Tjo..

Idag har vi verkligen haft kanonväder!!!
 
Dagen började vid 8.. Samma gamla vanliga "morgonrutiner" och sen förde jag Vanessa till dagis och gick själv å jobbade.. Efter jobbet hämtade jag Vanessa! Maja var kvar där så bestämde mej för att plocka med hon också! När vi kom utanför grindarna sa jag "håll nu i varandra så vi inte tappar bort varann".. Dom löd så snällt! :)
 
 
Lite småbråk efter vägen om vem som skulle hålla i vagnen osv.. Vanessa var noga med att säga att det var hennes vagn typ 7011 gånger! aja, det funkade bra iaf.. Linda mötte upp oss efter vägen och sen gick dom hem.. Jag, Vanessa, Johan & Bobby var här ute på gården och gungade ett tag.. Sen gick vi till hans föräldrar för att äta middag! Åt sushi!!! Såååå gott.. Johan och Vanessa delade på nån kyckling.. Länge sen jag såg Vanessa äta så bra.. Hon ville ha mer mat 3 ggr!!!! Var väl ovanligt gott idag eller nå :P
 
Sen knatade vi hem.. Bobby gick lös hela tiden både fram och tillbaks och han skötte sig sååå bra! Lyssnade direkt vi sa nåt.. Skönt! Då kanse man kan skippa kopplet för alltid snart! Fick lite söta bilder på mina små "barn" när vi var där..
 
 
 
Så härligt när det är varmt ute och man slipper klä på sig när man ska ut! På morgonen sparar man massor med tid!! Tar på mig själv skorna, Ser till så Vanessa har skor och keps på sig och sen är det bara gå! Grymt skönt.. Men jag tycker det här vädret gör så man inte riktigt vet hur man ska klä dom små.. Försökte kika runt på dagis, Men alla barnen har olika kläder på sig! Vissa har kortärmat, Vissa har jacka på, vissa har koftor osv osv.. Jag har hittills kört på långärmad tunika och leggings när det varit varmt! Inga sockar i skorna heller.. Vanessa är ju en "svettis" så kan verkligen inte klä henne för varmt när det är varmt ute! Känns som att barnen ska bränna sig om dom har kortärmat och sen är ute på dagis hela dagarna.. Visst att jag smörjer med solskydd.. Men leker man ute flera timmar är det ju klart att solen tar ändå! Och man vet ju själv hur ont det gör att bränna sig.. Aja, imorrn testar jag nog att skicka henne till dagis med bara armar, Det måste ju svalka ganska skönt på såna här varma dagar. :) Får lita på att fröknarna smörjer på lite under dagen..
 
Jobb 10-18.15 imorrn.. Och på Torsdag jobbar jag till 21.15.. Kvällsöppet i hela gallerian! Lite olika erbjudanden åsså har dom valt ut 2 personer till den där "gör om mig"... Blir nog kul! Älskar att jobba när vi har kvällsöppet.. Kunderna tycker det är kul och det märks på hela stämningen i butiken! :) 
 
Nåväl, Nog för denna gång nu känner jag.. Ska nog krypa ner under täcket så jag vaknar när klockan ringer! Ställt den på 8 nu några dagar, för jag vill inte riskera att Vanessa sitter vaken men inte väcker mig ;P Kommer ta ett tag för mej att ställa mig in på att hon faktiskt kan kliva upp själv när hon vaknar.. 

Kommentarer
Postat av: linda

Ja de är hans magmedicin de måste han ta morgon och kväll annars säckar magen ihop direkt.Sen är de flytande ej tablett.

Svar: Aha, Förstod att det var nåt sånt :)
Lotta Blom

2013-05-29 @ 21:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback