Fredag..

Redan Fredag?! Herregud, veckorna bara suuusar iväg! Aja, hellre att dom går fort än sakta :) Jobbat hela veckan lång.. Stått i kassan eller baki på lagret mest hela veckan... Kul med lager, kassan är väl inte lika rolig ;P

Slutade jobbet 16 idag, Då gick jag raka vägen till mamma för middag och det var gott som vanligt! Jag kommer fan aldrig bli en sån mamma som min mamma.. Alltid ha massa olika lådor matrester att bjuda på, slänga ihop mat och efterrätt direkt efter jobbet och bjuda massa folk... Fattar inte hur hon hinner vissa dagar :)

For hem vid 18 eftersom Vanessa skulle äta och Johan hade glömt att packa med mat och maten mamma köpt hem var slut! Kom hem, gav mat till Vanessa och sen har vi busat järnet tills hon fick sin välling klockan 19.30.. Efter det somnade hon på stört :)

Sen har jag & Stiba kikat film och ätit gott :) var ut med Bobby just efter 00 och snart blir det väl att gå och lägga sej... Vad ska man göra hela helgen då?! Får väl se.. Ska iaf och hämta hem hyllan till Vanessas rum imorrn!

Till veckan då... Jobb alla dagar förutom Torsdag då jag är ledig! Ska till frissan på tisdag klockan 15.. Kommer inte riktigt ihåg när jag klippte mej sist.. Tror inte det var sååå länge sen? Funderar på att klippa lugg.. Får se om jag vågar :) hoppas på playdates och fika till veckan iaf.. Både jag och Vanessa behöver lite socialisering nu när jag har börjat jobba :P

Har haft mascara idag.. Och verkar som att det har gått bra :D Lite snopet är jag skulle tvätta bort sminket bara.. Gnuggade och gned och var svinirri att det kändes som att den inte försvann.. Fick bort den till slut och kikade på min nyöppnade mascara jag använt! Vattenfast!! Gaah, brukar aldrig använda det! Lägger nog bort den och ser om jag har nån annan hemma :)

Aja, ska nog krypa ner under täcket nu... Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback