hallo

2010-03-31 - 16:23:19
Long time no see... har inte alls haft tid att uppdatera... Och ska jag vara ärlig glömmer jag bort det mellan varven :P

Aja vart bara ett snabbt inlägg denna gången, Ska ge mat åt Texas och sen gå ut me dogsen!...
Glad påsk allihopa!

ojj

2010-03-17 - 07:03:04
Oj va roligt det är att blogga när det bara haglar in kommentarer! :P

Somnade redan vid 19(!) igår!. La mej framför tv:n och skulle kolla "house" med Johan, Men antagligen var den för tråkig :P Johan väckte mej vid 20 och sa att jag skulle gå till sängen.. Och det gjorde jag! Somnade om typ direkt och vaknade av väckaren 06.15..

Nä ska börja röra mej till jobbet nu... Ha en bra dag allihopa!

Bilder...

2010-03-14 - 22:19:30
Har ju lovat bilder från utställningen så här kommer 2 jag snodde från Linda :)
Översta är på mej och Texas och den undre är på Linda och Bobby..





Ångrar lite att jag inte for till Gällivare och for me Linda å co på promenad.. För mina vovvar hade nog haft mycket roligt med detta gäng :)


Söndag

2010-03-14 - 11:44:59
Bokat tid för tatuering nu! Kommer bli såå roligt att se vad han ritar upp till mej. Hoppas bara jag gillar det så jag inte har sökt ledig 2 dagar från jobbet helt i onödan :P Lååång väntan men ganska skönt så man hinner spara ihop lite pengar då den kommer kosta litegrann! :)

Jag och Stina tänkte gå på prommis me Linda å några till i Gällivare men vi vaknade så sent så vi kände att vi inte hade den orken ännu... Får gå här hemma med vovvarna på en längre runda senare istället!

Aja ska vara lite social nu igen! Hoppas ni har haft en trevlig helg allihop, Det har då jag haft :)

Tjo!

2010-03-09 - 09:34:00
Ska fara på jobbet på ett tag.. Jobb 10-18.15.. Spännade värre.. aja min enda stängning på hela veckan så jag är nöjd :)

Ledig hela helgen.. Tror jag ska vara me Stina heela helgen! Smaska lite godis, hyra film och bara vara... Länge sen vi var me varann en hel helg nu så tror det behövs :)

Gjorde inget speciellt igår. Var sååå trött hela dagen känns det som.. Slutade jobbet 14.. Tog bussen hem vid halv 3 och då gick jag och Stina ut på en promenad med vovvarna.. Hon for hem vid 6tiden och efetr det så gjorde jag verkligen inget vettigt alls :P Kollade en film jag laddat ner.. "En sång för Martin"... Länge sen jag grinade så mycket till en film.. Var väl "Broarna till Tibetha" som fick mej så rörd sist ^^ Usch att man ska vara så käsnlig.. Som en lilleskutt med tårar sprutande åt båda hållen nästan :P Sen kollade jag bara på tv och sen duschade jag.. Och sen gick jag och la mej :)

Aja ska göra mej klar nu innan pappa ringer!
Tjings!



Snöpromenad!

2010-03-08 - 06:57:18
Gomorgon! Ska bege mej till jobbet på ett tag.. Tänkte bara bjuda på 3 bilder från gårdagens prommis!








Såå skönt väder det var igår.. Hoppas det håller i sej! Såå less på kylan och hundar som inte vill vara ute! Hoppas att jag får mina täcken som jag beställt till hundarna snart! Och tossor till Bobby! Dom blir såå kalla direkt man går ut så tror täcken kommer fungera superbra! Känner man på dom efter man har vart ute några minuter så är dom iskalla på pälsen.. Vet inte om det är därför Bobby fryser om tassarna så lätt.. Klart man blir mer frusen om fossingarna om hela kroppen känns kall...

Aja ska borsta tänderna nu och sen dra mej till bussen!
Ha en bra måndag allihop! Hur bra måndagar nu kan vara... :P

Sommar

2010-03-04 - 09:35:35
.. nu vill jag ha sommar och sol! Less på denna kylan!

Jobb 10-17 idag.. Skulle egentligen ha varit ledig men tog ett extraskift! Ångrar mej nu dock! Hade verkligen behövt städa! Johan har sagt att han ska städa i vardagsrummet, Men verkar inte hända nåt som vanligt.. Så man får väl göra det själv! Aja kanske lika bra så man vet att det är ordentligt :P

Alltid efter man har städat säger man för sej själv "Nu ska jag hålla det så här".. Men nånstans efter vägen glömmer man som bort det verkar det som :P

Ska iaf säga till Johan att han får fara ner till återvinningen med alla kartonger vi har liggandes i vardagsrummet! Då går det som lite lättare att få iordning! Tror jag ska städa lite idag när jag har kommit hem... Eller om man gör det på lördag efter jobbet.. får se när jag har den orken :)

Har glömt batteriet till kameran hos Linda, Därför jag är så dålig att sätta ut bilder...

Aja ska göra mej redo att fara iväg nu... Ha en bra torsdag allihop! Tjing


Kväll..

2010-03-02 - 23:53:32
Och jag är inge trött som vanligt... *suck*

Har vart en fullt upptagen dag iaf! Vaknat 7, Gjort mej iordning för jobbet och sen hann jag gå en prommis me vovvarna, Jobbade 9-16, Åkte då hem med mamma! Jag, Johan och Tommy får typ direkt på frasses och åt middag. Direkt efter det for vi till Blå Forell där vi skulle kika bio... "Avatar" va det.. Mötte upp Linda där och vi fick väldigt bra platser!! Skönt att man slapp nån långstork framför sej eller nå :P

Sååå bra film! Har hört några som tycker den är dålig.. Då måste dom då ha råka somna eller nåt :P för det hände verkligen saker heela tiden!

Måste ta mej i kragen och träna med Texas.. Men är som svårt att göra det inne med Boby precis breve och är ju såå kallt att hålla på utomhus.. Aja ska ta tag i det hursom helst! Hoppas på bättre väder eller så får jag helt enkelt sätta bort Bobby i ett annat rum! Koppelträning måste jag ju träna utomhus men det tar jag nån dag när det är lite varmare :P Måste träna lite på den fronten med Bobby också! Så less på att han draaaaaaar!!

Aja ska krypa ner med min man nu och hoppas på att John Blund kommer på besök även till mej..! Natti

Seriöst.. alltid ~15 som läser min blogg dagligen.. och inga kommentarer.. Liiite väl blyga ni är då :P


After all of the stealing and cheating
You probably think that I hold resentment for you
But oh no, you're wrong
'Cause if it wasn't for all that you tried to do
I wouldn't know just how capable I am to pull through
So I wanna say thank you

'Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser

Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter

So thanks for making me a fighter