..

Tja! Skriver väl som vanligt om min dag...

Vaknade (som vanligt) när Vanessa började knorra just efter 6.. Tror hon vaknade när Johan kom hem från jobbet! Klev upp och matade henne.. eftersom jag ställt min väckare på 8.20 hoppades jag på att hon skulle somna om foort.. Men sån tur hade man ju inte :P Aja, Sova får man väl göra när hon är typ tonåring eller nå ;P

Fixade iordning mej och sen matade jag henne, böt blöja och sen satte jag ner henne i overallen.. Gick ner och satte ner henne i vagnen och sen gick jag till Nina! Skulle gå på öppen lek med henne och ett par till.. Jag trodde det skulle vara typ bara vi där, Men var faktiskt rätt mycket folk! Tror vi var runt 14 mammor... Inte vet jag om det var riktigt "min grej".. Vanessa tittade omkring på alla andra hela tiden och hade inte alls ro att sova.. Kanske roligare sen när hon blir äldre och faktiskt kan leka med dom andra barnen :) Nu gick jag mest bara för att umgås.. Gör ju inte alltför mycket på dagarna och det blir rätt långsamt i längden! Alltid trevligt att gå iväg till nån och bara vara ett tag :)



När vi hade varit där följde jag med in till Nina ett tag och satt me allihopa :) Trevligt med så många mammor i typ samma ålder! Satt där och surrade ett tag tills min dam började bli hungrig! Då var det bara att rulla hem och göra lite mat åt henne.. Efter det gick jag ut me hundarna.. Efter det kikade jag och Johan litr serie!

Vid 4 tiden for vi hem till mamma och pappa.. Rensade lite bland våra gamla barnsaker! Inte alls mycket jag ville spara! Tog lite barbies och lite My little ponys.. Vet inte alls om Vanessa kommer vela leka med det när hon blir lite större.. Aja, Det får ju tiden utvisa! Tog en blå häst med vagn också som varit Stinas.. Ska fara tillbaka dit nån annan dag och kolla igenom alla böcker och tidningar... Sätter ut 3 bilder jag tog när vi var hos mamma å pappa..

Mamma kollar om hon kom ihåg hur man matar från flaska ^^


Linda med Maja


Vanessa somnade så skönt i soffan..


Åt där också.. Fläskfilégryta med ris! Såå gott..

Imorgon på morgonen kommer Stina hit.. Hon ska spendera flera dagar nu med mej :) Ända tills på fredag.. Johan ska jobba 18 timmars och blir liite jobbigt för mej med att ha Vanessa och hundarna själv så länge.. Om hon är vaken eller grinig så kan ju inte jag gå ut me hundarna.. Eller då måste jag ju klä på henne, sätta henne i vagnen osv.. Och det känns jobbigt att göra allt det bara för att hundarna ska få gå ut och kissa snabbt! Men ändå kan ju inte lämna henne själv.. Och hundarna måste ju som få gå ut på dagarna :) Så det var väldigt skönt att Stina hade ledigvecka och att hon ville komma och vara me mej!!! Underlättar så enormt mycket att hon är här när Johan jobbar... Så skönt att ex. kunna gå ut med hundarna utan att behöva stressa som en galning utifall Vanessa vaknar när vi är ute.. Också skönt att inte alltid själv behöva sitta med en bebis i famnen på dagarna ;P Visst det är jättemysigt, Men ibland måste man få sitta och andas ett tag själv också.. :)

Jag vet inte vad det är med mej sen jag fick Vanessa.. Är sååå känslig!! Grinar en tår här och där känns det som ibland :P När vi kom hem sov Vanessa i bilbarnstolen så jag lät henne ligga där medan jag diskade.. När jag sen skulle gå och kika så hon inte blev varm (hon låg kvar i overallen) så öppnade hon inte ens ögonen fast jag petade i henne.. Då tog jag upp henne och som "skakade" till lite lätt.. och INGEN reaktion! Usch va rädd jag blev.. La ner henne på golvet och drog henne över kinden och ändå ingen respons.. då kände jag tårarna komma! Sa till Johan "Hon andas ju inte!!!!!!!!" ... Då svarade Johan "Du ser ju nu att hon suger på nappen"... Jaja, det gjorde hon ju men jag var så fokuserad på att hon skulle öppna ögonen eller knorra till så det reagerade jag visst inte ens på :P '''

Aja, ska försöka väcka Vanessa nu och ge henne mat! Hoppas hon somnar om snabbt igen efter det.. Försöker få henne att sova vid denna tiden på kvällen i hopp om att hon ska vänja sej vid det ^^

Tjings

Kommentarer
Postat av: lina

Öppen lek blir nog roligare när barnen kan krypa omkring! eller åtminstone ligga och leka med någon sak:) Jag tycker det är en ganska bra sysselsättning för oss mammor om inte annat, istället för att sitta och uggla i ensamhet kan man gå dit och titta på andra barn och mammor haha..:)



Jag har också blivit känsligare sen jag fick barn, bölar till höger och vänster tycker jag:) haha. Men det hör nog till? Är också och petar i Melker när han sover och måste få en reaktion innan jag ger mig och kan lugna mig. haha..

2011-03-22 @ 23:31:00
URL: http://nystromlina.blogg.se/
Postat av: Anonym

sådär blir man när man blir Mamma. Vi är nog så allihopa. Det är skitjobbigt och man tänker inte alltid realistiskt när man är i paniken. De blir lite bättre me tiden men bra ska det nog inte bli, vi kommer nog oroa oss resten av livet :)

2011-03-23 @ 11:24:18
URL: http://ninniii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback