Julafton!

Ligger i sängen och ska sova.. Tänkte bara plita ner lite här först om dagen!

Vaknade just efter 9 av Vanessa.. Klev upp, böt blöja, gav frukost! Sen gick jag ut med Bobby.. Stina sov här igår så hon var inne med Vanessa :) Kom in och väckte Johan.. Sen gick jag och Stina på stan.. Köpte pappas julklapp och gick sen förbi mitt jobb för att slå in den.. Fick en supersnygg kartong :) tror pappa fick ett av dom finaste paketen!

Kom hem men vände lika snabbt och for med mommos kille till pappa! Var där ett tag och fikade å så.. Sen for vi hem och gjorde oss iordning! Första gången på över 3 månader jag haft smink!! Måste jag säga att det kändes underbart?!? Så trist när man är van att sminka sej varje dag att inte kunna göra det.. Ögat har kännt bra ett tag nu så jag ville testa :) och har gått bra, liite irriterad på ögonlocket, men tror jag klarar mej från att få tillbaks infektionen! Hoppas jag iaf.. Hette "Blefarit" det jag hade förresten!..

Vid 14.30 for vi till mamma.. Åt mat, surrade, hade tomten på besök, öppnade klappar och det vanliga :) satt där till typ 18.20 då for vi till Johans föräldrar! Öppnade lite klappar, surrade och sen for vi hem! Liiite för sent så Vanessa somnade i bilen! Hon brukar ju alltid vara i säng senast 20.15 och vi kom hem ganska exakt 21! Aja, gick bra.. Böt till pyjamas och gav sen välling.. Sen la Stina henne i sängen och hon somnade ganska direkt :) fast hon bara har vilat typ 1 timme idag så har hon varit på såå bra humör! Sköönt! :)

Sen har jag och Stina kikat film.. Började se 2 olika filmer men stängde av dom eftersom dom verkade vara såå tråkiga! Slog igång "Honey" istället.. Den vet man ju är bra iaf :P

Aja, ska väl sova nu så man orkar med morgondagen också! Ska till mamma på middag plus att vi ska få sniffa bebis :) Våran kusin från Stockolm kommer hit imorrn med sin kille och nyfödda bebis! Spännande :) lite jobbigt att killen bara pratar engelska dock.. Inte direkt igår man pratade det med nån! Aja, man behöver ju inte surra massa engelska bara för att han inte kan svenska..jag kan ju tycka att ska man bo i Sverige
Så måste man lära sej språket också ;P

Aja, Natti natt!


Kommentarer
Postat av: Rebban

God jul! :)

Önskar Kevin & hans Mamma

2011-12-25 @ 02:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback