Jahaja..

2013-01-29 - 22:21:16
Försökt få Vanessa att sova sen typ 19.50... När klockan var typ 21.30 lyckades jag :D Hon har inte varit lessen utan bara ropat "mammmaaaaa, mammmaaaa" tills jag kommit in! Ena gången ville hon ta av pyjamasen, En gång vill hon ha vatten osv osv.. Sen försökte hon sträcka upp armarna i hopp om att få komma upp.. Men där fick hon tji.. Det är nåt jag väldigt sällan gör! Märker jag att hon är lessen och inte kommer somna så tar jag självklart upp henne, Men såna här gånger försöker jag in i det sista att få henne att lägga sej istället! Har funkat bra hittills...
 
Vanessa fick feber i lördags.. Lagomt till kvällen var den borta.. Men igår när jag hämtade henne på dagis sa personalen att hon inte var alls i form och att hon kändes varm! Kom hem och mycket riktigt så låg tempen på 39.. Och hostat som faaan gjorde hon på kvällen och natten! Stackars liten.. Man vet ju själv hur jobbigt det är med hosta när man ska sova! Finns inget mer störande! Hon fick glass efter vi tagit tempen och då vart hon suuperglad! 
 
 
Idag har hon varit hemma från dagis.. Jag har jobbat 8-12.. Kom hem och då for Johan och hämtade lunch! Vart från bageri baktanke! Jag var inte så förtjust i mackan.. Men semlan!! OH MY GOOOOOOD sååååå god den var! Bästa semlan jag någonsin ätit!!! Har ni inte redan prövat den, Så gör det!!
 
Johan for på jobbet vid 13.30.. Då la jag Vanessa för en vila! När hon vaknade just efter 16 och jag plockade upp henne från sängen blev jag så förvånad på mej själv.. Jag hade glömt att sätta på en blöja istället för trosan hon hade haft på sig!!! Haha, Vadå tankspridd mamma :P Inget kiss hade kommit i sängen iaf.. Och efter ett tag kom hon med en blöja och ville ha på! Nån som har bra tips på pott-träning? Vanessa är jätteduktig att kunna gå utan blöja.. Frågar man "vill du ha trosorna istället" så sliiter hon av sej blöjan!! Men direkt hon blir kissnödig vill hon ha blöja! Har fått henne på pottan 2 ggr men då har det inte hänt nåt.. Har tillåmed försökt muta henne idag med "kissa på pottan först så får du en glass sen" ;P Då satte hon sej på pottan, Men inget kom! För nån dag sen satt hon ganska länge på pottan utan att göra nåt också.. Vet ju att det kommer snart, Men vill gärna ha lite tips för att göra det så smidigt som möjligt! :)
 
 
Jaha... Vad ska jag mer skriva då... Vette tusan faktiskt! Så här kommer några bilder till istället! Och jag vet att jag är tråkig som bara lägger ut bilder från Instagram, Men är faktiskt bara med telefonen jag fotar typ allt :P
 
 
 
 
 
 
 

Stressigt..

2013-01-16 - 16:01:45
Sååå grymt skönt att sluta tidigt idag!!! Jobbade 8-18.15 på måndag och 7-18.15 på tisdag! så jag kände att jag hade gjort mej förtjänt att sluta tidigt idag :) Gick för att hämta Vanessa på dagis 15. När jag kom dit tittar en flicka på mej och säger "Vanessa har redan gått hem".. Hmm.. Gick in till hennes avdelning och mycket riktigt så var hon redan hämtad! Fel av Johan att ringa och säga att hans möten redan var klara :P Aja, knatade hem igen..
 
Hon hade inte vilat på dagis idag heller.. Så nu ligger hon och vilar! Vaknar hon inte innan 17 så väcker vi henne :) Annars får vi henne aldrig i säng till 20.. 
 
Gick ner för att kika om det var nån som hade tvättstuga.. Såg att det var bokat men det var ingen som tvättade! Kollade noggrannare på tvättcylindern och vart såå glad när det var jag som hade bokat! :D Så nu har jag 2 maskiner igång.. Ringde och felanmälde dörren till tvättstugan.. Man ska kunna "låsa dörren" med hjälp av sin cylinder, Men den är böjd så det går inte.. Och är rätt skönt att veta att ingen kan komma in i tvättstugan medan man har all sin tvätt där..
 
Aja, ska kika lite One Tree Hill nu och sen kila ner i tvättis igen.. Hejs!

Läkarbesök!

2013-01-10 - 16:58:05
Var till läkaren idag... Hon trodde inte det var Blefarit som de andra läkarna har sagt.. Hon skrev ut 2 olika ögonsalvor och allergitabletter!.. Jag vet inte vad jag ska ta mej till om det är Bobby som orsakar detta!!!!! 
 
Hämtade ut allt på apoteket på lassa.. Tänkte det skulle vara minst folk där! Men bara därför kryllade det av människor där.. Aja, snabbt in och fort ut! Fick bara några konstiga blickar.. Ser ju inte klok ut!!!...
 
Hoppas nu den här behandlingen hjälper.. Annars sa läkaren att hon fixar en remiss till hud! Så nu får vi vänta och se vad som händer! 
 
Från det ena till det andra... Vanessa har inte vilat nåt på dagis sen hon börjat igen efter jul/nyårs ledigheten!.. Skumt! Hon har klivit upp 07 imorse och när dom skulle lägga henne 12 så ville hon inte alls! Skuumt.. Hon borde ju vara trött! Johan la henne direkt dom kom hem efter dagis idag och hon somnade på stört!.. Ska väcka henne på ett litet tag! 
 
Aja, lägger väl ut en bild som avslut.. Bilden visar inte hur rött och sårigt ögonen var imorse men... MAn ser ju att det är uppsvällt på båda ögonen iaf..
 
 
 

Hoho!

2013-01-09 - 22:48:38
Kanske dags för en snabb update! Blir inte så mycket bloggande nuförtiden, Men det beror väl mestadels för att jag inte har nåt direkt spännande att skriva om :P 
 
Har ännu kvar skiten i ögonen!!!! Men det känns (och ser) myycket bättre ut! Tänkte ringa läkaren för nån dag sen, Men vill gå dit när ögonen ser hemska ut och inte när dom är på bättringsvägen.. Då kanske läkarna får fart och gör nåt.. Har smort med samma salva som sist och den har hjälpt.. Var sista uttaget nu när jag hämtade ut, Så måste ringa till ögon så får dom skicka ut nytt recept!
 
Annars då.. Jobbat 10-18.15 idag! Verkligen lugnet efter stormen på jobbet nu. Suttit och inventerad halva dagen! Ska ha inventering på måndag, Men allt vi hinner göra klart innan dess är ju bra :) Jobbar 12-18.15 imorrn.. Och sen bara 1 dag kvar innan jag får ta helg!!!! Fan va skönt det ska bli... Såååå trött hela tiden!
 
Somnade på soffan igår efter jag hade duschat.. Somnade med "turban" i skallen och handduken på mej :P Fattar inte varför jag är sååå sjukt trött hela tiden! På morgonen när väckaren ringer så känner jag mej mer död än levande! Sist jag hade en sån här trött period var när jag var gravid.. Nää, Ingen bebis här inte.. Men funderar varför jag känner samma trötthet nu som då!.. 
 
Aja, ska slå igång ett avsnitt One Tree Hill nu, Sen ut med vovven och sen sängen.. Hejs!
 

2013..

2013-01-01 - 13:35:19
Nytt år och nya möjligheter!..
 
Tror det här året kommer bli riktigt bra!! Kommer nog bli många förändringar..
 
Det här året då..? Jag har ju minne som en guldfisk, Så vet inte alls vad jag har gjort varje månad! Haha.. Vissa har skrivit en hel resumé om deras år månad för månad.. Jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde förra veckan :D
 
Största sakerna som hänt är väl Vanessas utveckling! Min älskade lilla unge.. Tiden verkligen rusar fram nu! Hon har inte börjat prata ännu.. Säger vanliga ord som mamma, pappa osv.. "klocka, docka, kaka" låter typ samma.. Vovve låter som "vovva" osv.. Jag vet ju vad hon menar, Men kanske inte lätt för alla att förstå! Hon är duktig på att visa vad hon vill ha fast hon inte kan prata! 
 
Aja, nu vaknade hon visst.. Inte en vidare lång nap hon tog idag! Aja, blir nog bra :) Ha ett toppenbra år allihop!