Nyvaken :P

Usch tror jag har en stoooor förkylning i kroppen eller nåt! Duschade vid 19 igår kväll.. Och eftersom min hårtork ännu är borta så la jag mej i sängen i väntan på att håret skulle torka... När jag väl låg där tänkte jag att jag skulle "vila ett tag" så kanske min huvudvärk skulle gå över!

Vaknade och fick paniik om vad klockan var.. Hade ju inte min telefon breve mej som jag alltid brukar ha när jag sover.. Väckte Johan och frågade vad den var! 05.45... Gick ut en snabbis med vovvarna då dom vaknade av mitt skrikande :D Kände att huvudvärken inte var borta så jag gick och la mej igen.. Vaknade just före 8 då Johan väckte mej efter han skjutsat ner lillebror på skolan! Kände att huvudvärken hade blivit värre sen sist jag vaknade men trodde den skulle ge med sej när jag klev upp och fick lite vätska i mej! Klev iaf upp och tog 2 alvedon, klädde på mej och sminkade mej... Kände efter och insåg att denna huvudvärken inte skulle släppa i första taget så ringde till jobbet vid 20 över och sa att jag inte kommer!

Usch hatar verkligen huvudvärk! Man blir som så matt i hela kroppen... Orkar ju knappt titta...

Har legat på soffan och kikat på lite "raw" och sen vart både jag och Johan trött så vi gick och vilade vid halv 10.. Och jag vaknade typ 12.30... Fattar inte hur jag kunde bli trött såå tidigt när jag redan hade sovit nästan 12 timmar under natten... Aja huvudvärken verkar ha blivit bättre nu så.. Hoppas den vill försvinna helt snart!

Var ut me hundarna nyss så dom fick springa av sej lite i det fina vädret :) Men Bobby hade ändå problem med sina frusna tassar.. Fast dom sprang omkring så höll han på å pipa och "sprätta" med bakbenen!..

Aja ska kika vidare ett tag nu och sen ska jag väcka <3... Blir ev. att fara ut och äta idag så jag håller alla tummar och tår att mitt huvus känns lättare då!

Hejs!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback