Tjo!

2012-02-29 - 22:14:09
Skriver ett snabbt inlägg från ipaden...
Jobbat 10-18.15 idag.. Har varit en sjuuukt lång dag!!! var lite allt-i-allo mellan 10-13.30, då gick jag på lunch och sen mellan 14-18 stod jag i kassan! Var underbart när klockan äntligen blev 18 och vi fick stänga! Fick skjuts hem med Anna.. Kom in, åt middag och lekte sen med min lilla pyra! När Vanessa gick och la sej just före 20 så fixade jag bort all disk från middagen, slåg igång en diskmaskin och hoppade sen in i duschen...
Aja, hade väl inte direkt nåt vettigt att skriva så avrundar här! Ha d bra!

Räkningar..

2012-02-27 - 18:03:27
Då har man gjort bort månadens räkningar.. En dyyyyr månad måste ja säga!! Veterinär-räkning på närmare 1000:-, Framkallningen av kort, musmatta & Canvas, Me&I kläderna.. Pheew! Aja, fick iaf lite pengar över! :) Jag och Johan har öppnat ett gemensamt konto som vi ska betala alla våra gemensamma räkningar ifrån, Så nu det som är kvar på mitt konto är helt till mej :) Vi betalar våra "egna" räkningar med våra egna pengar så att säga..
*
Har sagt att vi ska föra över halva våra löner till det kontot så det kommernog bi bra.. Bara Comhem och elräkningen kvar att betala från den.. Johan måste bara föra över pengar till det kontot först så fixar vi bort det! Då kommer vi ha många tusenlappar på det kontot! Det ska gå till allt vi behöver.. Toapapper, mat, blöjor mmm... Så det kommer nog bli bra :)
*
Köpte mej lite nagellack när jag slutade jobbet idag.. Så stolt över mej själv när jag har lyckats spara ut dom igen!!! Kan jag inte sminka mej måste jag ju få grejja med annat ;P Börjar kännas riktigt jobbigt nu att inte kunna sminka sej faktskt.. Trodde jag skulle "vänja" mej, Men det tror jag aldrig jag kommer att göra!! Aja, finns uppenbarligen inte nåt att göra så är väl bara gilla läget liksom?! Ska pröva sminka mej nån dag då jag slutar tidigt eftersom jag måste fara å ta ett nytt pass tills vi far till utlandet.. På kortet vill jag ju iaf ha lite mascara :D
*
Kom hem just efter 17 och då sov både Johan & Vanessa.. Jag som hade lovat att Johan skulle hjälpa mommo och flytta.. Aja, dom, har inte ringt ännu så kanske inte vart idag?!.. Orkar iaf inte väcka Johan för det, Så hoppas dom inte ringer! :)
*
Blir nog ingen LK-fest för min del.. Jaja, "Vad är väl en bal på slottet"?.. Haha, Nämen hade varit roligt att kunna fara men.. Kan ju inte direkt komma dit med Vanessa så! Får väl bara gilla läget där också... Nu ska jag kika runt lite och hoppas på att iaf nån av mina sömntutor vaknar snart!! Tjing!

Det gick bra...

2012-02-25 - 00:11:05
Jobbat 10-18.15 idag.. Massa småplock i kosmetiken, stående i kassan och spring i provrummen! Så kan man sammanfatta min dag på jobbet :) Dagen har gått såååå segt.. Vette tusan varför?! Fredagar brukar gå ganska snabbt... Kom hem vid 18.30! Satte mej direkt med min lilla och busade.. Vid 19.10 kom mamma för att hämta upp Vanessa! Klädde på henne och gick ner med mamma till vagnen.. Var liiite motigt att se dom gå iväg! Men vet ju att hon är i trygga händer :)
*
Kom in och satte mej och åt (en vääldigt sen) middag.. Vid 20(?) kom Katti på besök. Alltid lika trevligt och vi har alltid lika mycket att prata om eftersom det går så länge mellan gångerna vi träffas :).. Ringde vid 20.45 och frågade hur det gick för mamma och det hade gått jättebra.. Vanessa hade ätit välling just efter 20 och sen hade mamma lagt henne i sängen och då hade hon grinat till lite men sen somnat! Guu så skönt!! :) Katti for just efter 21 och då satte jag mej vid datan..
*
Jobb imorrn 10-15.15.. Stina ska komma och spendera morgondagen med mej.. Johan kommer hem först på söndag kväll nångång först! Aja, ska kika vidare men bjuder på lite gamla och nya bilder som jag tror att jag aldrig lagt upp hit?.. Tjing!

Tjo!

2012-02-23 - 21:25:23
Vaknat 11 idag.. for iväg på stan vid 12.30 med Stina.. Efter mycket om och men kom vi iväg :P När vi kom ner och skulleta vagnen så var den brta.. Förstod direkt att den var i bilen.. Upp och hämta bilnyckeln.. Men fick inte upp bagageluckan!!!! Morr.. Ringde Johan som kom ut och fick upp den på första rycket.. Liiite irriterande! Aja. vi kom iväg iaf.. Lunchade, strosade på stan, var förbi banken, Dobbins och sen hem igen!
*
Busat på me Vanessa och vid 16 for Stina hem... Gav middag åt henne vid 17 och sen gick hon å vila.. Sen kom Vicky på besök.. Väckte lilla barnet vid 18.30.. Sen har vi badat och ätit kvällsmat!
*
Ska på LK festen nästa vecka på fredag.. Om vi hittar barnvakt!! Ser inte lovande ut dock :/ Aja, ohan far iväg iaf, Men hade varit roligt om jag också kunde fara... Bussen till Kiruna går vid 16.30 på fredag och vi kommer hem typ 03 på natten.. Nåja, får se om det löser sej, Annars stannar jag hemma med barn och hund medan gubben far och roar sej :P
*
Imorrn ska Vanessa sova borta för första gången.. Undrar hur det kommer gå?... För mej alltså ;P Haha, nädå går nog superbra.. Johan far till Stockholm tiidigt på lördag morgon och jag jobbar mellan 10-15.15.. Så mamma hämtar ev Vanessa redan imorgon kväll så slipper jag lämna henne dit på morgnen! Skulle planera mer imorrn!
*
Aja, ska kila nu.. Tjing!

Tisdag..

2012-02-21 - 22:29:20
Jahapps.. Dagarna spriiinger iväg! Jobbat 11-18.15 idag.. Donat på underklädes-avd. Mest hela dagen.. Sen en timme i kassan innan jag fick gå hem! Stina mötte upp mej på jobbet och vi gick en snabbis på Domus och sen knatade vi hem.. Vanessa låg och vilade när vi kom hem och få passade jag på att äta en macka.. Bra middag? Njae...
*
väckte henne just före 19... Buuusade en massa och sen var det dags för hennes kvällsmat följt av tandborstning och sen sängen! Har börjat borsta hennes tänder på morgonen och på kvällen och det går superbra! :) bäst att lyda tandläkaren :P Sen har jag och Stina surrat, kikat på tv.. Hon for hem just efter 22 så nu sitter jag här själv i soffan... Eller själv är jag inte, har Bobby ihoprullad på mina ben :P Men han kan jag inte direkt ha nån konversation med!
*
Jobb igrn imorrn, 9-16.. Och leedig på Torsdag! Då blir det massa bus, lek och roligheter med Stina och Vanessa.. Sen på kvällrn kanske Vicky skulle komma förbi en sväng! Hon var också ledig då :) I övrigt är veckan ganska planlös förutom jobbandet.. Tar dagarna som dom kommer :) Aja, ska kika lite tv nu.. Blir inga bilder då jag uppdaterar från Ipaden! Tjing

Filmer!

2012-02-20 - 00:00:34
Sett 4 filmer senaste veckan så här kommer en update!
*
A Cinderella Story -Once Upon A Song



Forstättningen på filmen "A Cinderella Story".. Nästan samma handling också.. En flicka vars pappa dör och hon blir fast med hennes styvmamma + hennes dotter! Riktig bra film för att vara en "2:a", Dock lite tråkigt då den nästan var för lik originalet! 7/10 får den..
*
Footloose (2011)



En riktigt bra och "annorlunda" dansfilm.. Kan inte skriva så mycket om handlingen utan att avslöja för mycket :P Får 9/10!
*
Tower Heist
En bra film om en grupp människor får veta att en rik man har lurat dom.. Då smider dom planer att råna han :) Riktigt underhållande fast jag egentligen inte gillar den "typen" av filmer! 8/10
*
Extremely Loud And Incredibly Close



En film som handlar om en 9 årig pojke.. Han hittar en nyckel som hans far lämnat efter sej, Han dog i World Trade Center den 11 September! Jag tyckte den var bra.. Ända tills jag somnade ;P Jag gillar inte filmer som är för lååånga och utdragna.. Och denna filmen var 129 minuter!!! Johan såg klart den och han ger den 7/10! Han tyckte "storyn" var bra, Men filmen var inte lika bra!
Såja, det var mina filmer för denna gång!



Alla <3 dag..

2012-02-14 - 17:29:38
Alla <3 dag idagdå.. inget speciellt romantiskt eller händelserikt har då hänt för mej iaf! :P Ni andra då?
*
Jobbat 9-14.. Lugn och skön dag på lagret.. Såna dagar gillar vi! :) Härligt att få jobba på i rask takt utan en massa kunder som "stör".. Haha tror alla som jobbar i butik känner så ibland! Är ju för kundernas skull vi finns där, Men ibland är det skönt att faktiskt få jobba ifred och undangömt ;D Då hinner man med såå mycket mer...
*
Kom hem just efter 14.. Har plockat iordning i Vanessas garderob eftersom det var kaos i den! Har bara tryckt in kläderna senaste gångerna jag tvättat tror jag :P Men nu är det snyggt och städat! Då hittar man ju sakerna iaf.. Har 3 av hennes klädesplagg borta(!).. Nån som snott från tvättstugan? Kan ju inte direkt "slarva bort" hennes kläder hos nån annan ellr nåt sånt.. Trist då det är kläder hon kan ha nu!! Aja, ska leta fram dom.. för nånstans här hemma ligger dom juh!! Störande...
*
Johan har farit iväg och jobbat lite och Vanessa ligger och vilar... Nu vet jag varför hon har varit så kinkig och lättstött på sista tiden.. Hon har fått minst 4 nya tänder! Hon har ju 4 tänder framtill uppe.. Nu har det kommit 2 till upptill fast längre bak, Samma sak nertill.. Och dom tänderna är ju lite större, Så tar säkert ondare! Stackars liten.. Måste ha varit det som gnagt henne för vissa dagar har ingenting dugit!
*
Ska kika vidare nu en stund innan lillchefen vaknar och ska ha mat :)

Filmer..

2012-02-14 - 00:46:39
Slänger väl upp en rad med filmer jag sett på sistone eftersom jag lovat att bli bättre på det :P
*
Jag saknar dej - En film helt i min smak!!! Tror aldrig jag gråtit på "riktigt" av en film.. Men det vart att torka bort en hel del tårar under denna underbara film! Rekommenderar den starkt till alla! Handlar om hur alla runtomkring kan komma tillbaks tilll livet när någon nära dör.. Grymt bra.. Kanske inte jättebra skådespeleri från alla i filmen, men handlingen gör den värd att se! Ger den 10/10!
The Mask Maker (Maskerade) - En skräckfilm som var lite som den "typiska" skräckfilmen.... En ung kille som dör och kommer tillbaks för att hämnas.. Nä inte alls nån höjdare! Fick denna som ett tips från syster Linda och se, Så förväntningarna var ganska höga.. Kanske därför jag vart besviken på den? :) Nä, Det tror jag faktiskt inte.. En dålig film helt enkelt! Kan väl vara värd att se nån kväll bara "för att ha sett den" eller nå ;P Vissa scener var väl helt ok och skiljde sej lite från det "gamla" man är van vid i skräckisar...  Får 2/10 utav mej
The Bunny Game - En grymt dålig film som handlar om en prostituerad kvinna.. Hon åker med en lastbilschaufför som sen håller henne fången! Kass film rakt igenom och slog av den efter ca 30 minuter! Usch! Får 0/10 av mej! Inget alls som var bra med den...
The Silent House : Också en riktigt dålig film.. Den är inspelad i en end lång tagning! Litegrann som "Blair Witch Project" fast utan att "dom spelar in själva i filmen" om ni fattar hur jag menar?.. Denna slogs också av efter ett tag då det inte alls hände nåt spännade! Kanske var då det bra började? Men med en sån värdelös början kan man inte förvänta sej att nån orkar kolla vidare... Den får 0/10 utan mej!
Vanihing on 7th Street - En bra och oväntad rysare.. "Blir strömavbrott i hela centrala Detroit! Det enda som finns kvar utav människorna är klädhögar.. Förutom en grupp md människor som hittar varandra!" En bra film som man inte alls kan förutse nåt som ska hända i och det gillar jag! Får 8/10 av mej!
The girl with the Dragon tattoo - Den lär väl alla redan ha sett men... Jag som inte alls kom ihåg mycket utav "män som hatar kvinnor" tyckte denna var bra! Var väl i princip samma film förutom lite småsaker som dom ändrat.. Dock tyckte jag det var löjligt när alla skådisar var engelsk-talande men dom befann sej i Sverige? Och hade Svenska namn.. Ska man göra om en film för att de slöa engelska folket inte kan läsa text på filmer dom ser, så kan man väl göra en riktig film och ändra platsen till typ USA och ändra deras namn till namn dom kan uttala korrekt?.. Aja, kanske en struntsak, men jag störde mej på det! Trots det får den 8/10 då det är en bra film och en bra story...
*
Haha vart ganska mycket dåliga filmer i den här updateringen, Men nu vet ni vilka filmer ni ska undvika :P Ska krypa ner under täcket och sova nu! Klockan ringer 8... Natti!


Måndag..

2012-02-13 - 22:18:53
Så var den här igen.. Värsta dagen på hela veckan! Då vet man att det är jobb 5 dar i rad innan man får vara ledig :P Nädå, inte riktigt så hemsktmen.. Känns inte riktigt som att jag har "vant mej" att jobba hela tiden igen! Vill faktiskt myycket hellre vara hemma med min lilla sötsak! Nåja, kan ju tyvärr inte vara hemma för alltid.. Johan äriaf pappaledig tills i juni (eller var det juli?).. Så det känns bra! Slipper vi skola in henne hos dagmamman, Fara till utlandet 1 vecka, lämna henne dit för en kortare stund och sen skola in på dagis.. Nä! Blir bättre om vi väntar så hon får börja på "rätt ställe" direkt! :)
*
Jobbat 10-17 idag.. Rätt lugn och skön dag och hann göra rätt mycket fast jag stått i kassan mellan 10-14! På lunchen gick jag in på Skogörans för att kika på ett par skor Stina lagt undan till mej.. Dom var skitsnygga och sköna, men dragkedjan på den högra skon var knasig.. Kortare på ena sdan så den gick inte helt upp.. Hon skulle leta fram den andra högerskon som hon tyckte borde finnas nånstans eftersom hon hade en till vänstersko i den storken.. Ska gå förbi där innan jag börjar jobbet på torsdag!.. Hoppas dom hittat den tills dess!! Slutade jobbet 17 och handlade då mina kläder jag lagt undan...
Kommer bli ett gäng annorlunda att ha färgglada byxor.. Men dom var så billiga eftersom jag kunde ha dom från barnavdelningen! 149:- och min personalrabatt... Helt klart värt fast jag bara kanske kommer använda dom nån enstaka gång! :) Köper mest (läs jämt) bara kläder till Vanessa nuförtiden, Men på sistone har jag börjat känna att även min garderob behöver en liten upp-piffning! Så det ska jag jobba på..
*
Direkt jag kom hem for vi till Johans mommo för att äta potatispalt! Smaaaskens.. Satt där ett tag ochsen for vi och hälsade på Stina & Janne! Lallade på där tills klockan vart 19.30, Då for vi hemåt för att Vanessa skulle få sin kvällsvälling och sen sova.. Kom hem vid 20 och då fixade Johan på henne ny blöja och pyjamas medan jag gjorde vällingen! Medan Johan matade passade jag på att gå ut till bilen och ta in påsen som jag självklart glömde där! Hade en stock med snus som behövde få komma in i kylen! :) När Vanessa la sej så kikade vi först på ett avsnitt "The Walking Dead", Efter den slog vi igång ett avsnitt Vampire Diarys".. Det måste ju vara 2 av dom bästa serierna nånsin!! Älskar dom...
*
Efter vi kikat dom gck Johan och la sej.. Jag är inte alls trött ännu, så jag satte mej framför datan! Kollade min mai och vart glatt överraskad att det varhalva priset på en hel beställning från smartphoto.com när man livt ny medlem! Yeeey.. Jag har ett gäng bilder jag vill framkalla plus att jag ska beställa 2 canvas-tavlor att ha över soffan.. Så det var perfekt!! :)
*
Nåja, ska kila och ge Bobby mat och sen ska jag pysa ut med han.. Ska kika Animal Cops sen innan det är dags för bädden... Höres!

Jaha?

2012-02-11 - 08:39:43
Vad tyckte ni om nya designen? Bra eller dålig? Kul med lite "feedback".. :) Eller design är väl egentligen fel å säga.. Men en ny "header" har jar ju iaf ^^
*
Inväntar Johans mamma som ska vara med Vanessa medan jag jobbar.. 9.30-15.15 jobbar jag.. Sen blir det mys med min lilla dam & Stina hela kvällen! Ska till mamma efter jobbet och äta! Johan har pyst med morgonflyget till Stockholm för att spela handbolls-match.. Så han drog efter 6 imorse nångång.. Kommer hem på Söndagkväll vid 22.. Så vi har killfritt ihelgen ^^
*
Förkylningen verkar inte vela ge med sej.. Snuvig och lite ont i halsen! Aja, så länge jag orkar fungera som vanligt gör det inte så mycket! Hoppas bara febern inte kommer tillbaka! Vanessa är snuvig ännu.. Hoppas hennes snor ger med sej snart iaf! Så jobbigt när hon ska vara sjuk!!
*
Aja, ska fixa klart Vanessas skötväska nu så hon får med sej allt hon behöver :) Trevlig helg på er!

Bloggdesign..

2012-02-10 - 21:43:13
Ny blogdesign.. Och denna har jag faktiskt gjort helt själv :D Ringde bara 2 ggr till Stina.. Och en massa när jag skulle lägga upp den, Haha! Men var fan böökigt... Men nu är den uppe iaf :)
Vart väl hyfsad nöjd med tanke på att jag inte är duktig i PS :P Aja, bara sitta och lära sej nu!

Tvättis...

2012-02-07 - 20:40:16
Min dag kan sammanfattas i 2ord.. Städ & Tvättstuga.. Är väl det enda positiva med att vara hemma från jobbet utan att vara sjuk! Kan väl inte kalla mitt öga som en typisk sjukdom man brukar vara hemma från jobbet för :P Energin på topp så kändes lika bra att ta tillvara på den! Vaknade 10.15 och gick direkt ut med Bobby.. Började städa direkt jag kom in.. Plockade, diskade, slog igång en diskmaskin osv osv... Klockan 14 gick jag ner till tvättis.. Slutade med 9(!) maskiner!! Helt galet.. Nog såg jag att det var mycket tvätt, men jag hade gissat på max 6 maskiner..
*
Då torkrummet i tvättstugan är apdåligt så måste man tumla allt man vill få torrt.. Så jag har tumlat och tagit upp lite till lägenheten.. Sånt där klumpigt som man vet kommer göra så tumlaren fastnar! Och nåt sånt hade jag inte haft tid med :) Låg bra till i min tidsplan ända tills klockan blev 19 och jag såg att Johan började byta om till träningskläder! Fan, det hade jag heeelt glömt bort... Kutade ner till tvättis och kikade i tumlaren, och tackålov så var det torrt! Slängde in lite annat i den och gasade upp.. Busade på med Vanessa tills klockan var just efter 19.30, då fixade vi på pyjamasen och sen var det dags för vällingen! Efter den så somnade hon på stört när jag la ner henne i sängen..
*
Jag sprang ner i tvättis en snabbis.. Tog ut det i tumlaren, slängde in nytt och sprang upp! Självklart hade hon inte vaknat, men känns ändå olustigt att gå när hon är ensam.. Vette tusan varför egentligen!? Hon vaknar aldrig när man lagt henne och dom få gånger det händer så är det vid 00-01 och inte direkt efter.. Aja, det är väl ungefär samma som att jag ALLTID kollar in i hennes rum innan jag lägger mej, bara för att höra så hon andas :P Sånt växer väl bort med tiden? :)
*
Nu sitter jag i soffan och myser lite med Bobby.. Han har snurrat ihop sej här breve mej :) Ögat känns myyycket bättre idag! Men måste  smörja och hålla det "fuktigt" med ögonsprayen i 2 dagar efter infektionen släppt.. Än är det inte helt borta, men allt det röda och stela har försvunnit! Kan detha tagit så fort?.. Törs nästan inte tro på det...
*
Aja, ska kika vidare nu.. Tjing!

Salva...

2012-02-06 - 22:59:22
Ringde till ögonmottagningen imorse.. Fick ingen tid dit, men jag fick en ögonsalva utskriven! Tackar och bockar.. Ögat känns redan bättre, så det var nog en bra kräm :) Nu när jag blivit kvitt detta skiten så ska jag gå till en läkare som får kolla min hy.. Är lite rödrosig jämt i hyn och det heter "rosecha" ( vet dock inte hur det stavas :P).. Har man det är risken större att man får Blefarit! Står på alla sidor att ska man bli kvitt Blefariten måste man behandla alla underliggande sjukdomar.. Så det är mitt nästa steg! Nu vill jag bli kvitt den här skiten!
*
Gick vid 12 på Apoteket och hämtade ut min salva, plus att jag köpte en receptfri ögonspray som läkaren sa jag kan använda emellan antibiotika-krämen.. Den får jag bara använda 3-4 ggr per dag.. Så får att förhindra att ögonlocket hinner torka ihop och börja spricka så ska jag använda den andra.. Funkar bra än så länge!
*
Har sen bara varit hemma hela dagen.. Vanessa har blivit så snuvig mitt i allt.. Har inte gjort nåt annat än torkat snor känns det som :P nämen, jag fattar inte hur en sån liten människa kan ha så mycket snor?! :) satte Vanessa i badet just efter 19.. Vid 19.30 fick hon välling och sen var ser dags att sova.. Och snabbt tog det!
*
Gick och la mig vid 01 igår och vaknade 11.45 idag.. (var vaken mellan 8-8.15 när jag pratade med läkaren).. Gick och vilade med Johan när Vanessa vilade.. Vaknade 16.50 nör Johan väckte mej.. Trött tjej? ;P känner mej trött redan nu.. Så ska pallra mej ut med Bobby nu och om jag är lika trött när jag kommer in så gör jag Johan sällskap i sängen! Blir att vara hemma från jobbet imorrn också.. Gick inte att ordna så jag fick vara barapå lagret imorrn och det var mitt krav.. Vill inte visa mej bland massa folk just nu :P men det tror jag min chef också förstår, lät då som det:)
*
Nä, bäst jag kilar ut nu... Tjing!

Tjo!

2012-02-05 - 23:00:03
Inget jobb för mej imorgon.. Ögat känns inge roligt! Nu tjorvar båda ögonen... Suck!! Ska ringa till ögonmottagningen imorrn på morgonen.. Hoppas jag får en tid imorrn.. Men det tror jag nog! Sist jag hade detta hade jag inte direkt ont, men det har jag nu.. Och det känns inte ok! Det kanske är nåt annat än läkaren sa? För ingen som jag läst har skrivit att det gör ont.. Nåja, time will tell...
*
I veckan kommer vi få en liten hund hit :) en jättesöt liten tjej som heter Grynet :) blandning av York/havanese.. Sist hon och Bobby träffades hade dom busat nonstop hela tiden tills Johan for hem! Hennes husse och matte ska ha bebis nu i dagarna.. Eller rättare sagt, dom skulle ha haft bebis! Hon har gått över några dagar redan! Stackarn..
Så vi får väl se när vi får henne...
*
Ska kika om Bobbys mat har "svällt" klart.. Har den det så ger jag den och medecinen nu.. Sen en liten promenad! Sen tror jag att jag ska kika nån film eller nåt tills jag blir riktigt trött.. Ångest att sova nu när jag har så här i ögat.. Känns alltid som värst på morgonen! Men så är det med de allra flesta sjukdomar tycker jag.. Har man ex ont i halsen så känns det myycket mer på morgonen än under dagen...
Nåja, ska avrunda här! Tjing

..

2012-02-05 - 13:28:23
Vaknat vid 10 idag.. Masade mej upp från sängen först vid 10.45.. Sköönt :) Då gick jag ut med Bobby och efter det har jag bara busat på med Vanesa hela morgonen.. Gav henne mat för ett tag sen och nu hoppas jag hon vill vila ett tag! Mar märker ganska tydligt på henne när hon är trött och då är det lika bra att lägga henne så man slipper allt gnäll och grin om hon blir för trött :P
*
Var på kalas till Melker igår.. Trotsade kylan ^^ Typ -35.. Kaaaaallt! Var där och surrade, fikade en grymt god tårta och barnen lekte på.. Alla var på toppenhumör och det var roligt :)
*
Sen på kvällen kikade jag och Stina film...
*
Den var faktiskt helt ok.. Riktigt bra handling! Ger den 8/10
*
Tror jag som kikar mycket film ska bli bättre på å skriva vilka filmer jag ser och om dom är bra.. Kan ju vara roligt för er andra med lite filmtips?

Less..

2012-02-04 - 13:09:40
Så här hemskt har ögat aldrig sett ut tidigare... Igårkväll såg det ut så här:
Helt skinnflått, Rött och ont...
Imorse när jag vaknade såg jag ut så här:
Sårig, röd och ännu ondare!!! Fyyyy tusan.. Hemskt att läkarna inte har nåt botemedel för en sån här sak.. Finns bara saker som "lindrar".. Har varit duktig på å tvätta och hålla rent, Men det blir bara värre och värre.. Har även börjat komma litegrann på andra ögat också.. den här gången har det inte blivit infekterat som sist iaf..
Ska ringa läkaren på måndag och då får dom fan göra nåt! För så här går jag inte och jobbar! En annan sak om jag hade haft ett annat jobb, Men med tanke på allt folk jag träffar varje dag på jobbet så.. Nej! Folk tror säkert man smittar eller nå... Plus att man känner ju sej inte alltför fin och fräsch..
ska på kalas till Melker idag.. Först tänkte jag inte fara med tanke på hur jag ser ut.. Men dom vet ju att jag inte smittar och vad det är.. Men efter det blir det en hemmakväll! Försöker få Vanessa att vila ett tag nu så hon orkar fara på kalas sen, Men det går inte så bra :P Aja, bland folk brukar hon alltid vara glad så det är nog inga problem hoppas jag... Ska kila nu! Tjing

Kyligt..

2012-02-03 - 07:39:10
Kallt som FAN ute.. Var nyss ute med Bobby och han verkade inte alls uppskatta det :P Nåja, han fick kissa iaf och sen ville han in.. Han tycker det är för kallt redan vid 15 grader så antar han inte alls gillar vädret nu när det närmar sej 30!
Börjar jobbet 8 idag.. Tänkte ringa Vårdcentralen och få en tid idag, Men tror jag avvaktar till måndag! Har läst på lite och kan finnas metoder man kan göra hemifrån! Som det ser ut så kommer jag få tillbaks detta i ögat hela livet.. Finns en form som heter "kronisk Blefarit" och det innebär ju att man måste leva med det.. Finns lite olika saker man kan göra för att hålla "sjukdomen i chack".. Men nu innebär det alltså för mej att jag Aldrig mer kommer kunna sminka mej.. Är inte värt en dags smink för en eller 2 veckors problem med ögat.. *suck* Hur jävla kul känns det?!?! Inte alls.. För en som är van att sminka sej varje dag så är det verkligen hemskt.. Man ser ju så jäkla mycket piggare och fräschare ut med smink... Nåja, är väl bara gilla läget?! Hur man nu ska lyckas göra det.. Känns verkligen jättetrist!!! En dags smink är inte värt för "dagen-efter-looken" som ser ut så här eller värre...
image description
Skillnaden är ju ganska stor :P Känns verkligen tråkigt med ett liv utan smink, Men är det, det enda som funkar för att hålla denna skiten borta så väljer jag utan problem bort det!!! För det här är fan inte kul! Kommer väl kännas bättre senare när man vant sej vid tanken.. Men just nu känns det tungt!
image description
Vanessa vaknade för nån timme sen och griinade.. Ville inte alls somna om! Johan tog henne då till våran säng, Och där lyckades hon somna om.. Myyyys! Kommer inte ihåg sist jag fick sova med henne vid min sida.. Kan sakna det, Men samtidigt är det skönt att hon alltid sover i sin egen säng! I våran säng är jag så rädd att hon ska vakna och skutta ner från sängen.. Har en ganska låg säng, Men det kan ju ändå inte vara skönt att trilla ner :P
Slutar jobbet 16.. Då möter jag upp Stina så går vi hem till mej.. Vette tusan vad vi ska göra.. Men blir väl det "vanliga".. Bus och mys med Vanessa tills hon ska sova och sen framåt kvällen en film eller nå.. Våra dagar brukar bli så :) Lägger in en bild på mina 2 småttingar!
Finns det någon som läser min blogg som också har fått diagnosen Blefarit?! Lyssnar på alla tips och råd om denna helvetiska sak!!!

Yeeey!

2012-02-02 - 22:07:12
Har fått tid för tatuering nu!!! Äntligen.. Får se om det gör lika ont som sist :P Har redan kollat upp så Stina är ledig, Då kanske hon kan följa med och hålla hand ^^ Så den 4/2 kommer jag ha min lilla Vanessa intatuerad! :)
Hur ska jag kunna bestämma mej vilken bild jag ska göra?! Har ju ett X antal bilder... Men här är 3 av mina favoriter.. Har ju lite tid att hinna fota mer också men..
Kan göra bilderna ljusare för att få fram hennes "drag" mer.. Och det blir nog attgöra det så tatueringen liknar henne :) Läääängtar nu...

Less..

2012-02-01 - 23:48:00
Apless på mitt jäkla öga idag igen.. Kliar, ömmar och sviiider!! Nåja, Annars då... Jobbat 10-18.15.. Haft en vääldigt produktiv dag och har hunnit med massor! Kom hem vid 18.30.. Busade på med Vanessa... Vid 19.40 gav jag henne välling och sen la jag henne! Kikade senaste 90210 och den var spännande som vanligt :) Imorrn jobbar jag 13.30-18.15... Lina och Melker kommer hit på morgonen för lite bus och surr.. Och sen kanske vi går och tar en lunch innan jag börjar jobbet? :) Nåja, ska kika lite Animal Cops nu och sen ska jag försöka sova.. Natti!