Utgång..

2013-12-16 - 01:02:00
Var ut ihelg.. Läänge sen jag drack, så jag var nog lite väl optimistisk när jag köpte 1 vinflaska och cider! Kvällen slutade med att jag hängde över toalettstolen på festen! Det tog mig tillbaks typ 15 år i tiden :P Nä, då packade jag mitt pick och pack och tog en taxi hem! Kom hem, tvättade bort sminket och hoppade direkt i säng..
 
Vaknade 14.30 "imorse".. Grymt skönt :) Har haft en riktig mysdag här hemma med Vanessa och Stina! Vanessa fick välja nåt gott till kvällen och hon valde chips.. Hällde upp det i en skål till henne! Hon tog 1 chips och sen ville hon ha en mandarin istället :P 
 
Aja, ska avrunda nu! Ny jobbvecka igen imorrn...
 
 

Haha..

2013-12-13 - 00:50:16
Nån som hade länkat en sån kul grej.. Tror alla småbarnsföräldrar känner igen sig i nåt av det som skrevs.. Ex:
 
"Mamma stressar. Jag blir uppstressad av Eltons skrikande och när mina fantastiska dansmoves och Celine Dion-toner inte längre räcker till åker mutorna fram. Först två russin...sen fyra russin...slutligen hela jävla paketet. TYST UNGE! Alltså, det där med att "jag älskar att laga mat" finns väl inte i barnfamiljer!? Åtminstone inte under "dödstimmen"...den där sista timmen innan den andra föräldern kommer hem och man står ensam alldeles intill helvetesgapet med en olagad lasagne och en bajsblöja man helst ignorerar tills pappa kommer innanför dörren. Det där med kärlek till matlagning är en Facebook-myt...och en kontaktannons-myt. HUR mysigt är det att laga mat när man har hungriga skrikande barn omkring sig? Man dricker inte vin för att "det passar så bra till bolognesen och tonerna av Eros Ramazzotti" - man dricker vin för att ÖVERLEVA de sista timmarna med barnen innan man däckar i soffan...full med smaklös köttfärssås på kläderna."
 
Haha, fick många skratt när jag läste den iaf!
 
Annars då.. Varit ledig idag! Grymt skönt.. Vaknade vid 7 med världens jääävla huvudvärk!!! Gick upp och tog alvedon.. Kunde inte somna om förrens vid efter 8! Då somnade jag sittandes i soffan.. Vaknade till när Johan och Vanessa klev upp och då kröp jag ner i sängen igen.. Ställde väckaren på 11 men när den ringde värkte huvudet fortfarande.. Somnade om och vaknade 13.40!!!! Herreguuud, Kommer inte ihåg sist jag sov sååå länge! Men skönt var det och huvudvärken var borta! Jag som hade tänkt städa idag, Men det sket ju sig.. Aja, kommer andra dagar till sånt tråk! :)
 
Imorrn jobbar jag 10-18.15.. Vanessa har luciafirande på dagis klockan 14 så då ska jag smita dit.. Sen är jag ledig helgen! Eller skulle egentligen ha jobbat, men tog ledigt eftersom Johan också jobbar!
 
Aja, ska kika lite serie nu och hoppas jag blir trött snart.. Tjing!
 
 
 
 
 

3 år!

2013-12-08 - 22:40:10
Haft kalas för lillan idag! Första gästerna kom vid 11 och sista gästerna gick vid 20.30! Så vi har haft fullt upp :) Vanessa var supernöjd över alla sina presenter.. Så roligt att se att hon faktiskt blev glad av allt.. Trodde hon skulle öppna typ 4 och sen lessna :P Men hon har öppnat allt och blivit glad över alla saker! :) Mycket bra saker fick hon också! Roligt att så många av hennes kompisar kunde komma! Förra året var typ alla sjuka! Vanessa har lekt och haft roligt heeeela dagen... Laddar upp lite bilder från dagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När dom sista gästerna gick borstade vi tänderna, kissade på pottan
 
 
 
Och sen skuttade hon i säng! Hon somnade direkt!!! Skönt :)
 
Jag och Stina satt och surrade lite och när hon gick slog jag igång "Tre Kronor".. Skumt att man an gilla en serie som sändes 1994-1999 :D Jobb igen hela veckan.. Ska se om vi får barnvakt till lördag, Annars får jag söka ledigt! Så drygt att Johan, Stina & mamma jobbar samma helg,. Hur stor är chansen att dom jobbar var 3:e helg och alla jobbar jämt samma helg?! Aja, det löser sig nog! 
 
Nåja, ska kika lite till på serien innan det är dags att gå ut med vovven i kylan och sen hoppa i säng!
 
 
 
 
 
 

3 år!

2013-12-05 - 00:22:57
Tänk vad tiden går.. Om 5 dagar blir Vanessa 3 år!!!! Shit va tiden har gått fort... Har kalas på söndag! Tanken var att jag skulle baka tårta själv på lördag, Men eftersom jag ska på julbord med jobbet då så blir det nog att beställa istället! Smidigt att bara fara och hämta en färdig tårta :P Frågan är ju bara hur stor man ska ta?! Vill ju inte köpa för lite.. Hmm.. 
 
Idag är 3:e morgonen Vanessa har torr blöja.. Stora damen! Så stolt när hon går på pottan på morgonen! Riktigt skiner upp och tycker hon är jätteduktig! :) Imorrn ska jag nog låta henne sova med bara trosa.. Måste bara fiffla dit lite kissskydd först! :P
 
Julfirande på dagis igår.. Vanessa tyckte det var jättekul!!! Vart kanske lite väl mycket fika men :P Hon var nöjd och glad och fick krama tomten! :)
 
 
Hände en sån bra sak häromdagen som jag måste berätta kort om... 
 
Vanessa skulle bada så jag slog igång vattnet i badkaret, sträckte ner handen och skulle känna på vattnet! Då gjorde Vanessa likadant men hon nådde inte ner... Då sa jag "Snart kommer du nå vattnet"... Vände mig om typ 10 sekunder och hör en hög dunk.. Tittar dit och ser Vanessa plaskande i badkaret!! Hon ställde sig upp och var precis påväg att börja gråta! Då sa jag med skämtsam röst "Men, ramlade du i badkaret med alla kläder på, Vad tokigt!" Då fnissade hon till lite.. Till saken hör att jag vet själv hur jag hade reagerat om det hade varit Johan som hade varit inne på toaletten med henne när det hände.. Jag tror han hade fått höra sig en rejäl ramsa av mig som typ "Varför kollade du inte henne" osv :P Haha, Fattar inte alls hur hon tog sig över kanten :P
 
Bara 2 dagar kvar nu innan jag får ta ledigt 2 dagar.. Ska bli sååååå skönt! Slippa passa tider och hinna umgås ordentligt med lillan!
 
 
 
Aja, ska avrunda här! Hoppas jag får lite fler läsare denna gång än sist jag bloggade ;P
Hejs!