Jobba!

Jobbar 9-14.15 idag... Anna var gullig och lovad hämta upp mej... Stina var ju såå klumpig och kollade fel i busslistan igår när jag frågade henne när det gick en buss :) Hon glömde att det var lördag så vart lite tokigt! Aja det löste ju sej iaf!

Vart en tidig morgon då fast jag börjar först 9.. Hade ju kunnat sova myycket längre.. aja då fick sej Boby en lite längre tur nu på morgonen så.. Tror inte han klagade att spinga lös och vilda sej ett tag :)

Var lite nerövs inför denna dagen då vi inte visste nån som kunde vara med Bobby medans vi jobbar... Johan jobbar 06.00-18.00 så ingen av oss skulle vara hemma... Men det löste sej och Tommy kunde vara me han :) Sköönt!
Han skulle väl komma och hämta han just efter 9.. Så Bobby måste ju vara ensam ett tag men det klarar han nog bra! :)

Ikväll vet jag inte va jag ska göra.. Har lovat att vara hundvakt ikväll iaf om Fredde skulle ut.. aja vi får väl se vad som händer! Sa iaf till Johan att jag vill fara och handla när han slutar så vi kan laga nån god middag.. Var länge sen det vart nåt riktigt gott! Aja ska dona lite här hemma i väntan på att Anna ringer!  Trevlig helg allihop!

*10000 PuZzar och kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamar /Lotta*

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du fick det att låta som att jag var jätteelak juh att jag kollade fel på bussar... Jag sa ju faktiskt förlåt och ringde och kollade så det löste sig me skjuts iaf juh! =)

2009-05-16 @ 16:47:27
Postat av: Lotta

Haha Jo men inte trodde jag att du hade kollat fel med flit heller :P

2009-05-17 @ 13:27:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback