Trist...

Nu fick jag aningen trist som vamligt vid denna tiden när man är ensam.. eller har ju Vanessa och hundarna men inte direkt så man kan ha direkt jätte givande samtal med nån av dom 3 :D Ska iaf gå och kika på mammas lägenhet på typ en halvtimme.. Spännande att se hur den ser ut :) Skönt att hon hittade en lägenhet så centralt..

Idag var det riktigt torrt och fint ute på de flesta ställen.. förutom vägen jag brukar gå me hundarna förståss.. Speciellt Texas blir så fruktansvärt skitig!!! Som att han letar upp vart han ska springa för att bli skitigast ^^ Aja, oftast funkar det om man bara torkar av dom.. Men går man långprommisar och har dom lösa, Då måste man nästan duscha dom när man kommer in...

Idag jobbar Johan sista dagen och sen är han ledig resten av veckan... Hoppas på bra väder så man kan göra nåt vettigt! Johan har börjat springa 3 dagar i veckan.. sist tog han med sej Texas och imorrn är det Bobbys tur! Hoppas han fortsätter med det så hundarna får springa :)

Aja, Tror jag sätter pigan i vagnen och börjar bege mej mot stan.. ska bara låta hundarna sniffa klart på henne :) Dom sniffar på henne som attan och blir nyfikna på allt hon gör när hon är på golvet... Såklart, hon börjar ju bli mer och mer "människa" var för varje dag som går ^^ Nyss när Bobby la sej breve henne så tog hon tag i hans svans :D Haha, Bobby visste inte riktigt hur han skulle reagera så han la sej ner och lät henne hålla och slita :)

Aja, Ska bädda ner pigan i vagnen igen för 3:e gången idag :P Myycket frisk luft idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback