Pust

Äntligen är man hemma igen efter en hård arbetsdag... Eller så hård var den väl inte :P Men lååång! Aja, Jag överlevde och har lite krafter kvar!!! Kom hem vid halv 7.. Fick åka hem med Madde :) Gick direkt ut me vovvarna och sen satte jag igång att packa det sista i köket.. Och tror jag typ är klar där nu! Bara resten kvar då... *suck*

Såååå drygt att Johan skulle jobba eftermiddag nu när vi fick börja flytta!!!

Ringde om en ombesiktning på lägenheten idag och han skulle komma vid 13tiden.. For dit på lunchen och han kom ganska exakt då! Jag sa att jag ville ha iaf 2 nya våder till hallen pga de vita fläckarna.. Fick till svar "Oj, Jag trodde det var solkatter när jag var här och kollade, Dom byter vi ut" :) Fanns samma tapet kvar i lägenheten (typ 1 rulle) så det var ju lätt fixat.. Vart lite svårare att försöka övertala han om vardagsrummet! Sa att vi inte ens ska ha en tv på väggen och det kommer bli såå fult med alla hål i väggen.. Han höll med om att det var ovanligt mycket hål på en liten yta! Lät inte alls som att han skulle gå med på det så jag visade fläckarna direkt till vänster och 2 till som jag såg nu när jag tittade noggrannare... Han sa att deras standard är att dom tapetserar om ungefär vart 13:e år!! Haha, Kul för dom som kommer det 10:e året.. då ska ju tapeterna vara vääldigt fina :P

När jag märkte att han var lite fundersam sa jag "Står ni för tapeterna kan vi tapetsera själva".. Och fick snabbt ett ja tillbaka! *Wiiiiiie* .. skulle hämta ut rekvisitionen på TOP på måndag förmiddag och sen på eftermiddagen ska vi fara på Klippmarks och välja tepet!! Johans pappa ska komma och tapetsera på måndag eftermiddag! JAAA!!!  Skönt att få tapeter till det största rummet gratis.. då kanske vi lägger lite pengar och gör köket och sovrummet direkt! Får se hur det blir..

Jag har iaf tänkt måla om lite i garderoben.. Johan lät inte jätte positiv till att måla den i nån rolig färg så vi får se hur det blir med det! ska iaf fräscha till det vita där inne.. Och tror jag köper en liten burk med nån rolig färg så jag får mej en fondvägg där iaf :P Snyggt med en "färgklick" så det händer nåt... Aja, ska fara imorrn på lunchen och kika nån färg.. Måste kolla där också om man får måla fast man är gravid.. Många som säger att man inte ska det så!.. Det måste jag kolla upp!! När man letar på google så hittade jag bla:

" Gravida kvinnor bör inte exponeras för blyhaltig färg och inte heller för vissa latexfärger, som kan innehålla kvicksilver. De flesta vattenbaserade färger går bra, men kontrollera alltid på etiketten så att de inte inne håller några skadliga ingredienser "

"Så länge du tänker på att använda vattenbaserade och lågemitterande målarfärger, som är den vanligaste typen av färg vid inomhusmålning, visar omfattande forskning att det normalt inte är några problem att måla under tiden du är gravid. Ventilera rummet medan du målar genom att till exempel öppna ett fönster. De flesta kulörer finns både som vattenbaserad målarfärg och som färg baserad på organiska lösningsmedel "

Så känns som att det inte ska vara nån fara... ska ju inte direkt stå läänge och andas in allt!...

Synpunkter tack!

Kommentarer
Postat av: Anonym

folk är fortfarande sjukt dåliga på kommentarer. man tappar ju bloggmotivationen :P ändå försöker jag kommentera andras ofta och de gör ju du också! :)

2010-09-18 @ 20:29:16
URL: http://ninniii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback