Herregud..

Den här bilden jag skrev om tidigare finns ju över hela facebook nu.. Över 1000 delningar och hundratals hatiska kommentarer! Helt sjukt.. Folk måste skaffa sig ett liv..
 
Tror föräldrarna förstått att det dom gjorde var fel utan att behöva titta på alla kommentarer hela tiden! Säger som min visa storasyster "Tror alla gjort nåt man är mindre stolt över".. Ex. Höjt lite extra på rösten när barnet vält ut det 4:e vattenglaset för dagen, Sagt åt på skarpen när barnet inte vill sova etc etc.. Ingen är perfekt helt enkelt! 
 
Jag vet att jag är en bra mamma fast jag kanske har sagt åt lite för hårt nångång när man har lessnat den 5:e gången man fått torka utspilld mjölk över hela bordet... Alla tappar tålamodet nångång! Är en helt annan sak om man slått sitt barn eller liknande.. Men små oskyldiga saker kan vem som helst göra! Alla dom "helyllemammorna" som skriver om "tejpbebisen" låssas vara nå helgon som alltid är så varsam och öm med deras barn.. Skitsnack, Nog finns det alltid nånstans en liten irritation som kommer ut nångång..
 
Aja, jag har diskuterat klart om det nu! Tycker hela situationen blev så löjligt stor.. Båda föräldrarnas identitet finns ute och över 100 som anmält dom för barnmisshandel! Jisses, Folk måste lära sej att kunna ta ett skämt Well, nog om det!
---------------
 
Dagen har rullat på bra.. Vart morgon klockan 7 imorse!! Trodde jag skulle dö, Men var bara vackert pallra sig upp :) Satte oss i soffan och mös framför Pingu och sen fixade jag välling.. På morgonen vill hon ha välling men inte på kvällen.. Undrar hur det kommer sej?! Aja, är ganska skönt att fixa den och sen sitta med henne i soffan medan hon dricker :)
 
 
Sen har vi faktiskt hållt igång hela dagen.. Massa lek och bus! Älskade unge! <3 Vid 12 fick Vanessa lunch och sen fick hon en glass som hon tjatat om sen hon vaknade :P La henne och vila och satte mej själv i soffan.. Solen lyste in och jag såg allt hundhår som i princip täckte golvet.. Suck, Hatar när Bobby fäller så mycket!!! Ville inte riskera att väcka Vanessa med dammsugaren, Så jag la mej ner i soffan och vilade istället! Vardagslyx med en tupplur mitt på dagen! :) När hon vaknade tog jag en tur me dammsugaren istället.. Hennes öga har varit rött och varat en del nu under dagen.. Inte mycket, Men det har inte sett trevligt ut! :/
 
 
Snora gjorde hon hela morgonen.. Men framåt kvällen försvann det! Skönt.. Busade på ända in i det sista och när klockan var 19.30 satt vi i köksbordet och åt fil och macka! Efter det ville hon inte alls sova.. Gick rätt smidigt att byta blöja osv, Men så fort jag var på väg ut från hennes rum började hon gråta! Frågade vad det var eftersom hon såg lite rädd ut.. Svårt att förklara i meningar men.. Hmm.. Gör så här istället så kanske ni förstår bättre :P
 
Jag - Är det nåt som är läskigt här inne?
Vanessa - Nickar
Jag - Är det nån leksak som ser läskig ut?
Vanessa - Nä!
Jag - Är det nåt av mjukisdjuren?
Vanessa - Nää..
Jag - Vart är det nåt läskigt då?
Vanessa - Sneglar uppåt och pekar sen mot taket.. Börjar gråta!'
Jag - Jaha, är det nåt där uppe?
Vanessa - Aaaahhh
 
Jag vart typ helt förstelnad och vågade först inte ens titta upp :P Men insåg att jag behövde titta för att försäkra henne om att det inte var nån fara.. Kikade upp och sa "Men det är ju inget där"
 
Vanessa - Ahh
Jag - Är det nåt där nu?
Vanessa - Aaahhh
Jag - Jaha, men vad är det då?
Vanessa - Jajja (nalle)
Jag - Är det en nalle där uppe?
Vanessa - Jaa!!
Jag - är det en elak nalle?
Vanessa - Jaaa
 
Då kände jag att jag inte alls visste vad jag skulle göra så jag ropade in Johan.. Vi stod där och hon sa samma sak.. Att det var en elak nalle där uppe i taket! Och vad fasen ska man svara på det?! Sa iaf att "nallar är ju snälla, du har ju 2 i sängen alltid när du ska sova också".. Då nickade hon bara till svar..
 
Det hela slutade med att jag tog ut en stor nalle hon har på sitt rum och då verkade det funka bra.. Men vi har hört henne till och från ända tills klockan var närmare 22.30!!! Vet inte om hon har somnat mellan varven eller om hon legat vaken.. Tror hon sovit lite, För annars hade hon aldrig legat där inne så länge utan att ropa! 
 
Lite läskigt med sånt där! Tänk så ser hon faktiskt en nalle där uppe? Åsså står jag breved och säger att det inte alls är nåt där.. Måste ju göra henne lite förvirrad?! Man säger ju att barn ser saker som vi vuxna inte gör, Så hur vet jag om hon ser den där på riktigt eller inte? Jag tror ju mer på att hon har drömt nåt läskigt och sen inte riktigt kan förstå att drömmen inte är verklighet.. Aja, får väl se om det är samma visa imorrn igen!
 
Avslutar med en bild på min busunge! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback