Jahaja..

Försökt få Vanessa att sova sen typ 19.50... När klockan var typ 21.30 lyckades jag :D Hon har inte varit lessen utan bara ropat "mammmaaaaa, mammmaaaa" tills jag kommit in! Ena gången ville hon ta av pyjamasen, En gång vill hon ha vatten osv osv.. Sen försökte hon sträcka upp armarna i hopp om att få komma upp.. Men där fick hon tji.. Det är nåt jag väldigt sällan gör! Märker jag att hon är lessen och inte kommer somna så tar jag självklart upp henne, Men såna här gånger försöker jag in i det sista att få henne att lägga sej istället! Har funkat bra hittills...
 
Vanessa fick feber i lördags.. Lagomt till kvällen var den borta.. Men igår när jag hämtade henne på dagis sa personalen att hon inte var alls i form och att hon kändes varm! Kom hem och mycket riktigt så låg tempen på 39.. Och hostat som faaan gjorde hon på kvällen och natten! Stackars liten.. Man vet ju själv hur jobbigt det är med hosta när man ska sova! Finns inget mer störande! Hon fick glass efter vi tagit tempen och då vart hon suuperglad! 
 
 
Idag har hon varit hemma från dagis.. Jag har jobbat 8-12.. Kom hem och då for Johan och hämtade lunch! Vart från bageri baktanke! Jag var inte så förtjust i mackan.. Men semlan!! OH MY GOOOOOOD sååååå god den var! Bästa semlan jag någonsin ätit!!! Har ni inte redan prövat den, Så gör det!!
 
Johan for på jobbet vid 13.30.. Då la jag Vanessa för en vila! När hon vaknade just efter 16 och jag plockade upp henne från sängen blev jag så förvånad på mej själv.. Jag hade glömt att sätta på en blöja istället för trosan hon hade haft på sig!!! Haha, Vadå tankspridd mamma :P Inget kiss hade kommit i sängen iaf.. Och efter ett tag kom hon med en blöja och ville ha på! Nån som har bra tips på pott-träning? Vanessa är jätteduktig att kunna gå utan blöja.. Frågar man "vill du ha trosorna istället" så sliiter hon av sej blöjan!! Men direkt hon blir kissnödig vill hon ha blöja! Har fått henne på pottan 2 ggr men då har det inte hänt nåt.. Har tillåmed försökt muta henne idag med "kissa på pottan först så får du en glass sen" ;P Då satte hon sej på pottan, Men inget kom! För nån dag sen satt hon ganska länge på pottan utan att göra nåt också.. Vet ju att det kommer snart, Men vill gärna ha lite tips för att göra det så smidigt som möjligt! :)
 
 
Jaha... Vad ska jag mer skriva då... Vette tusan faktiskt! Så här kommer några bilder till istället! Och jag vet att jag är tråkig som bara lägger ut bilder från Instagram, Men är faktiskt bara med telefonen jag fotar typ allt :P
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback