Inskolning..

Inskolningen går såå bra!
 
Vaknade 8 imorse.. Fixade mej iordning (klädde på mej & borstade tänderna ;P) och plockade sen upp Vanessa som satt vaken i sin säng :) Hon har börjat vakna runt 8 tiden av sej själv nu och det är så skönt! Gillar inte att väcka henne på morgonen! Tog av henne blöjan och fixade välling.. Hon rusade in i vardagsrummet och drog fram "kiss-skyddet" från byrålådan som vanligt! Hon har lärt sej på sistone att är hon utan blöja så är det den hon måste ha under sej för att få sitta i soffan! :)
 
Åt vällingen och sen gick vi och borstade tänderna.. Eller rättare sagt, jag höll i henne och borstade! Hon hatar verkligen det!! Kanske för att hon har 2 nya tänder på väg upp? Blir nog ömt i munnen då.. Hur gör ni andra med tandborstningen? Borstar ni morgon och kväll? Låter ni barnet borsta själv? Om den inte vill, "tvingar" ni då?... Så svårt med det där! Har hört alldeles för många skräckhistorier om barn som behövt dra massa tänder i typ 3-års åldern.. Så borsta måste manj u oavsett om barnet vill eller inte.. (?)
 
Ska gå på stan idag.. Köpa lite "basplagg" till Vanessas garderob! Känns som att det behövs nu till dagis.. Mer mysiga mjuka byxor behöver hon iaf! Blir ju en hel del klättrande och springande på dagis och då vill man inte direkt ha åtsittande kläder som skaver om hon ska klättra, sitta mm.. 
 
Skickade iaf med ett par ombyteskläder att ha i hennes låda, plus att jag packade ner galoonkläder och stövlar! Vädret idag var lite skumt... Varmt men massor med moln! Och på dagis är dom ute i alla väder, Så kändes lika bra att packa med! Hmm.. Kom däremot på nu att jag glömde skicka med en mössa :D Haha, jaja, en första gångs förälder med dagisbarn kan väl inte tänka på allt!!!! Hoppas det inte börjar regna nu då.. 
 
Sen ska jag och luncha med Stina på Alla Tiders! Smaask.. Sen kommer hon hit efter jobbet och är med oss :) Yeeey! Ska och äta med Linda, Marcus och Maja sen på Tropicana! Blir nog lite sushi för mej och Linda iaf! Sist vi gjorde här hemma så kom vi fram till att sushi inte är nåt för Stina ;P
 
Sist men inte minst så vill jag ge ett stort grattis till Nina och hennes familj! Dom fick en sån söt liten flicka igår som ska heta Lilo! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback