Saknar!

Nu är det lääänge sen Stina var här och tomheten börjar växa!! :D Haha, Nämen är som van att hon ska vara här lite titt som tätt och denna veckan har hon bara varit här en kort sväng i måndags(?)... Har träffats hos mamma, men blir ju inte samma sak :) Tror pyran saknar sin moster också ^^

Vaknat vid 11 idag.. Klev upp och gjorde gröten till Vanessa.. Medan jag satt och åt kom Stina och hämtade Bobby! Vet inte hur jag skulle klara mej utan henne?!?! ;P Hehe, Grymt skönt att slippa gå ut flera ggr i veckan.. det kan jag vänja mej vid :) Matade klart Vanessa och sen satte vi oss på golvet och busade.. Vid 13 gick jag och fikade med Lina, Nina & Lena! Trevligt... Åt en varm macka (ost&skink) och e liten bakelse till efterrätt.. Är inte ofta man tar fika och jag var sååå grymt sugen på det idag!! :) Efter det strosade jag, Nina och Lena på stan.. Förbi på Dobbins, Mondo, Jive, Lindex.. Sen avvek jag och tänkte hämta ut våra pass.. Kom till polisstationen och såg att dom stänger 15.. Kikade på klockan som visade 15.25.. Aja, får ta det på måndag!

Knatade hem i regnet.. öppnade dörren hemma och var beredd på en liten lurvig som glatt skulle komma och hälsa.. Men ingen kom! Gick till Stina (Vi bor på samma plan så är väl typ 5 meter) och knackade på.. Och där var han :) Satt där och surrade litegrann och sen gick jag hem och matade Vanessa! Och väckte Johan som ännu sov!!! Herregud... Vadå ångest att kliva upp 4 på dagen?! :D Vid 17 så somnade Vanessa och jag började dona på toaletten.. Jag och Johan passade även på att äta middag.. Nachos vart det :) Smaskigt..

Aja, ska ringa Stina nu.. Tjiing 

Kommentarer
Postat av: Anonym

ta med dig Johan om du ska hämta passen för jag tror att ni måste vara båda för att få ut Vanessas pass....

2011-08-19 @ 20:11:12
Postat av: Lotta

Jag fick sms till min telefon att båda hade kommit så tror jag hade fått hämta dom :)

2011-08-19 @ 20:34:15
URL: http://lotttablom.blogg.se/
Postat av: Linda

Jaså? Han har två par lindbergs från barnenshus men dom är ju hemma i Piteå och nu är vi i Arvidsjaur och här finns inget av de. Finns inte alls många affärer här ;)

2011-08-20 @ 11:33:43
URL: http://lindamadelen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback