Tisdag!

2:a veckan på semestern! Herregud tiden bara susar iväg...
*
Vaknade kring 10.30..Klev upp och gick ut med Bobby! När jag kom in hade Vanessa vaknat.. Plockade upp henne och fixade välling! Direkt hon hade ätit klart den kom Stina, Madde & Olivia hit! Surrade och flickorna lekte.. Sen gick vi på Oscar och lunchade..
*
*
Precis innan vi skulle gå iväg sprang Vanessa in i köksbordets kant... Vart direkt en blå bula och lite blod kom ut från hålet i mitten av bulan! Försökte sätta en kall handduk på men det gillades inte alls! Massa grinande men sen vart det bra igen.. Som att hon inte ser nog hemskt ut efter helgen.. 6 myggbett bara i ansiktet har hon lyckats få!!!!! Aja, söt som socker ändå enligt mamma iaf ^^
*
Strosade runt på stan och handlade lite smått och gott.. Nagellack, torrshampoo, Tunika till Vanessa, Presentkort till lillkusinen som fyller år imorrn... Sen gick vi hemåt! Precis här utandför typ så somnade Vanessa i vagnen.. Madde & Olivia for hem och jag och Stina satt här utanför så Vanessa fick sova klart i vagnen! :) Hon sov närmare en timme och sen gick vi in.. Stina for hem kring 17.. Då fixade jag middag till Vanessa och sen for vi med Johan, Kribba och Tommy på Manuella och åt! Sen for vi hem och då kom mamma hit och hälsade på..
*
Sen var det nattning som stod på schemat.. Gick väl ganska smidigt idag! Jag satt först typ 10 minuter men det enda hon gjorde då var att ställa sej upp i sängen.. Då fick Johan ta över! Då gick det väl typ 5 minuter innan han kunde komma ut.. :)
*
Sen kom Tommy och Kribba hit.. Har kikat film! Rätt bra faktiskt.. "Cedar Rapids" hette den! En komedi..
*
Lägger upp lite bilder från midsommardagen som vi fotade i Tärendö!..
*
*
*
*
*
Imorrn ska jag till frissan! Skööönt.. Kommer inte ihåg när jag var sist?! Men så länge sen tror jag inte det var.. Aja, skönt hursomhelst! Har tid där 14 och efter det ska jag och Stina fara till våran lillkusin Nova som fyller år!..
*
Nåväl, Tänkte bara lägga upp bilderna och inte skriva destomer.. Så nu avrundar jag och lägger mej i soffan och kikar lite tv tills jag blir trött!... På Återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback