BIR och hp...

Samma resultat som förra söndagen! Enda skillnaden var att jag ställde Bobby själv idag!...

Ett tag innan jag skulle ställa så gick jag, Sandra och hennes kompis på en kort promenad med vovvarna på en stig i skogen i närheten... Kopplade lös alla 3... Lät som en jättebra ide :P MEn sen efter ett tag tittar jag på Bobby och ser att han är rosa/lila på ena låret... Han har ju varit och rullat sej i blåbär tokern!! :) Såg sen att han hade massa på halsen också... Aja försökte få bort det och fick bort det mesta... Men inte allt!... Domarn sa då inget så antar att det inte syntes.. Och sånt kan dom ju inte direkt klaga på :)

Gick väl sådär... Lite för nervös när jag kom in i ringen så började springa åt fel håll!!!!!!!! Attans klumpigt!! Hörde Lindas röst bakifrån "Fel håll".. Jag började fundera om jag hade Bobby på fel sida av mej, Men var helt 100 på att han skulle vara till vänster!... Aja tittade bakåt och såg hur nån visade att jag skulle åt andra hållet... Pinsamt!!! Aja är väl sånt inoficiella utställningar är till för! Att hund (och ägare i mitt fall) ska lära sej hur allt ska gå till! :)

Aja var inte hela värden iaf... Sprang ju rätt håll typ direkt och Bobby sprang jättebra med mej! Trodde han skulle studsa fram.. Men han gick helt okey! Lite mer träning behövs ju men.. Det kommer :)

Han blev BIR och fick HP... Kritiken löd : "7 månader, Välutvecklat huvud. Alert uttryck. Bra bett och tänder.
Stark hals och rygg. Bra kropp och benstomme. Välutvecklad bröstkorg för sin ålder. Sprallig med något valpiga rörelser. Pigg och alert!"

Satte mej i fiket och jobbade ett tag efter jag hade ställt... Mycket folk så jag hade att göra!.. Sen kom Linda och löste av mej så jag fick göra mej redo för att gå in i valpfinalen!

Vi var 12 valpar i finalen tror jag... Alla fick springa och sen skulle domarn tacka några som inte gick vidare.. Vart såå glad när hon gick förbi mej :) Sen fick vi andra springa ett till varv och då kom hon sen och tog mej i handen! :/ Aja var iaf glad över den positiva kritiken och att Bobby faktiskt kunde gå fint i kopplet! Sen är ju inte BIR och ett HP nåt att klaga över :)

Aja ska kika vidare ett tag nu och hålla tummarna att Stina kommer sen! :)

Hoppas ni har haft en trevlig helg allesammans....

Som jag har sagt tidigare... Folk är såååå dåliga på att kommentera! Får fler och fler "stammisar" då jag har nästan jämt 15+ som läser min blogg dagligen... Och aldrig nå kommentarer nästan! Skärpning! :)
Skriver mestadels blogg för att det är skönt att "skriva av sej" men man blir ju som ändå liite nyfiken på vilka alla är som läser :P


Kommentarer
Postat av: Stina

Va kul att det gick så bra idag oxå för han =)

2009-09-20 @ 17:51:36
Postat av: Anna Sundström

Hej, å grattis till BIR igen, Vad var det för domare? mvh Anna med flock

2009-09-21 @ 00:16:00
URL: http://www.kenneltopfuel.se
Postat av: Lotta

Tack! :) Domaren hette Birgitta Nilsson!

2009-09-22 @ 15:01:35
URL: http://lotttablom.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag läser oxå :) Men inte kommenterar du i min dagbok heller ;)

2009-09-22 @ 17:12:27
URL: http://www.cookiedragon.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback