Oj vad roligt..

2013-06-20 - 14:40:53
Är alltid lika kul att logga in här och se kommentarerna hagla in ;P
 
Lånade med oss Maja från dagis igår.. Dom lekte superbra!! Skönt att det inte bara är massa bråk hela tiden.. Jag och Stina gick ut med båda barnen till lekplatsen här ute.. Och för en gångs skull tog jag med kameran :P
 
 
 
 
 
 
 
Gjort idag då?!.. Vaknade just före 8 av Vanessa! Hon sprang till soffan och slog igång Ipaden.. Hoppas hon hade klivit upp just före det :P Jag masade mej ur sängen och då sa hon att hon ville ha fil och macka! Jag fixade det till henne och gick sen ut me vovven.. Sååå tråkgit väder idag!
 
Lekte hemma en stund.. Dockor, dockvagnar, pärlbrickor, gömma sig, bilarna osv osv.. Sen frågade jag henne om vi skulle gå och fika! Vart lite paff när hon svarade nej :P En sen kom hon på att hon ville gunga, Så då ville hon snabbt iväg! :)
 
Fikade på Vetehatten.. Konstigt att man inte är där oftare och fikar med tanke på att dom har fin lokal, bra fika och framförallt bra priser! Vi delade på en leverpastejmacka och sen fick hon sin chokladboll som hon gnällde om hela vägen till stan! När hon hade ätit klart sa hon "Mim hem vovve sam".. (Jag hem till vovven som är ensam).. Vet inte varför hon började tänka på att Bobby var hemma själv mittiallt :P Efter det mötte vi upp min kusin Anna-Maria och hennes dotter Ebba.. Barnen lekte i lekparken på stan.. Gungade, klättrade och åkte rutchkana! Vi kände att det började komma mer regn, Så vi begav oss hemåt! Dom stannade en stund och sen gick dom vidare till Linda eftersom Ebba skulle vila.. Precis när dom var på väg sa Vanessa att hon var trött och ville vila.. Så jag fixade lite lunch åt henne och sen skuttade hon i säng! Lite bökande idag faktiskt.. "Mamma, filten".. "Mamma, tutten"..Men till sist somnade hon! 
 
Knackade på dörren för en stund sen.. Var Sara, Elin och Rosa.. Jag ställde mej ute i farstun för att inte Vanessa skulle vakna. Ska fara till min moster på kalas sen, Och det hade varit mindre kul att ha en trött Vanessa där :P Dom kom förbi med mina saker jag glömde där ihelgen och pengar som Sara var skyldig :) Tack för hemleveransen! 
 
Aja, Ska kika vidare lite och sen ska jag plocka iordning lite om jag is.. 
 
 

Sista minuten?

2013-06-10 - 23:06:54
Ah, kanske vi tar oss en sån i sommar!! :) Hade varit grymt skönt att få komma till värmen lite faktiskt.. Inte för att det är direkt "semester" att vara i utlandet med ett litet barn men.. Man får ju känna solen och bada iaf :D Grymt mycket passande runt pool och i trafiken men.. Far vi bara jag, Johan & Vanessa så har ju iaf Vanessa 4 ögon på sig hela tide iaf :) En resa från Luleå-Turkiet gick för nån dag sen på 1500:-/person.. Inte alltför dyrt direkt :P
 
Igårkväll vaknade jag av att Vanessa ropade mamma.. Sen vart det tyst! Jag kikade ut i vardagsrummet och såg att hon satt i soffan och blippade på Ipaden! Tog upp mobilen och kollade vad klockan var.. 00:50!!!!! Jag trodde aldrig jag skulle få henne att somna om! Gick ut till henne och sa "Hjärtat, klockan är mitt i natten, Kom så går vi och sover igen!".. Hon svarade ja och vi gick in till hennes rum.. Frågade henne varför hon vaknat och hon svarade vovve hoppa.. Så antar Bobby har hoppat upp i hennes säng! Hundskrälle :P Aja, hon somnade om fooort..
 
Har varit på middag på Glada kocken idag.. Nordströms assistans som hade en middag för deras anställda och kunder.. Riktigt bra mat!!!!! Lämnade Vanessa till Stina och det vart ramaskri! Hon grinade en stund efter vi farit.. Men mitt i allt sa hon att hon hade bajsat och då vart allt bra igen :) Så dom har busat på... Skönt för mej och Johan att få äta ifred ibland.. 2:a gången vi varit ute själv och ätit sen vi fick henne ;P
 
Aja, ska kika klart Animal Cops nu och sen kila ut med Bobby! Sen ska jag försöka sova.. Hoppas jag har lättare att somna idag än jag hade igår.. Låg och vred och vände sviinlänge, Sen när jag väl hade blivit riktigt trött så var ju Vanessa uppe och vandrade :P Aja, somnade ganska fort efter jag lagt henne iaf..