Gokväll...

Som vanligt är man vaken fast Vanessa sovit sen typ 23.30.. Aja, inte känt mej trött så!

Slöardag idag kan man lugnt påstå.. Efter vi varit hos mamma å ätit har vi bara slöat på här hemma... Jag har duschat, Är väl det enda vettiga :P Plockat ihop lite och slagit igång en diskmaskin också iofs, Men det gör man ju varje dag... Duscha försöker jag att hålla mej till varannan dag iaf.. Hade torkat ut om jag hade gjort det varje dag!

Busat en massa med Vanessa idag.. Så kul att se hennes skuttande :) Inte direkt så hon skuttar hela tiden, Men när hon väl gör det så ser hon såå stolt ut! Måste ju vara skönt att äntligen kunna ta sej dit man vill...

Ska skicka in ett kort på Bobby för förstoring.. Min snygga kille!



Den kommer nog bli superfiiin!! Ska fixa nån förstoring på Vanessa också.. Tänkte ha den i hennes rum, Så den beställer jag först när jag vet vart jag ska ha den :) Johan ska kolla med sin pappa om han kan tapetsera nu i veckan eller nästa.. Kan han inte nu så kommer jag anställa nån att göra det för nu är jag less på å vänta!!!

Jag och Johan har kikat 2 filmer idag... "I min vildaste fantasi" och "Happy Gilmore"... Den första var väl helt ok.. Typisk kärleksfilm :P Happy Gilmore har vi sett tidigare men den är ju ganska rolig :) Ska väl strax gå och lägga mej så jag orkar upp när Vanessa vaknar! Nu börjar "min" vecka att kliva upp med henne igen... Har varit underbart att få sova en hel vecka i rad!! :)

Kanske blir att fara på Bingo imorn igen... Var förra veckan på måndag också och vet inte om jag gillade det eller inte, Så jag måste fara å pröva en gång till innan jag bestämmer mej! :)

Aja, Ska väl försöka sova nu! Tjings...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback