Tisdag!

2012-06-27 - 00:53:44
2:a veckan på semestern! Herregud tiden bara susar iväg...
*
Vaknade kring 10.30..Klev upp och gick ut med Bobby! När jag kom in hade Vanessa vaknat.. Plockade upp henne och fixade välling! Direkt hon hade ätit klart den kom Stina, Madde & Olivia hit! Surrade och flickorna lekte.. Sen gick vi på Oscar och lunchade..
*
*
Precis innan vi skulle gå iväg sprang Vanessa in i köksbordets kant... Vart direkt en blå bula och lite blod kom ut från hålet i mitten av bulan! Försökte sätta en kall handduk på men det gillades inte alls! Massa grinande men sen vart det bra igen.. Som att hon inte ser nog hemskt ut efter helgen.. 6 myggbett bara i ansiktet har hon lyckats få!!!!! Aja, söt som socker ändå enligt mamma iaf ^^
*
Strosade runt på stan och handlade lite smått och gott.. Nagellack, torrshampoo, Tunika till Vanessa, Presentkort till lillkusinen som fyller år imorrn... Sen gick vi hemåt! Precis här utandför typ så somnade Vanessa i vagnen.. Madde & Olivia for hem och jag och Stina satt här utanför så Vanessa fick sova klart i vagnen! :) Hon sov närmare en timme och sen gick vi in.. Stina for hem kring 17.. Då fixade jag middag till Vanessa och sen for vi med Johan, Kribba och Tommy på Manuella och åt! Sen for vi hem och då kom mamma hit och hälsade på..
*
Sen var det nattning som stod på schemat.. Gick väl ganska smidigt idag! Jag satt först typ 10 minuter men det enda hon gjorde då var att ställa sej upp i sängen.. Då fick Johan ta över! Då gick det väl typ 5 minuter innan han kunde komma ut.. :)
*
Sen kom Tommy och Kribba hit.. Har kikat film! Rätt bra faktiskt.. "Cedar Rapids" hette den! En komedi..
*
Lägger upp lite bilder från midsommardagen som vi fotade i Tärendö!..
*
*
*
*
*
Imorrn ska jag till frissan! Skööönt.. Kommer inte ihåg när jag var sist?! Men så länge sen tror jag inte det var.. Aja, skönt hursomhelst! Har tid där 14 och efter det ska jag och Stina fara till våran lillkusin Nova som fyller år!..
*
Nåväl, Tänkte bara lägga upp bilderna och inte skriva destomer.. Så nu avrundar jag och lägger mej i soffan och kikar lite tv tills jag blir trött!... På Återseende!

Tjo!

2012-06-20 - 15:33:20
Lite att göra.. sitter och kikar igenom lite bilder.. Så tänkte jag kan lägga ut några hit :)
*
Vanessa
*
Vanessa
*
Olivia, Vanessa & Nattis
*
Vanessa
*
Dewin & Olivia
*
Maja & Vanessa

Oj..

2012-06-20 - 00:27:18
Har ju faktiskt en egen blogg :P
*
Första veckan på semestern! Känns bra.. Blir massa hemmamys och sen drar vi ner till Stockholms skärgård och efter det till Västerås! Härligt, Då kanske man får se lite sol iaf? :)
Nattningen går bättre nu än de sista veckorna.. Vissa dagar somnar hon direkt vi lägger ner henne i sängen! (eller ja, hon grinar då inte när vi går iaf).. Vissa dagar måste vi sitta 5-10 minuter.. Förra veckan satt jag som längst 2 timmar vid hennes säng!!! Liite drygt..
*
Imorrn far Johan till Luleå med jobbet.. Far tidigt på morgonen och kommer hem sent på kvällen! Jag & Vanessa ska och luncha med Stina klockan 12 när hon har lunch.. Madde & Olivia skulle också kanske komma om det inte krockade med Olivias vila! Sen blir det väl ett varv på stan! Måste iaf förbi Gojjan och köpa snus!... Sen när Stina slutar jobbet 16 så kommer hon hit!
*
Aja, ska kika vidare ett tag nu innan jag går och sover! Tänkte bara uppdatera snabbt när jag kom på att det var ett tag sen jag skrev nåt! På återseende...

1,5 år..

2012-06-11 - 01:26:31

Herregud, vart tar tiden vägen?! Vanessa är redan 1,5 år!!! Tiden rusar verkligen iväg :) och är roligt att få uppleva ett barns liv själv eller hur jag ska förklara.. Alltid tidigare när man pratade med en förälder så sa dom alltid "tiden går sååå fort när dom är små".. Nu vet man verkligen själv att det faktiskt stämmer :)

Ska imorrn på BVC på 18-månaders kontroll.. En spruta och den vanliga mätningen... Ska bli kul att se hur hennes mått är nu :) Jag tippar på 12,5 kilo.. Längden har jag ingen aning om!

Är ännu lika besvärligt vid sovdags.. Igår satt jag typ 1 timme breve hennes säng innan hon somnade och idag satt jag 50 minuter!! Som att man inte har annat att göra på kvällarna? :P känner att jag blir irriterad när hon inte somnar och jag sitter breve.. Hon gnuggar ögonen och gäspar.. Då tänker man ju "men fel att bara blunda och somna!!" men nä, då ska man sätta sej upp i sängen, ställa sej upp, slänga ut tutten från sängen... Jag har inte tålamod för det! Idag gick det ganska smidigt! Hon ställde sej upp nån gång, men då la jag henne snabbt ner! Sen låg hon och kikade ett tag och sen somnade hon! Hade inte gjort mej nåt alls att sitta me henne tills hon somnar om det hade tagit 10-15 minuter.. Men när det börjat närma sej 1 timme blir det lite väl mycket!

Jobb imorrn.. Ska börja jobba våra skift med Johans lillebror denna veckan också! Jag jobbar med han den tiden jag inte är på jobbet och den övriga tiden tar Johan! Ska bara ha han till 17 när deras föräldrar slutar jobbet.. Bra extrainkomst nu till sommaren :)

1 vecka kvar till semester nu!! Hoppas sommaren har hittat hit då! Aja, ska lägga bort telefonen nu och försöka sova istället :) Hoppas ni haft en bra helg allihopa!


Äntligen fredag!

2012-06-08 - 07:37:52

Trött som fasen när klockan ringde imorse!!

Jobbade 10-22.15 igår.. Kaos var bara förnamnet mellan 19-22!! Jag och Riza stod båda 2 i kassan heeela kvällen och kön slingrade sej ner på barnavdelningen! Liite stressande när den aldrig verkade ta slut! Hade bra försäljning och nöjda kunder.. Kul med mycket folk när det för en gång skull är öppet senare på stan.. Vi hade massa folk till just innan 22.. Jag trodde allt skulle dö ut just efter 21, men inte det :)

Kom hem vid 22.30... Då skuttade jag in i duschen, sen blåste och plattade jag håret.. Sen gick jag ut med Bobby! Och sen spelade jag lite Rumble innan jag stupade i säng!

Jobb 8-16 idag.. Sen ska jag nog hem och baka mer morotskaka! Johan tyckte den var försvinnande god :P eller som han sa "när det väl finns fika hemma är det väl bäst att passa på" :P

Sen en lugn hemmakväll! Ledig på lördag och det ska bli grymt skönt! :) Kanske nån som vill ta en fika eller ha playdate?... Nu måste jag gå med Bobby och sen drar jag på jobbet.. Trevlig helg allihop!


Tisdag..

2012-06-06 - 01:15:40

Jobbat 9-14... Sen hem och äta lite mat! Hade inte med nån mat till jobbet och orkade inte gå och handla nåt eftersom jag bara hade 15 minuters rast!!! Tokhungrig när jag kom hem! Åt köttbullar och makaroner med Johan och Vanessa! Smask..

Efter maten vart Vanessa trött och Johan hade huvudvärk så dom gick och vilade.. Länge sen hon sov i våran säng så vi trodde inte det skulle gå, men när Johan la ner henne i sängen och själv la sej på sidan så small båda av ganska direkt :P

Sen lite hemmabus och vid 18 drog vi till Johans föräldrar för lite student firande.. Hans lillebror som tar studenten! Åt massa god mat och tårta till efterrätt.. Vanessa fick träffa lilla Milton där.. Hon verkade inte riktigt förstå vad han var för en liten en som låg och "surrade" på golvet :) Hon satte sej snällt på sidan och kikade nyfiket!

Kom hem och fixade Vanessa i säng och sen kikade jag och Stina en film! "Step Up 2".. Har ni inte sett dom filmerna redan, så gör det!! :)

Nu är det strax dags att sova.. Väntar bara på att salvan på halsen ska torka in så jag inte vaknar med tokflottigt hår imorrn.. Hoppas på bra väder eftersom jag är ledig! Då ska vi ta oss ut och gunga iaf! Vanessas favoritsysselsättning i lekparken :) tror hon hade kunnat sitta där i timmar om man inte själv hade lessnat tillslut :P

På torsdag ska jag jobba 10-22.15.. Kommer bli tuungt! Men aldrig fel med lite extra pengar :) Hela gallerian stänger 18, men öppnar igen klockan 19 och stänger först 22.. Tror inte alls det kommer bli nå folk mot kvällen?!

Aja, ska spela lite Rumble nu! Adda mej där! :) lottablom

Gonatt!


Måndag..

2012-06-04 - 20:19:10

Sovit som en kratta! Vaknat av mina hostattacker.. Vart kom denna hostan ifrån?!? Vill inte bli sjuk nu!

Jobbat 10-17 idag.. Efter det gick jag och Stina och handlade till middagen! Våfflor vart det! Smask!.. Vanessa gillade det inte alls!! Fick rysningar när hon satte in i munnen :P

Efter middagen gick jag, Stina, Vanessa & Bobby ut till lekparken här utanför.. Vanessa fick gunga en massa och Bobby fick springa runt och nosa! Tror båda vart rätt nöjda :)

Blir verkligen less när det har börjat bli ett sånt himla projekt med att lägga Vanessa på kvällarna!!!! När jag sitter breve hennes säng så ställer hon sej upp hela tiden, kastar ut tuttarna och tjorvar.. Men när Johan sitter med henne så gör hon inget alls och sen somnar hon!! Visst, nog har hon somnat när jag suttit med henne också, men oftast efter massa tjorv! Jag vill få tillbaks min löttsövda lilla tjej som alltid brukade somna själv utan minsta problem!! Aja, det kommer väl tillbaks sen.. Försöker intala mej själv om att detta bara är en fas :P

Jobb 9-14 imorrn.. Sen på kvällen ska vi till Johans föräldrar och fira hans lillebror som tar studenten :)

Bakade morotskaka igår! Den vart suupergod..


Svar på kommentar!

2012-06-02 - 01:15:47

Postat av Linda:
-
"Men ni sov väl i samma rum som henne när ni var i Spanien? Kan ju vars därför hon vant sig. Om det är Bobby du reagerar mot så finns det medicin å hypersensabilisering. Är ju inte lika noga när det är vuxna som är allergiska, man får ju välja själv ;)"
-
Jo hennes säng stod i samma rum som våran.. Men vi gick inte och la oss samtidigt som henne en enda dag! La henne i sängen och sen drog vi igen skjutdörren som var mellan sovrummet och vardagsrummet.. Där somnade hon varje kväll utan problem! :)

Jo finns ju saker att göra om det är han :) Men känns skumt att det ska handla om pälsallergin med tanke på att jag haft Bobby i över 3 år.. Får provsvaren nästa vecka, så får väl se vad dom säger!