Tjo!

Full rulle idag.. Vaknade just efter 10.. Donade på med se vanliga sysslorna och la Vanessa vid 11 i sängen med ett stort hopp om att hon skulle vila ett tag! Och det gjorde hon.. Sov typ 1 timme..

Donade på lite hemma tills klockan vart 14.20.. Då gick jag på Vetehatten och beställde tårta tills på Lördag! Blir en "fototårta".. Var inte min plan från början men det blir nog bra! Den jag ville ha från Nyfiket gick på över 500:- och det kändes lite väl mycket för en tårta ;P

När tårtan var beställd och betald gick jag till Profoto för 1års-fotograferingen med Vanessa.. Stina mötte upp oss där för att hjälpa roa Vanessa :) tror bilderna kommer bli kanoners!!!

Efter vi var klara där for vi till Olivia på 1års kalas! Fikade, surrade och lekte och sen gick vi till mamma för att äta middag! Satt där till just efter 19.. Kom hem och började baka! Skulle göra lussekatter.. Fixade ihop degen och sen fick den jäsa! När den jäste fick Vanessa välling och sen gick hon och la sej... Sen bakade vi färdigt kissarna, och dom vart faktiskt roligt goda :) Johan smakade när han kom från jobbet och han gav dom också bra betyg men sa att dom var lite torra.. Aja, kan ju inte lyckas till 100% första gången man gör dom :)

Sen hoppade jag in i duschen och när jag var klar kikade vi senaste 90210..

Nu dags att nanna kudden :) Gonatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback