Happy New Year!!

Mmm.. .Nyårsafton imorrn!! Detta år har gått sååå fort! Ett helt år... Känns som bara ett par månader :P

Har jobbat sista dagen innan min "långledighet" idag :P Börjar jobba först på måndag nu!!! Såååå skönt!!
Imorrn blir det iaf först middag hos mamma och pappa... Sen ska jag Stina, Janne och Björn fara ´hem till Stina och Janne... Blir väl att sitta där och dricka nån cider och sjunga lite singstar :) Surrade med L och N idag.. Kanske far dit en sväng imorrn på kvällen och kollar läget :) aja, skulle iaf höra av mej så får se vad för roligt dom har styrt upp om vi bestämmer oss för att dra oss till gve.. Känns kanske inte så lockande att fara till gve eftersom det är såååå svårt att få tag på skjuts... Och taxi är det ju inte ens nån ide att pröva med! Sååå lång väntetid!!

Nåväl.. ska försöka väcka Johan nu.. Han gick och "vilade" för en timme sen och nu vill han inte vakna :P Aja kanske låter han sova hela natten så han är pigg och utvilad inför morgondagen :)

Har lite saker jag hade behövt hinna fixa.. Men kanske mycket som har stängt nu under alla röda dagar... får helt enkelt ringa runt och dona på måndag eller onsdag nästa vecka då det kanske finns folk som svarar nånstans :) aja det löser sej nog efter några samtal å så...

Nä ska ge väckningen ett försök till nu!!
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback