Påsken!

2013-04-02 - 20:24:08
Påsken har kommit och farit.. På Torsdag hade dom påskfirande på dagis! Vanessa fick smink, "hätta" och förkläde direkt vi kom dit på morgonen :) Dom var ute på gården och lekte, sjöng och dansade.. Skitgulligt!
 
 
På eftermiddagen var vi till Nattis och firade Dewin som fyllde 2! Satt där och surrade och barnen lekte på...
 
Fredagen tog vi det mest lugnt på morgonen... På eftermiddagen for vi till Johans föräldrar och firade hans mamma som fyllde år! Åt god mat och efterrätt.. Vanessa var lite småläskig, Hon stod och viskade med några mjukisdjur.. Sen vände hon sej om och pekade mot Stina och sa "Ina där".. Som att mjukisdjuren hade sagt nåt om henne :P Hehe
 
 
På lördag tog jag, Stina & Vanessa en runda på stan.. Fikade osv.. Vart att köpa nya kläder till Vanessa också eftersom hon lyckades blöta ner hela sig när hon skulle dricka vatten :P Aja, Kläder behövs ju alltid!
 
 
På kvällen for vi till pappa! Åt grillat kött, pommes å beasås! Sååå jäkla gott! Barnen lekte på och vi andra surrade och hade det allmänt trevligt!..
 
 
Sen resten av helgen har varit rätt lugn.. Massa lek och bus helt enkelt! Bjur på några fler bilder.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen i Torsdags så har Vanessa kissat på pottan i princip varenda gång hon varit kissnödig! Några gånger har hon slitit av sej blöjan och sagt "kissis" och sprungit på pottan! Min duktiga lilla! Nu har hon inte haft blöja alls på sig hemma de senaste dagarna och det har funkat jättebra.. Inget kiss alls på golvet! Hon blir såå glad när hon har kissat och kollar ner i pottan, Känner sig säkert jättestolt! :)
 
Aja, det var väl allt jag orkar skriva för denna gång :P Ska slå på nån film nu! Tjing