snabbis

2010-04-23 - 09:29:39
Kort uppdatering innan jobbet! Vaknade just efter 9, klädde på mej och var ut på en snabbis med vovvarna! Kom in, sminkade mej och nu sitter jag här! Man har som alltid en tendens att kliva upp alldeles för tidigt. Vet inte vad det beror på! Kanske man tror man är söligare än vad man är?!

Jobb 10-14 idag... Skönt pass! Står i kassan från när jag kommer tills jag går hem! sen drar jag raka vägen till bussen och sen upp på vårdcentralen! Får dom ing svar av det där testet nu så orkar jag då fan inte gå dit igen! Klantiga sköterskor som tar det isåfall :P

Ska äta hos mor&far senare ikväll och sen tror jag att Stina ska komma! Hoppas på det eftersom jag suttit själv nu på kvällarna heeeela veckan! Så hade vart skönt med lite sällskap!

Aja ska avrunda här nu och invänta samtal från pappa att han är på väg! Tjing

Mooorning

2010-04-22 - 10:39:23
Att man aldrig får sova länge när man börjar sent! Suck!! aja mitt eget fel att man har hundar så kan väl inte gnälla direkt :P Men hade varit skönt att iaf nångång få sova till typ 10 iaf!

Vaknade första gången imorse vid halv 8 av att Texas ville ut! Gick ut med han och gick sedan in och la mej igen! Vaknade nästa gång just före halv 10 av att båda ville ut! Gav dom mat, klädde på mej och gick sedan ut med dom! Aja var iofs bara 15 min innan min väckare skulle ringa men... Ändå störande :P

Jobb 12-18.15 idag! Imorrn har jag kort dag.. 8-14 sen efter det ska jag raka vägen till vårdcentralen.. Verkar som att mitt cellprov var svårt att få rätt :P 3:e gången jag är där och tar om det! Aja är väl lika och gå så man får det bortgjort!

Sen har jag heeeelg! Ska vara me Stina imorrn och sen resten av helgen vet jag inte vad jag ska göra.. Johan jobbar ju eftermiddagsskiftet på helgen också :/ Aja nåt ska jag väl hitta på iaf!

Ska kika vidare ett tag nu och sen ska jag bege mej till bussen!

Sovmorgon...

2010-04-20 - 10:33:44
Trodde jag skulle få iaf en liiten sovmorgon idag! Ställde väckaren på 10.00 när jag gick och la mej igår!

Vaknade första gången vid 20i8 när Texas bestämde sej för att han ville ut och kissa... *suck* Aja var bara klä på sej snabbt och ta ut han! Kom in och gick och la mej igen! Men då Johan typ alltid snarkar så var det inte så lätt att somna om! Knuffade på han ett tag och snarkningarna avtog, Då somnade jag äntligen om! Vaknade nästa gång vid halv 10 av att båda hundarna var pigga och alerta! Aja var ju bara kliva upp och ge dom mat och ta morgonprommisen!

Ska jobba 12-18.15 idag... Tänk om man hade haft ett jobb som man bara går typ 8-16 måndag-fredag! skööönt det hade varit! :P

Idag vet jag inte vad det blir att göra.. Man hinner som inte med så mycket när man slutar den tiden.. Är ju som hemma just efter halv 7 och då ska man ut med hundar och slänga i sej själv lite middag!

Denna veckan måste jag iaf hinna träffa både E och M som vi har planerat!

Aja ska kika vidare lite nu innan jag ska börja gå till bussen! Hoppas bussresan går smidigare idag än vad den gjorde igår :P Tjings

Jaja..

2010-04-19 - 15:06:57
Såg att många hade gjort en liten uppdatering på bloggarna så jag kan ju inte vara sämre :P

Jobbat 8-14 idag.. Ingen bra start på dagen har jag haft... Knatade ner till bussen och satt där och väntade några minuter! Bussen kom, Jag klev på! När vi var vid kyrkan i mbgt så ringer han till bussgaraget och säger att han måste byta buss för att den vi åkte vi var så baktung.. När vi kommer till Bergmansgatan (typ 1 min) så ringer han dit igen och säger att han inte behöver byta att den känns okey igen!... Gud va skönt så man inte kommer så mycket försent tänkte jag direkt! Bussen åkte och när vi är en liten bit ifrån tallbacka så ringer en av de andra busschaffisarna och säger att hans (våran) buss riktigt hänger i bakdelen! Han börjar då köra riktigt sakta... Tror inte han tänkte på fartguppen som är utanför Tallbackaskolan... Guppade över väääldigt försiktigt och han trodde säkert det skulle gå bra! Men inte det, På sista guppet fastnade hela bakänden av bussen med ett högt gnissel! aja var bara för alla på bussen att hoppa av och gå till närmsta hållplats och invänta ersättningsbussen! Suck, Kunde han inte ha bytt buss när vi var bredvid bussgaraget?! Aja var bara 15 min sen till jobbet så var inte hela världen.. Men något störande iaf!

Vet inte vad jag ska pyssla med idag! Skulle egentligen ha farit till Anna direkt efter jobbet men vart inte så!. .Johan jobbar eftermiddag och slutar först 00 så jag kommer väl sitta all alone tills dess antar jag! Såna här dagar kan jag ångra att jag skaffade hund.. Man blir som såå låst att vara hemma! Har nog dåligt samvete för att dom ska sitta ensamma när jag är på jobbet..

Aja är nog jag som är fjantig, Men tycker det räcker att dom ska sitta själv medans vi jobbar. Skaffade inte direkt hund för att dom ska sitta ensamma hela dagarna och tråka!

Tror jag ska värma en vårrulle eller 2 och sen bege mej ut på en promenad i det fina vädret! Tjings

Tjohejsan

2010-04-14 - 23:45:21
Tänkte bara skriva lite innan jag ska försöka väcka Johan som somnat i soffan :P Haft en rätt bra dag idag! Vaknat 8.. Gjorde mej iordning för jobbet och sen gav jag hundarna mat och gick ut me dom! Pappa ringde vid 20 i 10 och då kom han och hämtade mej! Jobbade sen från 10-15... Stod i kassan mellan 10-14 sen gjorde jag lite smågrejjer sista timmen! Så sammanfattat: En lugn och skön dag på jobbet :) Tog bussen hem och var hemma just före 4... Gick då ut med vovvarna och sen satte jag mej framför datan ett tag! for till Johans föräldrar vid 5 tiden och åt! Kom hem vid 19 och då satte jag mej och spelade... Var klar just efter 23! Men oj så bra det gick för oss :P Efter det har jag gett hundarna kvällsmaten och rastat dom :) så nu tror jag att jag ska gå och lägga mej! Ska fara ner på fab imorrn när vi vaknar och höra om en lägenhet här i huset nedanför! Är sååå less på denna lägenheten när alla rum är så småa! Vill iaf ha ett stort vardagsrum!! Vårat är det ju just att en soffa får plats känns det som :P Aja blir nog bra här när Johan har kört iväg gamla soffan och tvbänken på tippen! Aja ska väcka Johan nu och säga att vi ska gå och sova! :) Natti på er

Onsdag...

2010-04-14 - 08:50:22
Och vädret är hur bra som helst!!! Var nyss ute på en rätt lång morgonprommis me vovvarna så dom får springa av sej lite innan jag ska på jobbet! Har bytt skift idag så jag jobbar 10-15 istället för 8-15.. Jobbar igen den tiden genom att komma 10 istället för 12 på fredag :) Ledig imorrn... Sköööönt som attan ska det bli! Bara därför kommer man väl vakna vid8 tiden och inte kunna somna om.. Brukar vara så! Om inte annat så kommer ju hundarna väcka en för att dom vill gå ut!.. Aja är man ledig kan man ju ta sej en liten lur på dagen sen också :P Vet inte varför jag skulle upp så tidigt idag... Ställde väckaren på 8 fast jag börjar 10... Åker ju alltid ner med pappa när jag börjar 10, Han kommer och plockar upp mej vid 20 i! Så vet inte va jag trodde när jag klev upp 1h40min innan jag ska fara.. Aja. Då kanske man blir trött normal tid ikväll och kan sova! Nu ska jag kika runt lite här och göra mej i ordning för jobbet! Tjings

Måndag igen!...

2010-04-12 - 07:12:38
Usch för måndagar!!
Vet inte om det är jag som är trög men fattar inte hur jag ska få ut bilder jag lägger upp här.. aja ni får klara er utan tills jag får svar från blogg.se vad det är för fel :) Har prövat med 2 olika webläsare och det fungerar ändå inte... Aja ska försöka klura! Annars får man väl helt enkelt byta blogg till nån där det inte är samma problem!
Jobb 8-16 idag! Alltid lika hemskt att behöva lämna hundarna själv så länge... Men vad ska man göra?! Kan ju inte direkt sluta jobba eller dra ner på arbetstid för att man har hund :P Aja vi har ganska tur då det bara är när Johan har förmiddagsvecka det krockar lite med mina tider! Annars hade jag nog aldrig haft samvete att lämna så länge.. för det är för länge, Jag vet! Aja Texas har blivit så bra på att hålla sej och dom har fått mat i morse så dom kommer då inte gå hungriga iaf :) De senaste gångerna jag spelat in dom har dom ju typ gått och lagt sej direkt vi farit hemifrån så... Hoppas på det idag också! Och alla säger ju att hundar inte har nån tidsuppfattning så jag håller tummarna för det :)
Känner mig ännu förkyld.. Undrar när den behagar försvinna så jag får bli frisk igen?! Har ju vart förkyld i närmare 2 veckor nu så den borde ju försvinna snart iaf! Är ju klart bättre än jag var de första dagarna men, Ändå jobbigt att känna sej krasslig..
Aja ska göra mig klar och sen bege mig till bussen! Ha en bra måndag allihop!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/770872/images/2010/201003251516_82562285.jpg Där har ni en bild iaf :P

tjooo

2010-04-08 - 11:41:07
Hemma från jobbet idag igen.... Envis förkylning detta! Är aningen less nu!!! Ja, då jag bara varit hemma de senaste dagarna har jag inte direkt nåt vettigt att skriva om, Tänkte bara lägga upp nån av de nya bilderna jag fört över från telefonen... Så ni får hålla tillgodo med det... Hmm min blogg.se har blivit knasig... Får inte upp raden så jag kan lägga upp bilder! Skuuumt!

hallo...

2010-04-07 - 13:11:05
2 "nya" filmer :) Översta är på bobby när han var valp.. Jag och Stina satt och lekte med han i köket.. så duktig och fattade direkt att han skulle slå omkull behållaren för att få godiset :) Den andra filmen är på Texas när vi var hemma hos mamma och pappa.. Han gillade verkligen att leka med Jesper :)


Less...

2010-04-05 - 16:57:11
Usch va jag är less på att vara förkyld, febrig och allmänt hängig! Har ju varit såå bra väder idag, Men jag har bara orkat mej ut på korta prommisar med hundarna! *Morr* Var inte alls så här min långledighet över påsken skulle se ut!! Blir nog att vara hemma från jobbet imorrn, Som det känns nu iaf! Städade lite idag då det kändes som att mina krafter hade kommit tillbaka, Men var helt slut igen efter ett tag... Aja bara hålla tummarna att man kryar på sej snart!

Aja nu kom min man hem så ska vara social nu :)

Förkyld....

2010-04-04 - 13:49:57
Usch så förkyld jag har blivit.. Har knappt haft nån ork att ens vara vaken känns det som :P

Gårdagen var en hemskt lugn dag.. Låg i sängen till 16.30 ungefär... Några snabba korta promenader ut me hundarna emallanåt bara.. Stina kom vid 20 över 4 och vid 20 i 5 började vi knata ner till mor & far där vi skulle äta!.. Var där och åt och for sedan hem! Kikade lite serier på kvällen och kom i säng vid 01..

Vaknade till första gången vid 10 när johan hade vart ut me vovvarna.. Båda skuttade upp i sängen och slickade mej i ansiktet... Inte alltför roligt sätt att bli väckt på men.. aja börjar vänja mej :P

Har drömt såna mardrömmar de senaste nätterna... Riktigt läskiga drömmar! Drömmen jag drömde imorse efter jag somnat om var hemsk! Inte alls läskig men såna saker som kanske kan vara sanna...
Drömde att jag, mamma, stina och Linda var på hundutställning här i gällivare.. Den var mitt i centrum av nån anledning :P På kvällen när vi skulle sova stängde vi in Bobby och Texas i en bur.. Och när vi vaknade dagen efter så var Texas borta! Usch vilken paniiiiiiiiiiiiik! Gick omkring och letade över hela stan.. Kom ner till järnvägsstationen i gällivare.. Och i min dröm var det hav där istället för spår.. Då sa mamma "Inte är det nån ide att vi letar, Nog har han säkert drunknat i havet under natten"... Precis i det ögonblicket kollade jag upp för en hög backe och då kom Texas springande! Struntade i allt annat som var på sidorna och kom direkt till mej och hoppade upp i min famn och var helt överlycklig! Jag vart så glad att tårarna bara rann... Vaknade i det ögonblicket och märkte att tårarna rann i verklighet också.. :P Skumt att det kan bli så! Men var väl en sån verklighetstrogen dröm så kroppen trodde den var lessen eller nå :)

När jag vaknade och började torka av mej tårarna som rann kikade jag ner och såg direkt Texas lilla ansikte kika upp på mej.. Drog upp han lite och gav han en stor puss! Min lillkille.. Usch för såna drömmar!!!

denna dagen blir nog också lugn.. Johan slutar 17 så tills dess är jag ensammen hemma.. Ganska skönt när man är sjuk :P Mindre roligt att behöva klä på sej och gå ut me hundarna men..

På tisdag ska jag försöka komma ihåg att ta med min laddare till kameran till expert så dom kan kika va det är för fel på den!.. Less på att aldrig ha nya bilder att sätta ut! Aja ni får hålla till godo med en gammal bild :)


åhå

2010-04-01 - 09:37:46
åhå 18 personer och 3 kommentarer till förra inlägget.. Inte illa :)

Ska bege mej till jobbet på ett tag.. Sista dagen idag sen är jag ledig 4 dagar! ska bli såå skönt! Kommer inte ihåg sist jag fick sova lääänge! Hundarna har ju fått en tendens att väcka mej innan min väckare.. Inte så vidare kul när man är morgontrött!

Vet inte alls vad det blir att hitta på ihelgen... Hoppas på bra väder så man kan vara ute på långprommisar iaf! Känns som att mina vovvar behöver det nu! Var ute i förrgår med Bobby, Tänkte gå en långpromenad! Men han är ju så mesig och började pipa efter typ 5 min så jag gick hem och hämtade Texas istället.. Och han sprang då på :) Var ju inte direkt kallt ute heller så.. Hade han lös och så kom det en annan hund... Jag som är så van vid hur Bobby är trodde aldrig jag skulle få han att komma till mej.. Men efter ett startk nej och hit så kom han trippande till mej och struntade totalt i den andra lilla skällande saken :)

Aja nu ringde pappa så måste avsluta! Tjiing