3 år!

Tänk vad tiden går.. Om 5 dagar blir Vanessa 3 år!!!! Shit va tiden har gått fort... Har kalas på söndag! Tanken var att jag skulle baka tårta själv på lördag, Men eftersom jag ska på julbord med jobbet då så blir det nog att beställa istället! Smidigt att bara fara och hämta en färdig tårta :P Frågan är ju bara hur stor man ska ta?! Vill ju inte köpa för lite.. Hmm.. 
 
Idag är 3:e morgonen Vanessa har torr blöja.. Stora damen! Så stolt när hon går på pottan på morgonen! Riktigt skiner upp och tycker hon är jätteduktig! :) Imorrn ska jag nog låta henne sova med bara trosa.. Måste bara fiffla dit lite kissskydd först! :P
 
Julfirande på dagis igår.. Vanessa tyckte det var jättekul!!! Vart kanske lite väl mycket fika men :P Hon var nöjd och glad och fick krama tomten! :)
 
 
Hände en sån bra sak häromdagen som jag måste berätta kort om... 
 
Vanessa skulle bada så jag slog igång vattnet i badkaret, sträckte ner handen och skulle känna på vattnet! Då gjorde Vanessa likadant men hon nådde inte ner... Då sa jag "Snart kommer du nå vattnet"... Vände mig om typ 10 sekunder och hör en hög dunk.. Tittar dit och ser Vanessa plaskande i badkaret!! Hon ställde sig upp och var precis påväg att börja gråta! Då sa jag med skämtsam röst "Men, ramlade du i badkaret med alla kläder på, Vad tokigt!" Då fnissade hon till lite.. Till saken hör att jag vet själv hur jag hade reagerat om det hade varit Johan som hade varit inne på toaletten med henne när det hände.. Jag tror han hade fått höra sig en rejäl ramsa av mig som typ "Varför kollade du inte henne" osv :P Haha, Fattar inte alls hur hon tog sig över kanten :P
 
Bara 2 dagar kvar nu innan jag får ta ledigt 2 dagar.. Ska bli sååååå skönt! Slippa passa tider och hinna umgås ordentligt med lillan!
 
 
 
Aja, ska avrunda här! Hoppas jag får lite fler läsare denna gång än sist jag bloggade ;P
Hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback