Sköönt

Var riktigt skönt med en längre promenad!! Kanske man ska ta sej i kragen och börja gå en längre sväng varje dag?!.. Hundarna mår ju bra av det, Men känner att jag kommer kanske inte orka med varje dag, så kanske kan ta varannan iaf... Då kanske man inte går upp så mycket i vikt heller nu under graviditeten :P Är ju inte direkt hälsosam med all skräpmat och gosid man äter dagligen :P

Vovven vicky tog med på prommisen (Fox) var såå fin! Men så stooooor! :)



Gick rätt bra till en början förutom att mina vart helt crazy när dom såg han.. Texas skällde och skrek rätt ut och Bobby blir ju så exalterad att han morrar eller nåt liknande! så var ett himla liv innan vi började gå! Gick rätt bra till en början.. stannade till efter ett tag så dom fick lukta lite på varandra och det funkade superfint! Sen efter ett tag så verkade Fox helt ändra inställning till Bobby.. Han gillade verkligen inte han och på ett ställe "högg" han efter han... Men tror det var för att det var lite godis inblandat! Aja ingen skada skedd och vi fortsatte gå... Gick med Bobby på ett betryggande avstånd och då brydde dom sej inte alls om varandra!

Aja, Första hunden som inte gillat Bobby.. Vad ska man säga? Kanske för att Fox är så gammal han inte orkar med livliga Bobby eller nåt :P Riktigt trevlig och glad hund annars måste jag säga.. Alltid lika roligt att se så stora hundar vara så snälla och glada :)

Aja, ska nog göra mej en kopp varm choklad nu och lägga mej i soffan och mysa me mina småttingar! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback