Bildbomb :)

Vaknade första gången nångång mitt i natten av att jag behövde snyta mej.. Är less på det här nu! Är bara på kvällarna jag snorar!!! Vaknade sen vid 7 av att Vanessa "sjöng" från hennes rum... Låg kvar i sängen och vaknade nästa gång vid halv 11 :P Hon måste ha vaknat å letat tutten och sen somnat om :) Sötunge! Skönt som fasen med sovmorgon!!
 
Vid 11(?) kom Madde & Olivia hit.. Flickorna busade på och jag, Stina och Madde satt och surrade.. Vid 13 gick vi och lunchade på Café Oscar! Fick även sällskap av Edvard och Maja :) Sen strosade vi lite på stan innan vi gick hemåt! Vaness var såå nära att somna i vagnen, Men hann få in henne! La henne i sängen ett ta efter vi kom in och hon somnade ganska direkt :) Så nu ligger hon och vilar.. Det gör även Stina ;P 
 
Jag sitter och kikar igenom alla mina 2000(!!!) bilder på telefonen.. Har fört över dom till datan så jag ska kunna ordna upp dom.. Radera en massa och försöka få nån sorti på dom övriga kanske!
 
Ska till Linda och äta våfflor vid 17.. Smaask! Johan oh Vanessa äter hemma! Vanessa gillar inte alls våfflor och Johan hade redan middagsplaner med Tommy! Så det löste ju sej bra :) 
 
Vet själv att det är roligt att läsa blogginlägg som innehåller bilder och inte bara en massa text.. Så ska bättra mej på det :) Lite lättare nu när jag har en data att fixa ifrån! Kan bjuda på massa bilder som jag håller på å gå igenom..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kan lägga ut lite bilder på mitt snygga öga också! Usch, Får rysningar bara jag ser på dom!!! Vet hur jobbigt det var och hur ont det gjorde vissa dagar!! :/
 
 
 
 
 
Hmm.. Kanske lägger upp lite nagelbilder när jag ändå håller på :P Är ju såå smidigt att lägga upp bilder hit efter dom gjorde om blogg.se! Tar ju ingen tid alls.. Förut fick man ju vänta nån minut/bild kändes det som..
 
 
 
 
 
 
Såja.. Ska väl fortsätta mitt sorterande med bilderna tills Stina vaknar! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback