Borta bra men hemma bäst?!

Kändes inte riktigt så denna gången vi kom hem... Aja ska uppdatera lite om semestern som gått!

For till norge på onsdagen typ direkt efter mitt besök hos frissan! Vart suupernöjd och har äntligen vant mej vid min nya "look" :) Var aningen jobbigt i början med allt hår som hängde överallt, Men nu tror jag att jag har kommit underfunn med hur jag ska göra för att få det bra :) Lite jobbigt bara när man ska platta håret att man inte får ta längst ner i rötterma men.. Har gått bra iaf!

jag skulle bila upp med Johans mamma till Norge då Johan och hans pappa hade farit tidigare på morgonen... vi skulle bara "snabbt" förbi på Coop och handla det vi behövde i Norge... Vi handlade med "Shop Express" och packade allt så fint och när vi scannade sista varan var summan på 3700kr..  När vi kom till kassan så var det kö, så eftersom vi hade lite bråttom iväg så gick vi till en sån där självutcheckningskassa!.. Ni kan ju gissa vad som kom upp där!?
"Var vänlig gå till kassa 4 för avcheckning"... Fan, Vi trodde vi skulle dö!!! 10 påsar hade vi plus lite som låg löst i vagnen.... *pust* Aja som tur var hade vi min storasyster och hennes kompis bakom oss i kön så dom var så gulliga och hjälpte packa ner allt i påsarna igen... Annars vet jag inte hur länge vi hade varit kvar där och packat! :)

I Norge hade vi det jättebra! Lite tråkigt väder vissa dagar men.. vi fick fiska, Äta god mat och bara ta det lugnt.. Så det var helt underbart att vara där! Säkert skönt för Bobby att springa lös hela dagarna också.. vi ropade bara in han ibland för att kolla så inte nån örn hade plockat han! Är en granne till dom där på Norge som hade blivit av med en valp på det sättet, Så jag var liite nervös! aja gick ju bra iaf och bobby såg också ut at trivas där i tången, havet och omgivningen :)

Vi började bege oss från Norge på.. Hmm.. Söndagen... Tror jag! Haha man är helt dagblind när man är ledig märker jag nu :P.. Var iaf hemma 1 dag och sen började vi fara ner till Västerås!... Fick sova i en stuga med Johans farbror och hans fru på natten så Johan slapp köra hela natten som vanligt... Kom till stugan vid 23 och började fara därifrån vid 7tiden! Jag sov inte vidare mycket eftersom Johan ville sova med fönstret öppet. Kom in såååå mycket mygg på mej och Bobby som låg i sängen längst ner! (Var våningsäng).. Usch! Finns inget värre än att vakna/Bli störd av en myggas surrande! Höll precis på att somna när den första myggan kom... Efter det var det som kört.. Bobby låg och högg i luften och jag försökte smälla ihjäl dom jag såg... Usch vilken natt!!! :/ Aja jag sov en liten stund i bilen så det jämnade väl ut sej lite!.... Kom fram till Västerås på dagen nångång...

Där har vi inte gjort nåt märkvärdigt heller... Bara tagit det lugnt typ!.. Vart på stan, Ätit god mat och bara umgåtts!.. .
Var 2 dagar och kollade på "Big power meet" också.. Jag är ju inte vidare intresserad av bilar å sånt men.. Fick göra en uppoffring då alla andra ville fara in till stan å kika... Lite trist med vädret bara... De 2 första dagarna var det såå varmt på dagarna att det inte gick att vara ute och de andra regnade det :/ Aja... Fick liite färg på mina bleka armar iaf! :)

Började fara från Västerås vid 14.00 på onsdagen och kom hem vid 05.00... Tror aldrig vi har stannat så här mycket på en resa!!.. Johans brorsson Douglas åkte till Gve med oss och han blir åksjuk.. så varje gång han sa att han bärjade få ont i magen så stannade vi bilen... Och ja, Det tog ju ett tag vid varje stopp. Sen stannade vi och åt 3 ggr och vi stannade för att gå ut med bobby typ 4 ggr.. Usch en sån resa! vi är ju van vid att bobby sover jämt när vi åker bil, Så vi brukar inte behöva gå ut me han speciellt ofta!... Men nu hade han ju en lekkamrat i bilen så kanske därför han ville ut å kissa så mycket :)

Har kameran i bilen så inga nya bilder tyvärr :/ Men det kommer senare...
Ska sluta skriva nu så nån orkar läsa detta också :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback