Torsdag..

Veckorna rullar verkligen på fort! Snart är det jul! :) Härligt...
 
Lämnade Vanessa på dagis 9 idag.. Var fotografering där och jag visste inte exakt vilken tid, Så ville inte riskera att missa det :P Lämnade henne och fick reda på att det var först 10.. Kändes lite surt att ha klivit upp så tidigt i onödan :P Aja,bättre det än att missa allt... Lämnade Vanessa och gick till jobbet!
 
Jobbade till 18.15 och sen vidare hemåt! Plockade ihop, Diskade och donade.. Sen fick jag iaf typ 1 timme till mitt lillhjärta! Lekte med dockor osv.. Hatar mina sena dagar på jobbet! Känns som att jag bara hinner hem så ska hon sova! Aja, Bara gilla läget..
 
Utgång i helgen! Ska bli riktigt roligt! Är grymt taggad :D Är ett tag sen jag var ut.. eller rättare sagt, Ett tag sen jag drack överhuvudtaget.. sist jag drack nåt med alkohol var på Ninas bröllop! Och det är ju ett tag sen :P Aja, Det ska det bli ändring på! Hittills är det jag, Stina & Sara.. Hoppas på att Sanna, Jenny och Lisa också ska med :) Sitta hos Sara och surra, dricka, sjunga lite singstar.. Kommer nog bli en kanonkväll! Hoppas på det iaf..
 
Får väl sen så hur rolig söndagen kommer bli.. Men det tar vi då :) Får se till att dricka massa vatten innan man hoppar i säng! 
 
På Måndag blir det en tripp till Kiruna för att se bio.. Sista Twilight filmen! Gaaaah! Lääängtar som en tok!!.. Har inte läst boken än för att inte förstöra spänningen :D Haha, Men har ju sett filmen före jag läst dom första böckerna.. Och jag tyckte man kunde relatera så bra eftersom man "visste vem personerna var"..
 
Nåväl, Ska fixa mej lite macka nu.. Hmm, Eller kanske jag gör lite nachos?! :) Sen ska jag mysa ner mej i soffan med världens bästa Bob och kika lite Dawsons Creek! Helt hooked i den serien!!!.. Har du inte sett den, Så gör det! (om du gillar tonårsdramatik dvs :P) 
 
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback