Svar på kommentar! :)

2012-05-29 - 10:26:30

Postat av Johanna: "Tips: de kan mycket väl vara närhet hon vill ha, hon kanske nöjer sig med sällskapet. Så tipset är att vara där om hon vill det:)

Sen de där med ögonen och eksemet, var inte du allergisk mot hund? Kanske är de du reagerar på?"


Jo vi sitter med henne när hon vill.. Man har inte hjärta att låta henne ligga för länge när hon uppenbarligen inte kommer somna utan oss där! Igår gick det relativt fort för henne att somna så jag hoppas det fortsätter så, och att vi sen kommer in i våra vanliga rutiner igen! :)

Jo, jag är allergisk för hund.. Men han är 3 år så känns skumt om det är han jag börjat reagera på först nu! Och känner jag av hundar så sväller ögonen och börjar klias.. Eksem hade jag mycket av när jag var liten! Men på typ 15 år har jag inte haft nåt alls i princip.. Haha, fan va gammal jag lät när det var så länge sen :P

Ska kolla med läkaren idag vad dom säger.. Ska även kolla det där med allergin men hoppas, hoppas, hoppas att dom säger att det inte kan bero på det! Vet inte hur jag skulle klara mej utan Bobby! :/ Men kan det vara en orsak till mina problem, måste man ju ta tag i det på ett eller annat sätt..


Måndag igen..

2012-05-29 - 01:21:22

Tiden går... Varit ledig ihelgen och då går den som vanligt föööör fort!! Jobbade fredagen till 16.. Var sen hemma, åt middag, lekte med Vanessa och kikade sen film med Stina! Lördagen var Madde & Olivia hit! Vanessa och Olivia busade på riktigt bra.. Vanessa var inte alls lika ego som hon brukar vara :P

Sen vid 16 kom Stina.. Åt middag, lekte med Vanessa (det vanliga :P).. Hann kika 2 filmer på kvällen! På söndag var vi till min mamma och åt middag och fikade tårta! Mycket trevligt :)

Idag har jag jobbat 10-17.. Fått tillbaka skiten i ögonen IGEN!!! Så jag var glad att jag hade en lagerdag :)

Vanessa har börjat tjorva sååå mycket när det är dags att sova för kvällen.. På dagarna somnar hon själv i sängen utan problem.. Ett litet skrik direkt man går ut från hennes rum, men sen somnar hon! På kvällarna SKRIKER hon tills man går in.. Bara man sitter breve sängen så är hon nöjd.. Ligger stilla och tittar och blundar emellanåt! Skumt! Hade det varit närheten hon ville ha hade hon väl velat komma upp från sängen? Eller? Idag somnade Johan när han skulle sitta där inne med henne ;P men uppenbarligen funkade det.. Han var där inne typ 20 minuter.. Hörde han snarka till efter typ 10 minuter! När jag sen gick in för att kika om han verkligen sov, så såg jag att Vanessa också sov i sängen :) Johans ställning på golvet såg inte alls lika skön ut ;P

Aja, hoppas det bara är nån fas hon går igenom! Nån som haft nåt liknande med sina barn?? Tar väldigt gärna emot tips/råd...

Aja, ska sova nu! Klockan ringer 8 imorrn.. Ska ringa och få en tid till läkaren! Har fått tillbaka exemet på halsen nu igen.. På precis samma ställe som sist jag hade problem med ögonen.. Känns som att det inte bara är ögonen som kan göra det! Torr och fnasig i hela näsan + exem på halsen låter inte som nåt ögonen kan påverka?... Hmm.. Aja, får hålla tummarna att dom kan skriva remiss till ögon eller hud så jag får bukt med det här nångång!!!

Gonatt på er!


Torsdag..

2012-05-24 - 22:38:00

Vaknade av väckaren 8.. Klädde på mej, borstade tänderna och tvättade ögat! Herregud vilket tvättande det är hela tiden, men vill försöka allt jag kan för att slippa på tillbaks Blefariten nu!!! Är tacksam så länge den håller sej borta...

Väckte Vanessa vid 20 över.. Fixade på henne kläder, gav frukost och sen promenerade vi till öppen lek! Vi var först där (som vanligt :P).. Var där och lekte till typ 11.30.. Då jag jag, Madde, Nattis (och våra barn förståss) och mötte upp Stina för en lunch på Cafe Oscar! Liite synd om han som jobbade där idag.. Fanns ingen personal som kunde jobba förutom han och en tjej som skulle komma klockan 14!!!! Han tog typ 4 beställningar, gick och gjorde dom och gick ut med dom.. Sen tillbaks till kassan och började om! Just lite synd om han! Jag hade då fan klappat igen köket och bara sålt "färdiga saker".. Vadå stressigt att sköta kassa, alla olika kaffen/te, köket osv.. Nä fyy!

Sen gick jag hem och förde Vanessa! Strosade därefter raka vägen till jobbet.. Eller hämtade ut 2 paket på vägen men :) En ny "nappburk" eftersom Vanessa pajade den förra jag köpte!! Den här var i trä så den borde hon inte kunna förstöra??... Och i det andra paketet var det 4 par skor till Vanessa som jag vunnit på Tradera för 35:- :)

Aja, tiden rusade iväg nu.. Ska kila ut med Bobby nu och sen läsa lite bok.. Inne på 2:à Twilight boken! Är så grymt bra!! Vill knappt lägga ner när man börjat läsa :)


Hemma!

2012-05-23 - 12:30:27

Äntligen hemma! Kom hem igårkväll just efter 22... Möttes av Stina och en suuuperglad Bobby i dörren! :) Tror Vanessa saknat Bobby, herregud vad hon var på han heeela tiden.. Vart välling för henne direkt vi kom in och sen gick hon och la sej!

Jag och Stina satt å surrade till klockan vart just efter 00.. Då gick vi ut med Bobby och sen la hon sej på soffan och jag skuttade ner i sängen! Har bränt mej "mellan brösten" den dagen jag brände mej.. Har sviiinont ännu!?!? Känns som att skinnet är på tok för litet.. Stramar och gör ont mest hela tiden.. Aja, ser lite bättre ut idag än det gjorde igår så! Förhoppningsvis går det bort snart!..

Semestern vart inte alls som jag trodde.. Brände mej som sagt på dag 2! Och eftersom jag haft såå ont på vissa ställen så har jag inte vågat sola nå mer! Så jag kan inte direkt påstå att jag blivit brun.. Lite färg har jag väl fått, men den är väl mer en annan nyans av vit eller nå :P Nåja, reser man med småbarn så har man faktiskt inte heller tid att ligga och sola hela dagarna som man kunde göra förut! Så hade inte förväntat mej att bli kanonbrun heller :)

Ska försöka packa upp väskorna idag.. Skönt att få det bortgjort innan vardagen sparkas igång igen med jobb och allt som tillhör det...

Kom hem till ett välstädat hem igår iaf och det var guld värt!! Stina har varit här och städat, haft tvättstuga.. Hon har Tillåmed vikt in all tvätt :) fasen så skönt det var att se det när vi kom hem! Du är bäst Stina! <3

Aja, ska kika om vi har nåt hemma man kan äta till frukost! Tvivlar på det men.. Är väl det som är nackdelen när man varit bortrest! Allt ekar tomt.. Så blir nog att fara och handla sen idag!

Ha det bra allihop!


Spanien!

2012-05-17 - 22:58:50

Jaha, då var vi här då!!! :)

Flygresan hit gick kanonbra! Vanessa somnade i min famn efter typ 40 minuter... La ner henne framför oss (vi satt vid nödutgångarna, så vi hade massor med plats) på lite filtar.. Där sov hon typ 2 timmar!! Var grymt skönt att få äta ifred, läsa en bok osv :) Tog upp henne i famnen när "bältesskylten" tändes eftersom den vägen måste vara fri då.. Då vaknade hon till och ville inte somna om :)
&
Tog ca 1 timme sen med buss till hotellet...
&
Idag har vi solat & badat heela dagen! Vanessa har varit med Johan mest hela dagen eftersom jag ville hinna få lite sol! Fick nog lite för mycket sol :P bränt mej i princip överallt!!! Men det enda som gör ont är vänsterfoten! Svider och gör ont heela tiden.. Aja blir nog bra snart! Får ta det lugnt i solen imorrn! Kanske ligga och sola ryggen som man i vanliga fall aldrig vill göra?! Det finns väl inget tråkigare?!? Är ju framsidan man vill få färg på liksom :)

Vanessa verkar trivas mestadels.. Enda jag känner är bökigt är hennes mat och sovtider! Sovtiderna här blir inte ens i närheten av samma som hemma! Ska försöka rätta till det lite.. Men hur kul är det att vara uppe på hotellrummet varje kväll vid 19.30?.. Aja, ska försöka iaf! Kanske kan komma till rummet vid 20 iaf!

Fått Wi-Fi nu och då törs man ju surfa runt! Annars är man ju rädd att få värsta räkningen sen!! Suttit på Facebook, instagram, läst bloggar... Nu ska jag däremot gå och lägga mej och hoppas allt svidande gått bort tills imorrn!

Saknar min lilla Bobby där hemma!


Torsdag..

2012-05-10 - 22:03:15

Vaknade 8 av väckaren imorse.. Var sååååå trött!!! För första gången på väldigt länge ställde jag om väckaren till 8.20.. Brukar aldrig ställa om väckaren eller snooza eftersom man bara blir tröttare av det! Men idag kände jag mej verkligen som en zombie! Precis när jag la mej tillrätta och tänkte somna om så hör jag Vanessa skratta till från hennes rum!..

Klev upp och gick in till henne! Hon stod upp i sängen och Bobby satt breve på golvet och vickade på svansen :) Ibland är det nästan som att Bobby väcker Vanessa för att han vill ha nåt att göra ;P Älskar verkligen mina morgnar med Vanessa eftersom dom är så få nuförtiden... Tog upp henne, klädde om och böt blöja.. Sen busade vi ett tag innan det var dags för vällingen! Hon surplade i sej flaskan på ett nafs! :)

Vid 8.45 började vi bege oss mot Öppen Lek! Kom dit just efter 9 och vi var först där :) riktigt skönt väder idag så satte en "fäll" i vagnen och en filt på henne så hon skulle slippa svettas i Voxipåsen! Var på ÖL till just före 12.. Klädde på Vanessa Jackan, mössan och skorna och gick ut till vagnen! Satte ner henne på marken medan jag skulle sätta fällen på plats.. STORT misstag!!!! Hon satte sej i en vattenpöl som var typ 15cm djup!!!!! Och hade bara leggings på sej.. Hon vart just liite blöt ;P hade inga överdragsbyxor eftersom hon ändå bara skulle sitta i vagnen.. Fick låna kläder av Nattis och det var guld värt då jag (för en gångs skull) inte hade med mej nåt ombyte! Tusen tack :) ska tvätta dom och sen ge tillbaks dom innan jag glömmer att jag faktiskt lånat dom :P tankspridd som man är!

Tog en lunch på Oscars med Vanessa, Stina, Nattis & Devin! När vi hade fikat klart kom Johan och hämtade Vanessa! Sen vart det en runda på stan och Vanessa fick massa fint av moster :) <3

Jobbade 14-18.15.. Kom hem och lekte med Vanessa.. Badade med henne, eller rättare sagt, Satt breve baljan! Saknar vårt badkar nu faktiskt.. Sen var det kväll för henne.. Då åt jag och Johan middag som idag vart mackor :P sen gick vi här utanför och fotade lite bilder på Bobby! Fick några fina :)

Lägger ut lite bilder från dagen..


Måndag igen..

2012-05-07 - 22:34:00

Helgerna går så fooort! Aja, tror den här veckan också kommer gå ganska fort!

Jobbar 10-14 imorrn.. Efter jobbet går jag och hämtar ut mitt pass! Kommer knappt våga öppna och titta på bilden.. Röd i ögonen, svälld och helt osminkad!! Dåligtpasskort.nu...

Sen ska jag STÄDA!! Har plockat och städat mest hela dagen efter jobbet.. Skönt att kunna börja dammtorka och sånt direkt utan att behöva plocka iordning först! Skönt att ha allt rent och städat innan vi far.. Inge roligt att komma hem efter 1 vecka borta att komma hem till massa stök!

Ska chilla i soffan ett tag nu och sen ska jag gå ut med Bobby!..


Länge sen sist..

2012-05-07 - 00:10:00

Men har inte haft tid känner jag! Jobbar på dagarna, Sen ska man hinna med tvätt, disk, städning osv osv.. Hur mycket man än gör så hinner man aldrig "ikapp" eller hur jag ska säga.,

Var på auktion idag! Kollade på ett badrumsskåp och en hylla med plastbackar till Vanessas rum! Mitt maxbud jag tänkte till hyllan var 350:- och det fick jag den för!! :) Yeey! Badrumsskåpet tänkte jag ge Max 250:- för och det vann jag också för den summan :D Tur eller tur... När budgivningen började på mitt toalettskåp så sa utroparen "och här har vi en fin garderob som sitter ihop med ett skrivbord"! Haha vi hade då inte sett att det satt fast med ett skrivbord :P han sa även att delarna lätt kan skruvas isär.. Så den ena delen slänger jag i soprummet! Tror den kommer göra sej bättre som badrumsskåp än som garderob! Mycket bättre än hyllan vi har på toaletten nu iaf.. Hyllan till Vanessas rum ska jag måla vit! Kommer bli superbra! Smart förvaring så man slipper massa saker på golvet!!

Vanessa har börjat vägra äta kvällsvällingen med Stina!!! Alltid hon som brukar ge den när hon är här... Nu mitt i allt en kväll bara skrek hon och ville komma till mej när hon såg att hon skulle till Stina och äta! Stina får inte ens hålla i flaskan.. Då knuffar Vanessa direkt bort hennes hand! Skuumt!!! Vad kan detta bero på?! Känns skumt när det skiftade så från en dag till en annan.. Hon äter utan problem med både mej och Johan! Bara stackars Stina som inte "duger" till det nåmer,.

Aja det löser sej nog! 1 vecka tills vi far till Spanien nu!! Måste packa och köpa det sista i veckan. Det enda som är kvar på attköpalistan är en soldräkt till Vanessa! Solkrämerna vi hade sist vi var till utlandet kan vi använda nu också.. Och allt annat är fixat! Skööönt.... Då återstår bara allt packande! Får man ha en egen väska med till småbarn tro? Måste jag kolla upp! Haft varit smidigt att få våra saker i varsin väska så man lätt kan kolla att man fått med sej allt!

På måndag (nästa vecka) far vi till Stockholm och övernattar där! Flyget till Spanien går på tisdag morgon just efter 7..

Aja. Ska gå och lägga mej nu.. Ville bara slänga in en update när jag väl hade tid och ork för det! Hoppas ni haft en bra helg allihop!