.. Som att hon mitt i allt glömmer hur man andas typ.. Aja, hon har ju börjat andas igen varje gång direkt jag satt henne upp, och som hon på BVC sa "Hon kan ju lika gärna ha gjort så 20ggr när ni inte hört och börjat andas igen".. Och det är ju sant! Men jag är rädd ändå.. Vet inte hur jag hade överlevt om nåt hade hänt med min lilla prinsessa! <3

Aja, ska kika vidare på nätet ett tag nu.. Är tråkig och orkar inte lägga ut nån bild nu heller... Tjings

Kommentarer
Postat av: Anonym

alltså hur menar du slutat andas? varit lång stund utan att andas? urs vad obehagligt!

2011-03-13 @ 19:41:14
URL: http://ninniii.blogg.se/
Postat av: Anonym

inte i samband med när spyan typ åker "hiss"? då ser dem lite ut som dem ska kvävas som kippar efter luft... sjukt läskigt är de när de gör så.

2011-03-13 @ 22:18:31
URL: http://ninniii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback