Hejsan!

2012-08-31 - 22:07:22
Duschat för ett tag sen.. Målade naglarna efter det, Nu väntar jag bara på att "baslacket" jag ska ha underst ska torka så jag kan fortsätta :) 
 
Vaknat 8 idag igen.. Trött som en gnu!!! Ställde om väckaren till 10 över. Somnade om och sov så skönt :) Vaknade och klädde på mej, Då hörde jag Vanessas ljuva stämma från hennes rum.. Gick och plockade upp henne! Fixade välling, ny blöja och sen kläder! Hon hann springa runt och busa lite och sen gick vi till dagis! Jag började först 10, Så tog med Bobby på promenaden dit :) Han gillar promenaden till dagis, Men att sitta ute i regnet medan jag lämnar in Vanessa gillar han inte alls :P 
 
Gick hem och åt frukost och sen knatade jag till jobbet.. Var där 10-18.15 innan jag fick gå hem! När jag kom hem var Linda & Maja redan här :) Satte mej ner och pratade med Linda och flickorna busade.. Så kul nu när dom faktiskt leker med varann ibland också :P Nattis var förbi och lånade våran "slit-och-släng-vagn"... Dom ska till utlandet nu på söndag! Inte så roligt att ta med sin vanliga vagn ifall den råkar gå sönder eller nåt i frakten! Den hon lånade av oss har vi fått gratis och vi använder den typ aldrig.. Så ingen fara ifall den blir skadad :)
 
Sen in och umgås med syster och barnen.. Dom lekte jättebra med varann idag! Sen vid 19.30 började dom bege sej hemåt och jag fixade iordning Vanessa för sängen.. Johan som la henne ikväll och det gick superbra! Hon har börjat tjorva att somna själv igen.. Har hållt på 1 vecka ungefär! Grinar när man lämnar rummet.. går man in och säger "Lägg dej ner", Så lägger hon sej direkt.. Men direkt efter man gått ut så börjar hon grina igen.. Aja, verkar som att de flesta barnen har perioder när dom har svårt att sova.. När hon väl somnar sover hon hela natten själv utan problem!... 
 
Aja, tror nagellacket har torkat nu! Så ska fortsätta pyssla med naglarna nu :) Tjing!
 
Lilla, Älskade barn! Hur kan nåt så litet betyda såå oerhört mycket?! <3
 
 

Onsdag...

2012-08-29 - 22:09:29
Jaha, Halva veckan har redan gått.. 
 
Jag som lämnat Vanessa på dagis varje dag.. Johan jobber förmiddag så hade blivit lite väl tidigt för han att lämna :P I måndags gick det ganska bra, Men igår grinade hon! Slutade ju just efter jag gått därifrån men.. Ändå tungt att gå! Idag gick det relativt bra.. Inga tårar, Men dom var inte långt bort! Får ont i hjärtat när jag ser på henne att hon inte vill att jag ska gå... Hemskt! Ren tortyr enligt mej.. Vet att hon har det bra där, Men samtidigt är det jobbigt! Har ju gått så bra de första dagarna vi lämnat.. Aja, börjar nog bli bättre snart igen hoppas jag.
 
Hon grinade som sagt inte när jag lämnade henne på dagis.. Men så fort hon såg mej på gården från fönstret så började hon grina.. Gick in vart dom hänger av sej kläderna och vart mött av en griinande liten Vanessa! Kom med öppna armar och kastade sej i famnen på mej! <3 Sötnos! Gick över rätt fort och hon började leka.. Då avvaktade jag lite och sen klädde vi på oss och gick hem...
 
Just efter 16 plockade Johan upp och och vi for då på Djurmagasinet och köpte mat till Bobby.. Där sa hon att fodret jag alltid ger till Bobby inte är nåt bra foder till en Jack Russel.. Hmm... Jag har gett det här fodret så länge jag kan komma ihåg.. Hon pratade om nån annat som hon gav till sina terriers! Fanns dock bara stora säckar på 18 kilo, Så orkade inte köpa en sån ifall Bobby inte gillar det! Får pröva nästa gång..
 
Sen vidare på Coop för att handla mat! Finns det nåt tråkigare?!?! Slutsumman vart på över 700:- och inte vet jag om vi fick vidare mycket mat för det heller.. Aja, för nån dag iaf! Och massa "lätt" mat att göra till Vanessa om det blir panik nångång innan vi ska äta middag! 
 
Sen på Alanya och hämta mat.. Tänkte först äta på Dannes, Men där var det inget svar som vanligt! Hem och äta mat och sen gick Johan och vilade.. Då gick jag och Vanessa över till Linda & Maja :) Gick hem vid 19.30.. Fixade Vanessa i säng och sen har jag duschat, suttit framför tv:n/datan... '
 
Ledig imorrn.. Ska lämna Vanessa på dagis 9.. Kommer ju vara ett gäng konstigt att vara ensam hemma!!! Hade planer på att städa, Men har det faktiskt ganska städat! Så köpte ingredienser till morotskaka.. Så tror jag bakar den imorrn efter jag lämnat henne.. Sen lunchdejt med Stina klockan 12 på Alla Tiders!
 
Nåväl, ska avsluta här! Tjing
 
Avslutar med 2 klädesplagg som ska få flytta in i Vanessas garderob! Såååå fina..
 
 

Saknar..

2012-08-27 - 23:19:46
Idag saknar jag min fina Texas! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag igen!

2012-08-27 - 22:44:45
Inatt har jag sovit håårt! Gick och la mej vid 2 och somnade nog direkt! När jag vaknade av väckaren klockan 8 hade jag 1 missat samtal och 2 sms!.. Har inte ens reagerat när dom kom!!!...
 
Hoppade upp och ringde Anna.. Hon frågade om jag kunde börja 9 istället för 10.. Fixade mej iordning och plockade sen upp Vanessa när hon vaknade! Fixade alla hennes "morgonrutiner" och vid 8.40 var vi på väg till dagis! Tog Bobby med mej.. 2 flugor i en smäll :) Gick sen hem med han och gick själv vidare till jobbet.. Var där typ 9.10..
 
Jobbade sen till 17 och begav mej sen hemåt! Johan höll på å fixa med middagen.. Lasagne! Väntade på den vid köksbordet.. Pratade med Vanessa och frågade om hennes dag.. Fick dock inte några direkta svar ;P Åt och sen plockade jag bort medan Johan & Vanessa gick till hennes rum!
 
Sen var det nattning av henne! Då kikade vi senaste avsnittet True Blood! Sååååå spännande avsnitt... 
 
Ska kika animal cops nu och sen väntar sängen.. Johan ligger redan och sover! Hans väckare ringer 05.15 imorrn.. Jag ska då sova till 8 imorrn också :) 

Söndag..

2012-08-26 - 22:47:46
Dags för en snabb update kanske..
 
Dagen började klockan 10 här i huset... Vaknade av väckaren och klev upp.. Klädde på mej och gick sen och plockade upp Vanessa! Hon måste ha vaknat av min väckare hon också! Fixade välling och ny blöja till henne och sen gick jag ut med Bobby! Stina stannade inne med Vanessa!
 
Kom in och då åt vi frukost.. Efter ett tag kom Madde & Olivia hit! Tjejerna busade på och vi surrade...
 
 
När dom hade farit for jag och Stina till Nina och hälsade på! Mario var inte hemma så jag lämnade Vanessa hemma! Satt där och pratade och höll i lilla Lilo! Herregud så supersöt och liten hon är.. Man glömmer fort hur små babysar är :) Satt där ett tag och sen gick vi hemåt.. Stina hann bara innanför dörren så for hon hem!
 
 
Åt middag från Dannes.. Efter det busade vi en massor... 
 
 
Vid 7 for jag, Johan och Vanessa och hämtade lite kläder jag köpt begagnat av en tjej här i stan.. Massa fint för en billig peng :) Kom hem och började göra iordning Vanessa för sängen! 
 
 
Efter hon lagt sej har jag duschat och sen suttit framför tv:n... En rätt bra film på 11:an! Ska fortsätta kika den nu.. Började skriva i reklamen men nu har den börjat :) Lägger ut en bild på mina naglar som avslut..
 
 

Jaha..

2012-08-21 - 23:49:06
Tänkte bara slänga in en rad medan jag väntar på att nagellacket ska torka :D
 
Vaknade av Vanessa 7.45 idag.. Liiiite irriterande när väckaren var ställd på 8 :P Johan hoppade upp med henne och på dom 15 minuterna hann jag somna om!! Så skönt! Klev upp direkt väckaren ringde.. Klädde på mej, borstade tänderna, fixade håret.. Sen gav jag mat till Bobby och gick ut med han! Kom in igen och packade ner lite som Vanessa skulle ha med till dagis.. Såå svårt att veta vad hon kan behöva där!!! Aja, man lär väl sej :) Vid 20 i 9 började Johan och Vanessa gå till dagis och då gick jag till jobbet.. 
 
Dagen på jobbet gick rätt foort! Sprang mest runt överallt och gjorde lite olika saker :) Sen mötte Stina upp mej på jobbet och vi gick hem till mej! När klockan började närma sej 15 gick vi mot dagis! Vi lyckades komma mitt i mellanmålet.. Vanessa vart glad när vi kom och ville inte alls sitta i sin stol och äta nå mer! Aja, ser jag nån annangång att dom är mitt i mellanmålet när jag kommer så väntar jag ute i hallen ett tag! Pratade med personalen och frågade hur allt hade gått... Dom säger att hon är så glad och busig hela dagarna! När dom ska vila så går hon till sin madrass direkt och lägger sej ner! Somnar efter 5-10 minuter utan problem.. Såå skönt! Alla säger "Var beredd på ett bakslag".. Jag hoppas det inte kommer, Men eftersom att så många säger så, Så borde det ju vara nån sanning bakom det.. Aja, Vi får vänta och se :)
 
Gick hem och busade på.. Stina for hem efter ett litet tag.. Vi busade på och sen åt vi middag! Efter det kom Sara, Elin och Rosa på besök! Vi satt och surrade och hundarna busade... Dom for hem just efter 19 och då fixade jag lite packning inför morgondagen på dagis! Lite ombyteskläder hon ska ha där osv.. Sen fixade jag välling och sånt där och la Vanessa!
 
Suttit och slöat ett tag, duschat, kollat tv... Mitt nagellack var så skabbigt så tog bort det och har målat nytt! Nu sitter jag och väntar på att det ska torka så jag kan gå ut med Bobby! När jag har gått med han så ska jag fixa lite stenar eller nåt roligt på naglarna... Hmm.. Synd man har så dålig fantasi! Har fastnat för den varianten jag sett Stina ha så många gånger! :) Aja, kan ju variera lite med färger iaf...
 
Nä, Nu ska jag snabba ut med Bobby så hinner jag se Sex and the city medan jag donar med naglarna... 
 

Heeej

2012-08-20 - 21:45:57
Knappt så man orkar blogga nå mera med tanke på att alla andra är så dålig på det ;P .. Men tänkte slänga in ett litet inlägg iaf :)
 
Jobbat 10-17 idag.. Dagen gick faktiskt jättefort! Stod på lagret mellan 10-14 typ.. Sen var jag på kosmetiken och pillade.. Skrev lite skyltar och fixade! Gick hem direkt efter jobbet.. Plockade ihop litegrann (vart kommer allt ifrån?!?) och sen såg jag att Vanessa gick in på toaletten.. Strosade efter henne och direkt hon såg mej sken hon upp och pekade på badbaljan! Hon säger alltid typ "baba" när man frågar om hon ska bada.. Så det är väl hennes ord för bada antar jag :) Tappade upp vatten och hon ville i omedelbart!
 
Läänge sen jag satt shampoo i hennes hår.. Hon blir sååååååååå lessen när man blöter håret på henne!!!! Direkt vattnet kommer på huvet vill hon inte bada nå mer.. Nu blötte jag först håret med en tvättlapp och det gick ganska bra! Började bli lite lessna miner men det lyckades jag finta bort! Satte i shampoot och hon var där och pillade.. Sen när jag skulle skölja bort det sa jag "Ska vi skölja bort shampoot nu".. Då nickade hon.. Då sa jag att hon skulle titta upp så inget kommer i ögonen.. Och då gjorde hon faktiskt det!! Men direkt hon kände vattnet på huvudet så började hon skriiiiiiika och ville upp! Spolade klart och sen försökte jag lugna ner henne.. Men det lyckades inte alls, Så jag var tvungen att ta upp henne!
 
Torkade henne torr och sen gick vi till hennes rum och lekte lite medan Johan fixade middagen! Kammade hennes hår och frågade om vi skulle klippa eftersom luggen blivit så lång.. Hon nickade och följde snällt med mej till köket :) Satte henne i stolen och kammade till luggen! Sa "Stilla nu" och kom fram med saxen! Hon var sååå duktig! Satt helt stilla och lät mej klippa! :) Vart kanske inte helt jämt och bra, Men nu slipper hon få luggen i ögonen iaf :)
 
 
Målade naglarna på henne för nån dag sen.. Det gillade hon skarpt!! :) Satt snällt och stilla medan jag målade.. Lite förstört blev det väl men.. Helheten vart väl helt ok iaf! Tror inte hon bryr sej om det inte är helt perfekt överallt ;P Målade först tånaglarna och hon vart såååå mallig! Målade sen fingrarna också.. Dom gick hon stolt och visade upp när vi var klar :)
 
 
Fick ett mms från dagis idag... Johan lämnade henne dit 9 och for direkt hem! Han hade vinkat och sagt hej då och hon vinkade och gick sen och lekte! :) Jag ska pröva lämna henne på onsdag för att se hur det går! Hoppas jag också slipper massa grinande! Hade inte varit så kul för mammahjärtat att gå iväg när hon är så lessen! Vet ju att det slutar ganska fort, Men det är ändå inte roligt! Är Linda som skickade bilden.. Hennes dotter Maja ska börja på samma avdelning! Dom började sin inskolning idag..
 
 
Aja, ska kika vidare lite nu innan det är dags att gå ut med Bobby! Tjing!
 

Inskolning..

2012-08-17 - 09:56:07
Inskolningen går såå bra!
 
Vaknade 8 imorse.. Fixade mej iordning (klädde på mej & borstade tänderna ;P) och plockade sen upp Vanessa som satt vaken i sin säng :) Hon har börjat vakna runt 8 tiden av sej själv nu och det är så skönt! Gillar inte att väcka henne på morgonen! Tog av henne blöjan och fixade välling.. Hon rusade in i vardagsrummet och drog fram "kiss-skyddet" från byrålådan som vanligt! Hon har lärt sej på sistone att är hon utan blöja så är det den hon måste ha under sej för att få sitta i soffan! :)
 
Åt vällingen och sen gick vi och borstade tänderna.. Eller rättare sagt, jag höll i henne och borstade! Hon hatar verkligen det!! Kanske för att hon har 2 nya tänder på väg upp? Blir nog ömt i munnen då.. Hur gör ni andra med tandborstningen? Borstar ni morgon och kväll? Låter ni barnet borsta själv? Om den inte vill, "tvingar" ni då?... Så svårt med det där! Har hört alldeles för många skräckhistorier om barn som behövt dra massa tänder i typ 3-års åldern.. Så borsta måste manj u oavsett om barnet vill eller inte.. (?)
 
Ska gå på stan idag.. Köpa lite "basplagg" till Vanessas garderob! Känns som att det behövs nu till dagis.. Mer mysiga mjuka byxor behöver hon iaf! Blir ju en hel del klättrande och springande på dagis och då vill man inte direkt ha åtsittande kläder som skaver om hon ska klättra, sitta mm.. 
 
Skickade iaf med ett par ombyteskläder att ha i hennes låda, plus att jag packade ner galoonkläder och stövlar! Vädret idag var lite skumt... Varmt men massor med moln! Och på dagis är dom ute i alla väder, Så kändes lika bra att packa med! Hmm.. Kom däremot på nu att jag glömde skicka med en mössa :D Haha, jaja, en första gångs förälder med dagisbarn kan väl inte tänka på allt!!!! Hoppas det inte börjar regna nu då.. 
 
Sen ska jag och luncha med Stina på Alla Tiders! Smaask.. Sen kommer hon hit efter jobbet och är med oss :) Yeeey! Ska och äta med Linda, Marcus och Maja sen på Tropicana! Blir nog lite sushi för mej och Linda iaf! Sist vi gjorde här hemma så kom vi fram till att sushi inte är nåt för Stina ;P
 
Sist men inte minst så vill jag ge ett stort grattis till Nina och hennes familj! Dom fick en sån söt liten flicka igår som ska heta Lilo! 

Städ!

2012-08-16 - 15:10:37
Meningen var att jag skulle kliva upp med Vanessa klockan 8 idag.. Men när min väckare ringde så var jag sååå jäkla trött!!! Knuffade på Johan och frågade om han kunde gå upp istället och det gjorde han! Var gudomligt skönt att få dra täcket på plats och somna om! :) Hemskt när man är så där trött på morgonen..
 
Dom gjorde sej iordning och for sen till dagis! Jag vaknade först 10.30!!! Så skönt.. Klev upp och gick direkt ut med Bobby! Sen in och städa! Konstigt hur man är nuförtiden.. Direkt jag är ensam hemma utan barn så städar jag!! Fel att bara ta det lugnt då liksom? Men känns skönt att få städa ordentligt utan en liten som går i ens fotspår och drar fram allt man nyss plockat bort :P Och skura vill jag inte göra när Vanessa springer omkring! Sist jag gjorde det så vurpade hon baklänges och slog huvudet i backen! Inte kul...
 
Jag dammtorkade, dammsög och vaskade i Vanessas rum, Vardagsrummet, Hallen och köket! Så nu känner jag mej duktig! :) Har haft stock i handfatet på toaletten ett tag nu, Så jag tog itu med det också! Men fyyyy va äckligt! Hur kan folk vela jobba med sånt?!? Kan jag inte alls begripa... När jag hade rensat klart fick jag såklart inte dit delarna!! *suck* Ringde Linda så hon kom och hjälpte mej få dit dom :) Tack för hjälpen!
 
På dagis hade det gått jättebra! Vanessa har lekt själv med dom andra barnen och fröknarna större delen av dagen! Och hon har vilat ca 15 timme :) Det var min största fasa.. Trodde aldrig hon skulle somna på en madrass i ett rum med massa andra barn! Johan hade prövat 2 ggr idag.. Första gången hade hon inte alls velat sova.. Men han försökte igen och då hade hon somnat efter ett tag! Medan hon sov kom Johan hem.. Vi for förbi pappas jobb och lämnade vår beställning (vinterkläder till Vanessa), Och sen körde han mej till dagiset! Vi gick in båda 2 men hon sov ännu! Då for Johan på jobbet.. Jag hann vara där ett tag och sen vaknade Vanessa! Låg och tittade sej omkring i rummet när en av personalen kikade in :) 
 
Hon vaknade till, kom ut, fick vatten och sen började hon leka med dom "stora barnen"! När jag frågade "Ska vi klä på oss och gå hem nu" fick jag ett skakande huvud till svar! Klart hon inte ville gå hem när hon precis vaknat :) Hon fick leka lite och sen klädde vi på oss och skulle börja gå.. Hon vinkade hej då till en fröken och då sa fröken "Hej då Vanessa, Vi syns imorgon".. Då nickade Vanessa till svar :)
 
Tror det här kommer gå superbra! Ska avsluta nu.. Tjing!

Hmm..

2012-08-15 - 10:50:12
Ganska skönt att vara hemma och slöa faktiskt... Vaknat klockan 8! Fixade iordning Vanessa och vid 8.40 väckte vi Johan! Han var lika slö och seg som vanligt, Men vid 8.50 hoppade han upp! Sen vinkade jag adjö till dom.. Vanessa ska få vara med sin pappa på dagis idag! :) Med mej blir hon så mammig, Drar med mej vart hon än ska, Vill att jag ska leka med henne osv.. Så kanske blir smidigare att Johan far med henne själv.. Får väl se hur det går idag :)
 
Efter dom for gick jag ut med Bobby på en promenad! Sen hem igen.. Donade på lite och sen hoppade jag in i duschen!.. Kikar Våra Bästa År nu.. Läänge sen sist.. Och verkar faktiskt ha hänt lite saker eftersom jag inte förstår allt vad som försigår :P Annars har man kunnat se typ 1 avsnitt i månaden och ändå har man hängt med :P
 
Ska möta upp Stina & Nattis på Alla Tiders klockan 12! Ska "avlösa" Johan på dagis klockan 13.. Han skulle på nåt möte på jobbet 13.30.. Ska bli roligt att se om han lyckas få henne att vila där idag.. Vi prövade igår, Men det gick inte alls bra!!! Idag packade jag med hennes filt hon alltid sover med.. Kanske går bättre då! Filtarna på dagiset kändes mer som hårda handdukar!!!! Sen är det ju lite annat att sova på en madrass på golvet i ett ovant rum.. Idag är det nog 4 småttingar som ska försöka sova där inne.. Blir imponerad om hon somnar! Aja, fröknarna sa att det brukar gå efter ett tag.. Så hoppas på det! Igår gick vi hem tidigare eftersom hon inte ville vila där..
 
Sen efter jobbet kommer Stina hit och är med oss!! :D Skönt att ha lite vuxet sällskap när Johan jobbar em :D Nåväl, Ska kika runt lite nu.. Ha en toppenbra dag allihop! 

Måndag & Inskolning..

2012-08-13 - 20:28:56
Jaha.. Vad har hänt sen sist då?!
 
Jag och Stina fyllde år igår.. Hela 28 år!! Herregud vad vi börjar bli gamla ;P Nåja, "Man är inte äldre än man gör sej".. Känner mej helt ärligt inte en dag över  typ 23.. Skumt det där! Aja, alla blir vi äldre.. Hade folk hela dagen och åt god tårta och fikade.. Mycket trevligt!
 
Idag var det dags för inskolning på dagis! Och det gick över mina förväntningar! Vanessa var glad hela tiden och sprang omkring och lekte med alla saker.. Gick iväg med en fröken och kikade runt lite osv.. Helt klart en bra dag! Fick äta lunch där och sen vid 12 gick vi hemåt.. Johan och Vanessa skulle vila men.. Den lilla ville inte sova :P Så vart bara Johan som fick vila då! Jag busade på med Vanessa och gav henne korv å makkisar just efter 13 och prövade lägga henne efter det.. Och då somnade hon på stört :)
 
Jag kikade lite på tv3play och sen när hon vaknade så åt vi middag! Efter det klädde vi på oss och gick på stan i lekparken! Massa barn där som vanligt... Vanessa tjoade och sprang omkring! Men som vanligt ville hon mest bara gunga :P Träddade E & M där så lekte med dom ett tag och gick sen hit på området så barnen fick leka här..
 
Vid 18 gick vi in till Linda och fortsatte busa! Gick hemåt kring 19.. Då sprang Vanessa omkring med sina dockor (som vanligt) medan jag plockade ihop lite.. Sen var det välling, tandborstning och sängen för henne! Somnade rätt omedelbart! 
 
Jag sitter och kikar runt lite på tradera.. Kom på idag att jag måste köpa mer "dagiskläder" till Vanessa.. Ska ha minst 2 ombyten där.. Hmm.. Tror inte jag har nåt i hennes garderob som jag vill lämna i en korg på dagis ifall hon grisar ner sej :P Nä, Så lite mer "vardagliga" kläder måste vi skaffa.. Mjuka byxor och mer baströjor! 
 
Kanske jag ska fortsätta mitt serietittande på tv3play nu när hon sover.. Är ju så skönt att kika genom play när man slipper all reklam!! Kanske äter en bit av det lilla som vart kvar av tårtan ockå.. Jo det lät som en toppenbra ide!! :D

Tisdag..

2012-08-07 - 20:52:17
Dagen började första gången klockan 7 imorse.. Vaknade av ett gråtande barn! Tog på mej morgonrocken och gick till hennes rum.. Hon satt i sängen och såg helt förstörd ut :/ Gav henne en tutte och då la hon sej ner och somnade om! Jag gick också och la mej igen! :) Vaknade nästa gång 10.15!! Klev upp och fixade välling.. Sen gick vi till Vanessas rum och lekte en massa.. Och som vanligt vart det en hel det pussar som delades ut! Hon har blivit helt fixerad vid att pussas.. Ska göra det jääämt! Aja, Det är ganska gulligt :)
 
 
Sen gav jag mat till Bobby och väckte Johan.. Bobby ville som vanligt inte äta på morgonen! Då gav jag skålen till Vanessa så hon fick mata han.. Då åt han upp allt :) 
 
 
Sen klädde vi på oss och for med Johan på Coop och handlade.. En av bilarna var ledig så vi tog en sån! Så smidigt när man får handla utan att Vanessa ser allt som läggs i vagnen :P Sitter hon i en vanlig vagn vill hon gärna kika och hålla i det mesta man ska handla.. Så är lite smidigare med "bilvagnen"!
 
 
När vi kom hem så for Johan på jobbet.. Jag och Vanessa gick in och lekte lite... Sen fick hon lite mellanmål eftersom vi skulle på stan! Hon hann bli ganska så trött så la henne för en vila och tänkte skippa staden! Precis när hon somnat så började dom borra i balkongen här ovanför!! Hon vaknade med ett vrål.. Kanske inte så roligt att vakna av ett dån? Låter ju som att huset håller på å rasa ner.. 
 
 
Klädde på oss och gick ut med vagnen istället! Bobby fick också följa med.. Knatade runt och det tog inte länge innan hon sov! Mötte upp Linda, Jeppe, Maja & Marcus.. Skulle gå till optikern eftersom Linda skulle hämta ut sina nya glasögon och linser.. Vi andra satte oss utanför Dobbins och pratade med pappa medan Linda hämtade dom! Vanessa sov gott i vagnen i ungefär 1 timme innan hon vaknade.. Då gick vi hem och fixade middag! Köttfärssås och makaroner.. En av Vanessas favoriter :)
 
 
 
Lekte på hemma ett tag och fixade bort all disk och la in resterna i kylen! Perfekt att ha till lunch imorrn :) Ringde just före 18 till Linda och kollade om hon och Maja skulle med ut och leka i lekparken just utanför henne.. Och det ville dom :) Lekte på där till klockan närmade sej 19.30. Då gick vi hem och fixade Vanessa klar för natten! La henne i sängen och smög ut.. Kikade in 5 miuter senare och då snarkade hon gott! 
 
 
 
 
 
Nu ska jag poppa mej lite popcorn och slå på en film.. På 6:an klockan 21 började det en film som lät ganska bra.. Men vågar man se den ensam?? Vågar nog inte chansa :P 
 
Hoppas ni haft en bra dag allihop!
 
 

Leeeedig!

2012-08-06 - 20:45:41
Ledig 2 veckor nu!! *Wiiiee*
 
Vanessa är lite snuvig, Men jag hoppas det inte stoppar folk från att vilja se oss :D Har ingen lust att sitta själv i 2 veckor när Johan jobbar eftermiddag.. (14.30-00.00)
 
Vaknade vid 8.30 idag av en telefonförsäljare!!! *morr* Hur kan man vela jobba med sånt?!?! Tröck av ljudet och tänkte somna om, Men hörde precis att Vanessa vaknade.. Så var bara att kliva upp :) Fixade morgonvälling och efter ett tag fick hon en smörgås.. Mättar inte välling? Hon vill alltid ha nåt ett tag efter hon ätit det på morgonen.. Eller så är det bara så att hon är sugen på nåt kanske.. :)
 
 
Sen lekte jag, Stina och Vanessa på här hemma.. Vi skulle möta upp Mamma. Linda, Jeppe, Marcus, Ia och Ebba på Alla Tiders klockan 12.. Vi började gå vid 11.30 eftersom Vanessa såg såå trött ut.. Men inte ville hon sova! Vi kom dit före alla andra och bokade ett bord.. Det var tur! Kom såå mycket folk just efter oss!! Kändes lite skumt att hålla ett bord för 8 personer när vi bara var jag, Stina & Vanessa som satt där :P Aja, efter ett tag kom dom andra också..  När vi hade fikat klart gick jag, Stina, Vanessa, Mamma & Jeppe på stan en sväng.. Sen satte vi oss breve fontänen och kikade när dom sjöng och spelade där!
 
 
 
Satt där en stund och sen gick jag, Stina & Vanessa hem till mej.. La Vanessa för en vila och jag hoppade in i duschen! Vi på Hägern ska ju få utbytt våra balkonger.. nu är det visst våran tur :) En karl som kom och knackade på balkongdörren och sa att jag fick ta bort allt som stod där som vi skulle ha kvar.. Jag trodde Vanessa skulle vakna direkt dom började leva om.. Men hon sov som en stock!!!! Snarkade som aldrig förr fast dom höll på å borra... Stina for hem vid 16 (tror jag klockan var iaff)..
 
När dom började leva om ännu mer så vaknade Vanessa med ett vråååååål! Stackarn vart säkert rädd och fundersam vad det var som dånade så högt.. Visade henne genom fönstret vad killarna höll på med och då vart det snabbt bättre! Fixade lite mat till oss.. Pyttipanna och rödbetor! Såå smaskigt! Men man blir ett gäng röd i munnen :P
 
 
Sen plockade jag bort disken i köket.. Sen tänkte jag dammsuga i köket.. Men gick vidare till varenda rum! Första gången jag får gå omkring och plocka och städa fast det bara är jag och Vanessa hemma!! Annars är hon på mej som ett plåster heeela tiden.. Jag gick och tittade till henne med jämna mellanrum när jag tyckte hon vart så där "läskigt tyst"! (Ni fattar säkert hurdan tystnad jag menar?... )
 
Hon satt i sitt rum och lekte med dockorna.. Av med blöja, på med blöja, vira in i filt, ta av filt.. Osv osv :) Sötis! Dammtorkade i hennes rum och ordnade bland hennes leksaker.. Vissa saker känns det som att hon inte leker med, Så satte dom åt sidan och tänkte ta bort dom! Då började hon såklart leka med dom :D Svårt att veta vilka leksaker man kan plocka bort utan att hon saknar dom... Aja, Allt får väl vara kvar ett tag till!
 
Skruvade isär sängen som stått i hennes rum ett x antal veckor nu! Fick en säng av min morbror och hans familj.. Hans dotter tyckte hon hade vuxit ur sin säng så dom skulle köpa en ny åt henne! Så vi fick ärva den gamla :) En 90(?) cm säng med vit gavel.. Helt ok :) Så här vart det iaf efter mitt plockande,,
 
 
 
Jaha, Vad ska man göra nu då... Johan slutar jobbet först 00 så är ju själv ett tag till! Ska väl försöka gå och lägga mej tidigt ifall dom börjar borra och leva om här ute tidigt imorrn! Är ju heeelt omöjligt att sova i sånt oväsen!!!! Nåväl, Avrundar här iaf! Hejs..

Gokväll..

2012-08-04 - 01:53:04
Aldrig blir man trött på kvällarna.. Aja, börjar höra till vanligheterna att vara vaken till efter 02.. 
 
Jobbat 10-18.15 idag.. Var och tog en lunchdejt med Stina, Linda, Marcus, Jeppe, Ia och Ebba på Alla Tiders.. Maja var osocial och låg och sov i vagnen hela tiden! Smarrigt, och lunchen tog fort slut! 
 
Väl tillbaks på jobbet skulle jag installera våran nya skrivare.. Gick inte så bra med tanke på att jag inte ens fattade hur man skulle få i färgpatronerna ;P Inte riktigt min grej med sånt där antagligen! Aja, arb. kollegan fixade den så nu funkar den iaf :)
 
Gick från jobbet just före 18.15.. Hämtade Vanessa och gick till Linda för lite middag! Korv i ugn.. Sååå smask! Kommer ärligt inte ihåg när jag åt det sist..(?) Var en gång när Stina kom med mat till mej! Men tror det var typ 2 år sen kanske.. Aja, strunt i det.. Var smask iaf!
 
Satt hos Linda till typ 19.30. Då gick jag hem och fixade alla kvällsbestyr med Vanessa! Tips för att få tandborstningen att fungera mottages gärna! En massa bök för att få henne att öppna munnen när man ska borsta..
 
Sen har jag suttit och slöat framför datan.. Spelat lite Theme Hospital (tills spelet buggade), kikat massa på youtube.. Det vanliga med andra ord :)
 
Jobbar 9.50-15.15 och sen är jag leedig i 2 veckor!!! Kommer bli så skönt att få vara hemma med Vanessa hela dagarna och hinna leka och umgås!  Börjar inskolningen på dagis först 13/8, Så vi kommer hinna hitta på massa skoj på den första veckan! <3 Nåväl, ska ta mitt penicillin och sen skutta i säng! Gonatt gott folk..